kolmapäev, 18. august 2021

Ellast on juba väga suur abi



Suur suvi - konditsioneeri abiga! - üle elatud ning ilm lõpuks ometi minu maitse järgi :) Saab jälle ülestähendusi tegema hakata. Mida on siis uut Ella elus? 

Ella on vahepealse ajaga käima ning ka jooksma õppinud ning tema lemmiktegevuseks on mööda mööblit turnimine, milles ta on juba saavutanud märkimisväärse osavuse. Tuleb diivanilt ja ka diivani seljatoelt alla nagu niuhti (emme järelevalve all muidugi). "Varastab" innukalt Roosi mänguasju ning poetab neid mööda elamist laiali. Suutis "ära poetada" ka issi Ikea tööriistakapi võtme, mida me ei ole siiamaani üles leidnud. Ütleb hoolega uusi sõnu, millest lemmikuteks on "emme" ja "anna." Oskab näidata, kus on tema naba. 

Iseloomult on Ella rõõmus tüdruk, kellele meeldib nalja teha ning omal käel maailma avastada. Kui Roosi tahtis, et talle kõik asjad ette-taha ära tehtaks ning kätte toodaks, siis Ella tahab ise teha ning tuua. Inno on väga õnnelik, et pole pidanud teda enne magaminekut süles tassima nagu Roosit. Kuna Ella rahmeldab päeval väga palju ringi, siis on ta õhtuks rampväsinud ning jääb emme süles norinal magama. 

Siin eile aasta ja kahe kuuseks saanud tüdrukutirts mulle koristama appi tormamas :) Ja siin veel üks pildike:

Kommentaare ei ole: