neljapäev, 5. august 2021

Koroonast ehk mis tähendab „Usaldan teadust”


Praegu kõlab tihti loosung „Usaldan teadust”, seda peamiselt vaktsineerimisega seoses. Seda ilmselt tulenevalt asjaolust, et vaktsiinid on teadlaste poolt välja mõeldud.

Tegelikkuses on see loosung eksitav, sest tegemist on teaduskatsetega, mille eest muidu makstakse raha. Nüüd on poliitiliste kokkulepetega muudetud inimesed katsejänesteks teaduslikus eksperimendis ja täiesti tasuta. Ravimifirmad teenivad samas miljardeid. 

Selline olukord võib anda tagasilöögi vaktsineerimisele tervikuna, kui vaktsiinid osutuvad ebaefektiivseteks ja tervisele ohtlikeks. Usaldus peaks tulema peale seda, kui katsed on läbi ehk paari aasta pärast, kui pikaajalised kõrvaltoimed on välja selgitatud. Senikaua peaks katsejänestele maksma raha ja kompensatsiooni neile, kes eksperimendi käigus invaliidistuvad. 

Kunagi oli AIDS samuti kole ja hirmutav haigus, aga siis midagi säärast ei toimunud. Koroona pidi inimeste mõtlemist mõjutama, nii et pole võimatu, et oleme sisenenud simulaakrumisse, kus ei saa enam aru, mis päris ja mis mitte.

3 kommentaari:

Frei ütles ...

V.Vassiljev tunnistas sõltumatus raadios kah, et vaktsiini väljatöötamiseks kulub u. 4 aastat, millest põhiline aeg kulub järelmõjude väljaselgitamiseks.
Paanikast ja raviressursside puudusest, mida Eestis on veelgi süvendanud reformid, lükatakse ette vaktsiiniagitaatoreid, kel rahva üldisest tervisest on muidugi ükskõik.
Tervisekahjude kompenseerimine on õiglane aga eeldaks veelgi suuremat raha juurdetrükki!

Kaitsepookimise kahjud võivad kujuneda haigusetekitajast suuremaks!?
http://www.nakim.org/israel-forums/viewtopic.php?t=270812&s=The_uncovering_of_the_vaccination_data_in_Israel__reveals_a_frightening_picture

Anonüümne ütles ...

Maa on lame...

Kodukola ütles ...

Sellist teadust ei saa kuidagi usaldada mille plaan ja eesmärk on inimeste tahtlik nakatamine, vaktsiinide müük ja inimpopulatsiooni vähendamine!
Tõstmaks teadlikkust ja vestlemaks erinevatel teemadel, kutsun kõiki liituma MeWe sotsiaalmeedias erinevate Eesti gruppidega, näiteks algatuseks sobib ka see: Eesti see on meie maa - meie kodu. https://mewe.com/group/600035af88e1a74ad9f73b3c