kolmapäev, 13. aprill 2022

41-42 REISIPÄEV :)


Nonii, täna paistis siin Albufeiras mõnus päike ning oli 21 kraadi sooja :) Võtsime rõdu peal päikest, mulle kohutavalt meeldib hommikukohvi päikese käes juua ning siin ma sain selle tavaga algust teha varem kui Eestis. Eestis saan tavaliselt alles mais alustada  :D 

Inno muidugi on sillas sellest, et tema saab oma sünnipäeva, mis on 17. aprill (vaadake, et siis õnne soovite!) sooja käes veeta. Eestis on igal aastal, nui neljaks, tema sünnipäeva ajal külm ning sageli ka vesine. Oleme siis alati üritanud sel ajal ära käia. Kolm aastat tagasi pidasime Inno sünnat Hispaanias Extremaduras ning aasta tagasi Portugalis Peniche'is. Nüüd aga läheme selleks ajaks Portimaosse :)  Mõtlesime, et vaatame selle linna ka üle. Et kui juba oleme siia Algarvesse tulnud, siis tšekime natuke veel ringi. Nii et oleme 15, 16 ja 17. aprill Portimaos, mis on siit Albufeirast poole tunni autosõidu kaugusel. Siis tagasi Leiriasse, kus meid ootab selline vahva kohake nagu Baleal! Ookeani ääres, mis meeldib minule :) 

Homme on siin juba 24 kraadi, mis on veel soojem. Näis, kuidas ma vastu pean :D Siin meie lapsed täna rõdul! Pisi-Ella pildus oma palli üle rõdu ääre ning sõbralikud portugallased viskasid seda talle tagasi :D Mitu korda!

Kommentaare ei ole: