reede, 29. aprill 2022

57 REISIPÄEV :)


 
"Mulle nii meeldib, et mul on väike õde," ütles Roosi täna õhtul silmade särades. Arusaadav! Täna sai ju väikese õega koos restorani hoovis puu otsa ronida ning üksteist taga ajada. Ja meie maja taga olevas lastebasseinis koos sulistada. Ja pärast koos palli mängida. Ja koos juustupitsat süüa. Ning õhtul veel Trollide filmi vaadata! Väike õde on lahe ning üha lahedamaks läheb. Kui aasta tagasi oli Ellake veel rohkem Juuli sõber - Ella oli siis kümnekuune ning Juuli on meil umbes samal tasemel - , siis nüüd on Ella pea kahene ning tema jäägitu eelistus kuulub Roosile. 

Mida Roosi ees, seda Ella kohe järel. Täna näiteks kammis Roosi issi pea ära ning tegi talle "ilusa" soengu. Pärast seda tahtis Ella ka kohe issi pea ära kammida ning talle soengu teha. Õnneks on Inno väga kannatlik :D Ja nii kõikide asjadega. Praegu hüppavad õekesed näiteks rõõmsalt koos diivani peal. 

Oli ilus päev, päike paistis ning oli 21 kraadi sooja :)  Randa ei saanud, sest oli marukõva tuul, lõi randa jõudes hinge kinni. See-eest olid rõõmsad surfarid, keda kampadena ookeani poole vooris - täna olid suured lained ning seda on surfaritele just vaja. Küsisin Roosilt, kas tema tahab ka surfamist õppida, Peniche on surfarite paradiis ning siin on palju surfikoole. "Eiiiiii!!!" oli kindel vastus :D Noh, näis! Roosil on alati alguses iga asja peale "Eiiiiii!!!!" :D

Pildil hetk tänasest päevast - Ella ei ole kade ning jagab Roosiga oma jäätist.

Kommentaare ei ole: