neljapäev, 19. mai 2022

78 REISIPÄEV :D

Appppiii, ma ei olegi tükk aega midagi meie reisi kohta kirjutanud. See on selle pärast, et me olime kõik nii nädal aega tõbised. Ilmselt koroonas :D Kõigepealt hakkas Innol kurk valutama ja lõhnataju null, siis oli Ellu natuke pahur ja higine ning Juuli ärkas öösel mitu korda üles ja virises... Aga üldjoontes mitte midagi hullu. Võrreldes oktoobri lõpuga, kui Innol oli poolteist nädalat 39-40 palavik ning ta ei jaksand voodist vetsu minna ilma, et oleks vahepeal diivani peal viis minutit pikutanud :D Siis oli meil mõlemal kaks nädalat lõhnatunne ära. Nüüd ainult paar päeva. Ja nüüd olid minul õhtul enne magamaminekut naljakad närvivalud, säärelihas tuksles ning kõrvus kohises. But that's it. Korra võtsin paratsetamooli. Ahjaa, magada ka eriti ei saanud, nati selg valutas.

Aga siiski tühised vaevused. Inno tunneb end juba paar päeva reipana ning mina alates täna hommikust. Ellake saab siiamaani piima ja temal lähevad haigused seetõttu lennates. Ainult veidi virisemist ning higistamist :) Isegi palavikku ei olnud.

Nii et meie kogemusele toetudes võin öelda, et see uus koroona pole midagi hullu. Meie oleme siiamaani kõik vaktsineerimata.

Täna hommikul olin nii õnnelik. Tundsin esimest korda lõhna! Ja see oli värske muru lõhn!!!! Meie aias niitis üks paks portugali tööline muretult laulu vilistades murutraktori peal muru ja see lõhn oli nii värske ja magus. Meenutas Eesti muru lõhna suvel.

Kui tore oleks praegu kodus olla. Õunapuud vist õitsevad? Siin on juba südasuvi, päike paistab ning osades paikades on temperatuur juba üle kolmekümne. Õnneks mitte Peniche'is. Siin ookeani ääres on endiselt 20. Aga päike kütab ikka.

Täna lähme jalutama. Paar päeva pikutasime, sest ei jaksand midagi teha ja väiksemgi liigutus võttis higile, aga nüüd tahaks juba õue mängima :)

Olge terved ja rõõmsad :)

Kommentaare ei ole: