teisipäev, 19. juuli 2022

MEID RÖÖVITI PORTUGALIS PALJAKS!


Kui tahad teada, kuidas meid Portugalis paljaks rööviti, mis täpselt võeti, kui palju raha pihta pandi ja KUI KAUAKS meil tuleb nüüd Portugali jääda, siis mine KOHE Lõunaeestlase veebiküljele ja loe läbi meie uue RÖÖVITUD PORTUGALIS reisikirja kaks esimest osa, lingid siin: 

https://lounaeestlane.ee/roovitud-portugalis-uue-reisikirja-esimene-osa/

https://lounaeestlane.ee/roovitud-portugalis-2-jant-varastatud-id-kaardi-ja-juhiloaga/

P.S. APPPPIIIIII!!!!! :D 

Isutekitajaks pildile Innost koos röövlist pudenenud juuksekummiga :D 

5 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Uue krimiromaani algus?



Anonüümne ütles ...

Mul on sellisteks olukordadeks tehtud Revolut keskkonnas konto ja seal siis virtuaalne deebetkaart. Kui telefon on olemas, saab selle lisada Apple Pay’sse (tõenäoliselt ka Google walletisse kui on Android) ja kasutada telefoni viipemaksete jaoks. Uuemad automaadid oskavad viipega ka sularaha välja anda.

Anonüümne ütles ...

Pildil kujutatud ese ehk raha kumm võib olla väga vajalik rahapaki sidumiseks, ärge seda ära visake.

Anonüümne ütles ...

väga haige, äkki teeb lõuna eestlane Elveriga ka inteka ta ka hädas hetkel https://www.facebook.com/elver/posts/pfbid02x2YbHXe14PExiQXn5i9Dkx7pExtYgV4quVgpBsjZTju2eDRsp8pL1EXfWsYcUZ8dl ,
Siis veel Reet Liimets kirjutas kurva loo https://www.facebook.com/reet.liimets.1884/posts/pfbid02NKuKrBPj6kqqK3JFfjcjj8ryN9CMJZ1FWtDd1eij49qmxcFMQ5ar11wb2ftpVDtbl lugeda tasub ka kommentaare, ega peavoolu meedia selliseid asju ei kajasta.

Anonüümne ütles ...

kui teil oli airbnb, siis kas ei peaks mingi kindlustus olema tehtud koha omanikul selliste juhtude puhuks? lihtsalt mõte...