teisipäev, 7. veebruar 2023

JUULIKESE SÜNNIPÄEV


Üks tibulind saab meil täna juba 11. aastaseks, aeg lendab! Täna on meie Juulikese sünnipäev ning oleme peomeeleolus. Juuli ise ka. Ärkas oma voodis ja hakkas rõõmsalt kätega vehkima ning hüplema. Laulsime talle sünnipäevalaulu ja andsime kätte kingitused - beebimänguasjad, mida saab nätsutada ning kõristada. Juuli lemmikud! Hiljem on plaanis ka väike väljasõit teha ning pärast seda sööme sünnipäevakooki. Jäätisetorti, mis on Juuli lemmik.

Pildil on meie Juulike nelja-aastaselt, mil ta voodi najal seisma õppis. Aga ega ta eriti muutunud ole, samasugune on ta praegugi. Seisab vapralt voodi najal ning ronib ka krapsakalt sinna peale. Samme astuda ning käia ei oska, sest loodus ei andnud talle selleks jaoks vajalikku tasakaalu. Aga ega ole vaja ka - Juulike saab edasi ka käputades. Õnneks on meil elamises käputamise jaoks lahedasti ruumi ning Juuli kasutab seda agaralt ära. Ma arvan, et teie nii kiiresti ei käputa kui Juuli :D Ta võib olla sekundiga magamistoast vannitoas ning siis tuleb talle kiiresti järele joosta.

Elus tulebki leppida sellega, mis on sulle antud. Ja selle üle rõõmu tunda! Juulike tunneb ning rõõmustab meid iga päev oma särava naeratusega. Elu on ilus, teab Juuli. Ja tõesti, nii ta on!


Pildil nelja-aastane Juulike Lissabonis Alfamas, kus veetsime 2015-2016. aasta talve.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Palju õnne lõbusale Juulile!

Irja ütles ...

Suured tänud :)