esmaspäev, 1. aprill 2024

JÄLLE SEE INNO!


JÄLLE SEE INNO! Nagu te teate, siis on Inno lemmikpäev aastas 1. aprill. Mitte jõulud ega jaanipäev ega isegi mitte tema enda sünnipäev, vaid esimene aprill. Seda päeva ootab Inno terve aasta, sest tal õnnestub mind siis alati haneks vedada - kuigi ma vannun endale igal aastal, et SEE AASTA ma olen ERITI TÄHELEPANELIK ega lase Innol end haneks vedada. AGA TA TEEB SEDA IKKA. IGAL AASTAL!!! See on nii vihastamapanev!

Eile õhtul kordasin ma endale: OLE VALVAS! HOMME ON ESIMENE APRILL!!! Inno kindlasti juba haub plaani, kuidas sind haneks vedada. Tal oli isegi suu muigvel. Et hahaa, homme on esimene aprill. Läksin magama teadmises, et ei lase Innol end haneks vedada.

Hommikul oli mul see kõik muidugi meelest läinud ning läksin unisena vannituppa. Inno istus nukralt WC-poti peal ja sügas kukalt.

"Nässus on see meie kuivati," ohkas ta. "Ei tööta enam!"

"Issand!" karjatasin mina. "Peame siis uue ostma või?"

Inno nägu venis laiale naerule.

"APRILL!!!" hõiskas ta.

Raisk. Jälle. Nagu igal aastal.

Õnneks Roosi tegi talle vastu. Hiilis välja ja kolkis ukse peale.

"Kuule, mine vaata, juustumees* on ukse taga," ütlesin mina.

Inno läkski.

"Aprill!" juubeldas Roosi.

Inno oli natuke solvunud. Aga tal õnnestus meile tagasi teha. Ta läks välja pesu kuivama panema (hea ilmaga armastab Inno pesu välja kuivatada) ning hüüdis tagasi tulles: "Tulge ruttu vaatama! Väljas on KÜMME KASSI!"

Meie Roosiga, suured kassifännid, muidugi kohe välja, et issand, KÜMME KASSI!!!

"Aprill!" hõiskas Inno silmade särades.

Ikka peab tema peale jääma :D

*Mees, kes meile kaks korda nädalas värsket kitsejuustu toob. 

Kommentaare ei ole: