kolmapäev, 12. september 2007

Järjejutt Toomas ja Evelin: 32. peatükk



Evelin naeratas nagu laps. Jürnas suudles teda. Ja lasi auto seljatoe nii alla kui võimalik. Tõmbas Evelinil seeliku üles ning aluspüksid alla. Ja suudles naise jalgu. Naine hoidis kramplikult mehe lühikestest juustest. Ning oigas mõnust, kui mees suuga tema häbeme poole liikus.
Edasi nööpis mees ettevaatlikult lahti naise pluusi, võttis selle seljast ja tõmbas rinnahoidja üle tisside- Nähtavale tuli kaks prinki rinda, mis justkui kutsusid end suudlema. Jürnas võttis rindu kordamööda suhu ning naine pani silmad kinni. Ja mõmises mõnu käes.
„Nüüd võib sisse panna,“ ütles Evelin, kui Jürnas oli mõnda aega ta tissidega mänginud.
Jürnas lükkas oma riista Evelinile ettevaatlikult sisse, häbememokki veidi laiali tõmmates.
Evelin tundis seletamatut mõnu. Talle meeldis tunda suurt peenist enda sees, mis tema vagiina kaugemaid soppe puudutas. Toomase peenis oli veidi väike tema jaoks. See ei erutanud õieti ei teda ega Toomast ennast. Seetõttu võis Toomas tema seljas tunde ratsutada, ilma et kumbki oleks sellest mingit mõnu tundnud. Aga nüüd! Ta tundis Jürna peenise iga tukset. Mis temale üle kandus ning kogu ta keha vappuma pani. See oli sedavõrd mõnus. Evelin tundis, et tahab end anda täielikult mehe kontrolli alla. Tehku minuga, mis tahab. Kiskugu mind või lõhki. Ma tahan talle anduda täielikult!
Jürnas liigutas oma peenist naise sees sisse välja. Ta oli põlvili Evelini kohal, naise jalad kõrgele auto katuse alla tõstetud. Jürnasele meeldis vaadata naise korralikult raseeritud vagiinat ning oma peenist sisse ja välja liikumas. Nagu pornofilmis, mõtles Jürnas. Ta silitas samal ajal käega naise rindu. Vahetevahel kummardus naise kohale ja suudles nibusid. Ning tundis mõnu sellest, kuidas nibud kõvastusid. Jürnas surus naise jalgu kätega üha rohkem harki, et peenis sügavamale sisse läheks. Ta tundis, et naine on tema käes sulamas.
Evelin, kes oli mõnust ogar, väsis selili lamamisest ja keeras end ringi. Ning ajas oma tagumiku mehe ette.
„Võid siia ka panna,“ ütles ta vaikselt mehele ning pistis oma sõrme korraks pärakusse.
Jürnas tõmbas naise päevitunud kannikad laiali ja nägi naise pärakuauku kutsuvalt ootel. Pärakuauku, mille juurest läks üle tagumiku valge päevitustriip. Auk oli samasugune tumepunane nagu naise vulva. Ja väljakutsuvalt avali. Jürnas sülitas oma riistale ja määris selle pisit tatiga kokku, et seda veidi libedamaks teha. Ning lükkas oma riista naisele pärakusse. Ta polnud kunagi varem ühtegi naist pärakusse keppinud. See tundus esialgu väga erutav, kuna naine ähkis mõnu käes. Jürnas tundis, kuidas pauk tuleb ära.
„Ma lasen sisse!“ ütles ta.
„Ohh, lase,“ poetas Evelin, mõnust poolsegane.
Jürnas tühjendas end naise pärakusse, liigutas peenist veel mõned korrad sisse-välja ning tõmbas siis välja. Pärakuauk tõmbus esialgu kokku, ent avanes siis taas ning sealt vulpsas katkendlike voogudena välja spermat. Sellist pruunisegust vedelikku. Otse Evelini pluusile, mille naine oli autoistme peale ense alla sättinud.
Jürnas heitis pikali auto tagaistmele. Ning Evelin valgus talle peale. Ja suudles.
„Oh, ma olen sulle nii tänulik!“ ütles naine meela tooniga hääles.
Jürnas vaid neelatas. Ta ei osanud midagi öelda.
„Kas ma tegin kõik õieti?“ küsis Jürnas.
„Jah, kõik tegid õieti!“
Evelin suudles Jürna rinnanibusid ja mehe kõhtu. Siis munandeid. Mees tundis, kuidas ta peenis läheb uuesti kõvaks. Evelin haaras riista pihku, ning liigutas eesnahka edasi tagasi. Siis heitis mehele peale ja lükkas end otsa.
Naine liigutas end mehe peal edasi tagasi, käed kõrgele lae alla tõstetud, nii et tema ülakeha paistis Jürnale täies ulatuses kätte. Naise pea oli kõrvale pööratud. Evelin kujutas ette, et on üks suur vagiina, kes vallutab peenise ning imeb sellest välja kõik mahlad, kuni peenis jõuetuna lebama jääb. Ta polnud juba ammu midagi sellist, midagi nii mõnusat tundnud. Ta oli ülikoolieas külalt ruttu abiellunud ning polnud mehi eriti proovida saanud. Ja ta ei tahtnudki, kuna ta oli veendunud, et kõik mehed on ühesugused. Aga jumal küll, mitte, mõtles ta. Kust tal küll selline loll mõte oli tulnud, arutles ta, kui oli Jürna teist korda tühjaks imenud ja selle jooksul mitu orgasmi saanud. See mees on kompu!
Jürnas pühkis end aluspükstesse spermast puhtaks ning pani riided tagasi selga. Evelin ajas samuti pluusi selga ja istus sõnatult kõrvalistmel, aluspüksid istumise all. Nõnda istusid nad mitu minutit, ning püüdsid seedida, mis äsja oli juhtunud.
„Kas sõidame edasi?“ küsis Jürnas, ise samal ajal rahulolevalt naeratades.
Evelin vaatas talle malbelt otsa: „Sõidame!“

Kommentaare ei ole: