neljapäev, 22. oktoober 2015

Inno ja Irja kommenteerivad Meedia keskpunkti

Irja: Nii! Heimar ja Urmi just väitsid, et Urmas Reinsalu teksti ei ole üldse kirjutanud Urmas Reinsalu. Haa! Tõestus faktile, mida olen ammu kahtlustanud - Urmas Reinsalu ei ole üldse ise Urmas Reinsalu!

Inno: Kes ta siis on?

Irja: Mina sain niimoodi aru, et Urmas Reinsalu on tegelikult Kapo.

Inno: Mis mõttes Kapo?

Irja: Novot, Heimar, Urmi ja Ummelas just ütlesid, et Savisaare atentaadi taga oli tegelikult Urmas Reinsalu. Ja kuivõrd läbiotsimist käis tegemas Kapo, siis Urmas Reinsalu ongi Kapo. Nüüd on küsimus, kui Urmas Reinsalu on Kapo, siis kes on Ken-Marti Vaher, või Zen-Marti Vaher, nagu ütleb Kaur Kender.

Inno: Niimoodi.

Irja: Eri Klas kutsub üles Reinsalust vabanema. Oot-oot, väga kahtlane sõnakasutus. Tuleb välja, et tuntud maestro ässitab inimesi Urmas Reinsalu tapma. Mida peaks nüüd tegema Urmas Reinsalu? Kuidas saaks Urmas Reinsalu end Eri Klasi eest kaitsta?

Inno: Klas tõesti astus kummaliselt dzoti ette.

Irja: Ja mida üldse tähendab sabat. Reinsalu ütles, et Hundisilmal toimus sabat. Millele ta peenelt vihjas? Mida tahtis mõista anda?

Inno: Minu teada on see termin piiblist ja see on laupäevane pidu.

Irja: Mina tean, miks Klas dzoti ette viskus! Mõnda aega tagasi nikastas Klas jala ja sattus haiglasse. Enne seda oli ta jumala normaalne mees ja ajas normaalset juttu. Aga nüüd on täielik Savisaare sabarakk. Ma arvan seda, et siin on jälle taga need Los Angelese arstid, kes saavad palka Kremlist. Nemad programmeerisid tuntud dirigendi ümber. Sama asi, mis juhtus Ansipi ja Savisaarega. Eri Klas tehti ära samamoodi. Kasutatakse just ära, nüüd tuleb jälgida, kes satub haiglasse. Mis jutt palun Klasi suust, et Reinsalust tuleb vabaneda?! See on Putini jutt ju! Kõik poliitikud peaks olema väga ettevaatlikud, et nad mingi hinna eest ei satuks haiglasse, sest siis võivad tulla Los Angelese arstid ja programmeeida ümber. Reinsalu peab väga ettevaatlik olema, et temast ei saaks Kremli hüpiknukk. See sabati jutt oli juba väga kahtlane. Mis arvad, kas Reinsalu on ikka Reinsalu?

Inno: Väga raske küsimus. Nüüd peab tõesti hoolikalt jälgima mängu.

Irja: Aga mida Urmas Reinsalu sinu arvates pidas silmas sellega, et Hundisilmal toimus sabat?

Inno: Vot ei tea. Sabat on piibli järgi laupäevane pidu. Võibolla pidas silmas mingit pidu Hundisilmal laupäeval. Ma ei tea. Samas pole seal midagi imelikku, ristiinimene peab aeg-ajalt ka puhkama, see on siis sabatit pidama.

Irja: Kas see pole juudi pidu või? Reinsalu püüdis vihjata, et Savisaar on juut?

Inno: Ja see seletab, miks reageeris Eri Klas, kes on ka juut.

Irja: Justnimelt! Juudid kõik ärritusid. Ainult Mihhail Lotman, kes on ka juut, käitub täiesti loomuvastaselt. Selle asemel, et kaasjuudile appi tõtata, valab Savisaare sopaga üle.

Inno: Aga võibolla on Lotman valge juut, nagu Hans H. Luik?

Irja: Jah, nüüd tulevad kõik asjad välja. No see on selge, et Urmas Reinsalu pole juut, selles olen ma täiesti veendunud. Aga nüüd olen ma täiesti veendunud selles, et Kapo ei salli juute. Kui sa vaatad kõiki poliitilisi keisse, siis võib täie tõsikindlusega väita, et Villu Reiljan on juut, Toomas Annus on kindlasti juut, Ester Tuiksoo on juut, Vladimir Panov on juut.

Inno: Ja Parbus!

Irja: Parbus on raudkindlalt juut, jah. Ja Priit Toobal ja Lauri Laasi on mõlemad raudkindlalt juudid.

Inno: Kas palju ei saa neid juute juba?

Irja: Ilmselt on Kapo võtnud nõuks juudid Eestis pihtide vahele võtta. Kapo ehk siis Urmas Reinsalu. Urmas Reinsalu on võtnud nõuks juudid Eestis pihtide vahele võtta.

Inno: Minu teada on Toomas Hendrik Ilves ka ema poolt juut.

Irja: Tuleb välja, et Toomas Hendrik Ilves pole juut, sest muidu Kapo jälitaks teda. See sai ka nüüd selgeks. Kapo ehk Reinsalu ainult juute jälitab. Selgub, et on ka mõned vale-juudid, kes presenteerivad ennast juutidena, aga kes tegelikult ei ole juudid. Kõik tuleb välja.

Inno: Aga kes võib olla järgmine, kes pihtide vahele võetakse?

Irja: Novot, see ongi see küsimus. Ma arvan, et vastust teab kindlasti Urmas Reinsalu. Minu arvates, on Urmas Reinsalu lauses, et Hundisilmal oli sabat vihje, et tuleb vaadata, kes võiks järgmisena pidada sabatit. Tegelikult oli Reinsalu steitmenti taga sõnum, et juudid, vaadake ette. Juudid ja nende käsilased.

Kommentaare ei ole: