reede, 19. oktoober 2007

Viru Keskuses on avatud mingi soolapuhujate "kantora"

tuleb välja uudistest.

Näiteks Kristel "tooge oma raha, palun, mulle" Kivinurm-Priisalm ütles täna, vastavalt Äripäeva uudisele, et inimesed peaks oma raha hakkama fondidesse paigutama. Nii 500 krooni kaupa kuus oleks väga lahe.

Ja siis soovitas Kivinurm-Priisalm veel hakata ettevõtlikuks, mille all peab ta silmas just seda fondimajandust.

No ma ei tea. Mina vaatan siin, oma tagasihoidlikust aknakesest, kuidas suured isad raha teevad. Ühenduvad endise EstIBi suht nässaka juhatuse liikme, ent Vahur Krafti nõu ja jõu ning Eesti Panga 225 mln rahasüsti toel nüüdseks kõhukaks meheks paisunud, kusagil Luksemburgis resideeruva Kalle Norbergiga. Kes siis korraldab tsiuh-tsäuh numbrikontod, kus vaja, milleni Eesti maksuametnike "nõu ja jõu" ei küüni. Ja siis tuld!

Mina ütlen, sõbrad, ausalt. Maksude "optimeerimine" on parim viis rikkaks saada. Ja mis eriti mõnus, seda saab teha teiste arvelt. Saad sõita oma ilusa autoga mööda teed, mis on valminud heausksete maksumaksjate ränga töö toel. Milline nauding!

Vaadake või Tõnis Paltsu. Tal jätkub õigust ülegi. Üle igasugu kohtu-instantside ja kõige muu. Sest, ja ma olen jälle aus, selliste kärbeste peale Eesti ametnike hammas ei hakka.

Kui ma veidi rikkamaks saan, siis asutan ise ka kusagile Liechtensteini, kus härrased Schröder ja muud tähtsad Euroopa isad oma rahakesi pööritavad, oma kantora ja pakun kõigile eestimaalastele võimalust elada nii, et maksad iga kuu 660 krooni sotsiaalmaksu. Ja mitte sentigi rohkem. Käibeka orgunnin ka tagasi, kui vaja. Ja elu on nagu hernes. Muide.

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Millest selline viha isand Norbergi vastu? Väidetavalt on tema kuldkliendid Venemaa avarustest.Kui terake sellest vene rikkusest Tallinna LFS kontorisse palga ja maksu näol tuleb, pole ju paha? Või on teisi andmeid, et eesti kodanikud Luxemburgis makslevad? Siis on pahasti!

Inno ütles ...

Ma pole vihane. Imetlen suurt kunstnikku.

Inno ütles ...

Mis need vene "kuldkliendid" on Teder, Käo ja Mõis, vä?