neljapäev, 15. november 2007

Keelatud asjadest

Ma ei arva, et minu ja Irja blogi keelamine mingit efekti annab. Sest me kirjutame valdavalt seda, mida enda ümber näeme või kuuleme. Oleme ühiskonna peegel. Ja meie blogi keelaja käitub nagu kole vanamoor, kes lõhub peegli, kuna talle ei meeldi see pilt, mis talle sealt vastu vaatab.

Ja keelatud vili on alati kõige magusam.

8 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Teemat arendades, huvitav, miks te ei avaldanud minu vastuseid teie väidetele minu kohta ühes teie eelneva sissekande kommentaariumis? Suht alatu on pärast ilkuda, et Kiis ei julge vastata jms.

Anonüümne ütles ...

Samas arvan et eelmise pere "voodit" ja haigusi pole mõtet õue vedada.Raisakotkastel huvitav nokkida-ei midagi muud.Muidu andke tuld!

Anonüümne ütles ...

asi on teie SPÄMMIMISES! Mõttetut jöra ajate!!!

Inno ütles ...

Et siis Ingrid võib minu asju õue vedada, aga mina ei tohi seda vastu teha? Tõsi, tema teeb seda kavalamalt, nii et kõrvu pole näha. Mina teen kõike avalikult, kuna mul pole linke meinstriim meediasse ja muidu mind lihtsalt keegi ei usuks, kui kuskil anonüümselt piiksun.
Aga mina näen ju selle läbi. Mind ta ei lollita. Ma olen taga lõppeks 13 aastat koos elanud, tean, mis toimub.

Anonüümne ütles ...

sa inno siukest vanasõna oled kuulnud, et targem annab järele?
teine on veel: 'arguing on the internet is like competing on the paraolympics - even if you win, you're still retarded"

kadastiku jne keisid on väga tänuväärne meeldetuletus, nende üleslaadimise eest tänud.

Anonüümne ütles ...

Eks Inno ise tead, lihtsalt arvasin, et jätab parema mulje.See tupeseen,suhuvõtt, kusejoomine jms. kõlbaks kuskile teise kohta lihtsalt minu arvates paremini.Aga veelkord - Sinu blogi kirjuta, mis tahad, alati on valik mitte lugeda!

Inno ütles ...

Ma ajasin seda targem annab järele poliitikat kuskil aasta, siis enam ei jaksanud. Mind ja Irjat oleks ära hakitud. See, mis praegu välja pistab, on kuri ainult nö väljapoole, meil on Irjaga sisemiselt kõik ok. Keegi ei saada sms-ile tapmisähvardusi, keegi ei aresti pangakontosid, Irja ei saa kurje telefonikõnesid (kui see Aapo oma välja arvata), keegi ei kirjuta ajalehtedesse väljamõeldisi. Ei ole mingit kottimist, mis saatis meid suurema osa eelmisest aastast. Me saame selliselt tõeliselt nautida oma armastust ja õnne, nii paradoksaalne kui see ka pole. Sellest võiks hiljem mingi raamatu kirjutada, aga tõesti, parim kaitse on rünnak. Pidev tuli peab peal olema. Kui vastasele hingamisruumi anda, siis trügib kohe peale. Nagu me oleme täheldanud.

Anonüümne ütles ...

ma ei ole küll kuskilt lugenud et ingrid oleks rääkinud avalikult kudas sa ringi tõmbasid või jõid. mul on ainult lastest kahju mõlemas vanemad on hullumaja kandidaadid. aga kas te ei arva et teile võib see kunagi karmilt kätte maksta et teiste inimeste eraelu sellisel mole torgite?