neljapäev, 15. november 2007

Üks 300.- kätte! info Kristiina Ojulandi ja tema boyfriendi kohta


Kristiina Ojuland ja Aleksandr Makarov, kujutised Kanal 2 ekraanilt.

Ja nüüd üks väike rosin-uudis!

Eh-hee! Te arvasite, et tantsusaatest nädal tagasi välja kukkunud Saša ja Krissu käivad niisama uusi "kõrvarõngaid" ostmas? Sel ajal kui Raimo Kägu Kaberneeme sadamas kraanasõitu harjutab. Siis eksite. No see on ainult jäämäe veepealne osa. Küllap märkasite ise, et nende vahel on eriline säde.

Nagu edastavad informaatorid, kes on laiali üle maa, on Kristiinal ja Aleksandril päris tõsine suhe.

Saša ehk Aleksandr Makarov, kellel eelmisel aastal Ingridiga tants kuidagi ei klappinud, on Kristiina Ojulandile lausa sekspartner. Ta on oma juuksurile pihtinud, et ei jaksa niipalju seksida, kui Kristiina seda soovib.

Püsi ikka meie saidil. Uudised täpselt sama suured nagu elu ise.







24 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

hahaha!
ei saagi enam siit lehelt kuidagi ära.
hästi panete ikka.

aga räägi inno, mis sa pulleritsu-priidikust arvad ja tead?

Anonüümne ütles ...

..väga palju põnevat lugemist siin-ten points!

Anonüümne ütles ...

tere doktor inno.
ma kardan, et mul on paranoiad. kahtlustan alatult, et te kirjutate ise kogu aeg kommentaare ja endale lugejakirju.
samas kahtlustan alatult, et te kustutate kogu aeg teiste kommenaare ära. palun aidake mind!

Inno ütles ...

Ma tõesti olen mõned räiged kommentaarid kustutanud, aga ainult mõned. Ja ise pole anonüümsena ühtegi kirjutanud. Ega Irja ka.
See blogi on meie ruum ja meil on õigus siin korda luua, vastavalt oma parimale äranägemisele.
Lugejakirju me endale ei saada, miks me peaks sellise enesepettusega tegelema?

Anonüümne ütles ...

Kas vanat2di soov oli, et te selle p2randatud raha m66da ilma laiali jagaksite?

Siin Irja kirjutas enne, et tema esimene instinkt olevat olnud kohe k6ik need naki karvased ja sulelised t66tud luuserjoodikud kuskile Kanaaridele peesitama viia.

(Megairv)

Muidu ei ole kindel, et igasugu "s6pru" ja tagantkiitjaid ikka j2tkuks, eksole. Tarvis neile ikka raha suhu toppida, s6pruse eest peale maksta. Sest n2gid ju mis juhtus kui ei koogutand end kyllalt kiiresti, et h2rrasid 66sel kiiresti tuppa ei lasknud ja neil saapaid jalast ei v6tnud. Kohe kutsuti su juttu pl6dinaks.

Ega jah, kui isegi mingid jubejoodikud ja poolpaadialused filosoofid ei saa ilma kinnimaksmiseta teile korralikud s6brad oldud, mis siis veel siin muudest inimestest r22kida.

Nii, et loobime aga aknast vanat2di elu jooksul kogutud varanduse Tartu mudastele t2navatele aga laiali? S6da ju k2imas ja see n6uab ressursse, eksole. Way to go. Ehk saame n2ha ka seda staadiumi kus teil on n2pud p6hjas ja naki karvased tulevad lausa n2kku parastama.

(Ma tean, et te seda ei avalda. See ongi nii rohkem omavahel, eksole. Te ju armastate salvavat t6de.)

Anonüümne ütles ...

Kas kommentaarid peavad ainult kiitvad olema v6i v6ib asjast ka r22kida?

Anonüümne ütles ...

See jutt on küll puhta vale. Mõned kommentaarid? Eriti räiged?
Mina näiteks olen teid kommenteerinud, samuti minu tuttavad. Mina isiklikult pole kordagi ropendanud, kedagi solvanud, halvasti öelnud. Tuttavate eest ei tea rääkida. Ometi aga pole minu kommentaare avaldatud. Ehk sellepärast, et nad on olnud kriitilisi küsimusi esitavad? Äkki olen nurka suutnud suruda ja siis on parem mitte lasta teatud küsimustel tõusetuda lasta?
Mu kommentaarid on olnud sama leebed kui see praegune. Kui ka seda ei avaldata, on selgelt aru saada et tegeletakse lausvaletamisega. Mu käitumismaneer juba ei lase räigeid asju öelda, seega on minu kommentaaride mitteavaldamine olnud täiesti põhjendamatu.

Irja ütles ...

Uskumatu küünilisus, megairw.
Aga ma tõesti tahtsin selle rahaga ka oma sõpradele midagi head teha. Miks mitte? Igaühele ju ei kuku elu jooksul sülle ootamatut pärandust.

Kas me maailm on tõesti nii küüniliseks muutunud, et ei usuta, et midagi võiks teha puhtast südamest?

Näiteks aitasin ma selle rahaga ka isa, tegin tal elu nii mõnusaks kui sain. Ja aitasin taastada vanaisa maja.

Ja ma teeks seda kõike uuesti, kusjuures.

Inno ütles ...

Ehh. Mõned kommentaarid oleme kustutanud üksnes seepärast, et need on sisaldanud küsimusi, millele me pole viitsinud vastata. Ja milleks jätta üles vastamata küsimusi?
Teiseks on osa kommentaare sellised, mis korduvad iga paari nädala tagant. Miks neid kogu aeg üles panna? Ja kogu aeg samu asju üle seletada. Kaua võib? Vastused on meie blogi sissekannetes olemas.
Kommentaarid on enamasti stiilis, et lugesin pealkirja läbi ja kohe tulistan! Ma soovitan ikka asjad lõpuni läbi lugeda ja seedida. Enne mõelda veidi, ja siis kirjutada. Näete, ma ikka olen dotseeriv, kuigi võiks samamoodi kõik perse saata, nagu palju kommentaatorid on meiega käitunud. Aga ma ei tee seda, sest mul on lootus säilinud.
NAK ei ole luuserjoodikud, ja meie Irjaga üks soov oli tänapäeva noori andekaid loojaid veidi laiemalt tutvustada, sest on ju teada, et omal ajal peeti ka Noor-Eestit ja Siurut mingiks veidrike kambaks. Tahtsime Irjaga, et loojaid austataks juba nende eluajal, mitte pärast surma, nagu see on tavaks.
Ja meil pole kadunud lootus asutada oma kirjandusauhind. Justnimelt noortele elusatele kirjanikele. Ning toetada kõigele vaatamata noori kirjanikke. Olgu nad siis avalikkuse silmis luuserjoodikud. Sest tänapäeval on ju tegija see, kes istub hommikust õhtuni umbses kontoris ja teeb tööd nagu viimane ori. See on tegija, saab omale osta mõne änksa riidehilbu ja korra aastas nuusutada välismaa õhku. See on tegija! No andke andeks, mille poolest erineb see sell 18. sajandi eesti pärisorjast?

Irja ütles ...

Ja jätame endale jätkuvalt õiguse avaldada kommentaare, nagu paremaks peame. See on meie blogi; kui ei meeldi, kommenteerige enda blogis või interneti klatshitubades. Neid peaks ju jätkuma ;)

Anonüümne ütles ...

Kuulutus.
Pakun tööd püüdlikule ja tõstevõimelisele kraanajuhile
CV@viira.ee

Anonüümne ütles ...

Aga kui see jutt ei vasta tõele, siis võib nalja saada!
Mida see Kägu ette võtab?

Anonüümne ütles ...

Ma ei saa ühest asjast aru- sa räägid, et taastasid isa maja, aga mingi aeg teatasid Tartu linnavalitsusele, et sa pole majaga midagi teinud- seda olevat su isa teinud!

Inno ütles ...

Ma vastan Irja eest: isa tegigi. Ja ma võin kinnitada, Irja pole lillegi liigutanud. Irja räägib isa eest. Aga ta ei pea isa eest vastutama.

Anonüümne ütles ...

Ma saan aru, Irja, kallis laps, et sul hea syda ja see on t2idetud noorusliku uljuse ja unistustega. See on kena. Ja kahju on kui me selle kaotame. Kes varem, kes hiljem. See on syytus ja see on armas.

Syytus aga tuleb kaotada. Selline lihtsalt ongi see elu.

See ei pea tingimata valus olema kui see on teadlik.

Alusta sellest, et kysi endalt, et kas need naki karvased ruitlasloomad tuleksid sind sinu raskel hetkel toetama ja talutama v6i tuleksid nad pigem uudishimust, et leida kinnitust teadmisele, et sa ikka oled omadega siruli.

Me oleme k6ik k6vad "haua 22res kena h22lega lauljad", eksole. N2gid ju ise oma silmaga, krt v6taks. Vaat see meile meeldib. Siis kui teisel on toss v2ljas, siis tuleme poetame oma krokodillipisara ja naudime kui ilusti k6lab me h22l ja kui kangelaslikult lehvivad mu juuksed.

Peegli loost ei 6ppinud v6i? Vaata kui palju ninanuuskijaid v2lja kargas. Ja see on alati nii. Eestlasele meeldib ohkida ja veenduda, et kellelgi teisel veel sitem on. Parim kui ta surnud on. Aga sina vehkled siin oma rahadega. Tahad omast arust head teha. Inimesi tunnustada. Kes sind tunnustab? Kes sulle ait2hh ytleb? Kes sulle kingitusi toob? Sinu armsad maffijamehed v6i? Tool k2es ja seljatagant, j2me kett kaelas ja r2me naer huulil. Need on su s6brad? J2rgmine kord kui pidu on suures hoos, peatu ja vaata neid pundunud n2gusid enda ymber ja kysi, kes neist on see kes EI lykka sulle nuga neeru. Kes on need inimesed? Mis on nende motiivid? Mida nad tahavad? Mida sina nende keskel teed ja tahad?

Kaarel ütles ...

Kui kindlad te olete, et saadud info on ka tõene?

Inno ütles ...

No see inff siin on veel ilustatud. Tegelt pisi asi olema ikka päris karm, nii omavahel öeldes.

Anonüümne ütles ...

aga mis selles halba on, sasha on ju kena noormees ja why not, nagu oeldakse:))

Anonüümne ütles ...

jääb mulje, et teil on informaatoriks keegi, kes akti ajal jalgu on hoidnud..ma ei saa aru sellistest "kõiketeadvatest" informaatoritest lihtsalt ning kõige vähem sellest, et kui ongi õige info siis miks peab seda avalikkusse lekitama. Jaa, vastake nüüd et "avaliku elu tegelaste kohta võib ja tulebki seda teha".
Pean järeldama ,et meil on masendavalt haige ühiskond lihtsalt.

Inno ütles ...

Niisamuti oleme kõrvaldanud kommentaarid, kus ilgutakse kolmandate isikute üle.

Anonüümne ütles ...

Küsimus selline: kui mõni vihje valeks osutub ja politsei teile kallale tuleb, kas annate siis vihjaja välja või võtate ise vastutuse?

Inno ütles ...

Miks peaks politsei meile kallale tulema? Blogi on avaldamata raamat, ilukirjandus. Keegi ei võta siin avaldatut mingi absoluutse tõe pähe. Ja miks peaks me vihjajaid välja andma? Sellega me kaevaksime endale haua.
Aga millest sellised küsimused? Nautige, mis kirjas, ja uskuge või ärge uskuge. Nagunii on see üks meelelahutus, kogu see meediabisnis, blogidest Postimehe, Akadeemia ja Sirbini.

Anonüümne ütles ...

Ok, see on ilukirjandus, mis sa siis Kristiina Ojulandi kohta ütled. Kas see on ka ilukirjandus, mis sa Ingridi, Daki, Epu jt kohta oled öelnud?

Anonüümne ütles ...

Kogu see lugu Ingridist on siis väljamõeldis? Alguses nagu hakkasite blogima selleks, et paljastada tõde, siis jälle, et ilukirjandus.
Kas Sa Inno saad sellistest väljamõeldistest mingi rahulduse?