neljapäev, 13. detsember 2007

Ühest lapsest aitab küll

Ei taha mina karja lapsi. Milleks? Kui, siis ainult üht.
Kui ei saa, siis pole hullu. Elus muudki huvitavat.
Näiteks reisimine ja raamatute lugemine.

Ja ei usu mina seda saunanaiste juttu, et seks 10 aasta pärast kaob. Minu isa tundis üht vanapaari, kes seksisid elu lõpuni, kuigi neil oli mitu last. Ja mees käis tööl. Küllap selliseid paare on veel.

Need on sellised jutud, et oota, vaata, hunt tuleb, Petjake. Aga ei ta tule ühti.

8 kommentaari:

Elver ütles ...

Dinosaurused hakkasid ka lõpuks reisima ja raamatuid lugema ning surid sellepärast välja. Lapsi tuleb teha ja geenid edasi anda.

Irja ütles ...

A miks? Maailmas inimesi ülekülluses, suisa sedasi, et see on juba kliimale kahjulik. Tohutult palju saastajaid.

Elver ütles ...

Sest kui sina, mõistlik inimene, oma geene edasi ei anna, siis paarisaja aasta pärast on maailm täis inimesi, kes pärinevad tänapäeva suurimatest sigijatest. Mõistlikud inimesed surevad välja. Alles jäävad idioodid.

Filmi "Idiocracy" alguses on hää seletus. Film ise kinokunsti suursaavutus just ei ole, aga väärib kindlasti vaatamist.

Anonüümne ütles ...

Tegelikult on inimkond hoopis välja suremas. Esmalt valge rass eesotsas eestlastega, siis tumedam järgi. Vastavalt sellele, kuidas heaolu tõuseb.

Irja ütles ...

Mnjahh, teema on põnev... Jamaeitea, võib-olla sigingi. Kui tuju tuleb.

Anonüümne ütles ...

kahe lapsega on lihtsam, ütleksin oma kogemuseja normaalse vanusevahe puhul- mul lastel 2,4a ja sellevanuselised on ideaalsed kaaslased üksteisele kuigi mul nad ka erisoost. Üksikud lapsed on paratamatult emmekad ja ei oska teistega ka üldse arvestada ütleksin nt. enda põhjal

Anonüümne ütles ...

Tuju järgi ei maksa küll lapsi saada. Tuju tuleb, tuju läheb, aga laps ju jääb. Lapse saamiseks võiks olla ikka tugev sisemine soov ja vajadus, see ürgne instinkt, mis tagab, et ka lapse sündides kõik instinktid nii toimivad, nagu vaja.

Irja ütles ...

Ma ei usu sesse ürgsesse värki. Ürgne tung on loomal, inimene kalkuleerib. Ehk saab lapse, et see viiks nime edasi, päriks, kasiks vanaduses. Nii on, kuna inimesel on paratamatult mõistus ja see mõistus otsustab ka lapse saamise.