pühapäev, 24. august 2008

Ilvese peaks saatma viinaravile!

Viimaste uudiste valguses, kus tuleb välja, et Ilvest ei vaevanud teps mitte viirus, keset suve, eksole! Ja veel pealegi pärast kuumast Gruusiast naasmist. Vaid hoopis viina-tõbi. Siis oleks paslik saata president viinaravile, ehk moodsas keeles rehabi'i. Umbes nagu Brit, kes näeb pärast rehab'i ja alkost loobumist päris kobe välja.

Aitab küll joomisest, Tom. Ja kuivõrd sa ise pole suuteline oma probleemidest jagu saama, siis tuleb sind veidi "aidata".

Vat nii.

Panen üles ka vastava küsitluse.

6 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Parem saata ta Eesti pankka,illuminaatide ja ufode keskele.Paisatb,et Eesti panga koduleheküljel on mõningate illuminaatide hüpiknukkude nimekirjad keda tuleb ajada ahju.
Nende konverentsist ei paista välja milliste graafikute abil on kujutatud venemaa musta raha pesu eesti pangas ja milliseid graafikaid mööda kadusid eesti ärimeeste rahad venemaale eraisikute külmutatud arvetele.

Anonüümne ütles ...

Mida tähendab väljend "viimaste uudiste valguses tuleb välja..."? MIS uudiised seda Ilvese joomase peaga kukkkumist kinnitavad? Kas uudiste allikaks on kirjasaatjad, kes ühtlase kihina katnud kogu maa? Räägi lähemalt!
P.S. Kas te, tänu pärandile hääl järjel hääd inimesed, pole kunagi kaalunud raha eraldamist Varga Hirmule tema vaimse tervise parandamiseks? Mida aeg edasi, seda enam saab tema sissekannetest selgeks, et tegu on ikka tõsiselt häiritud prüühikaga indiviidiga, kelle kõrval Jüri Lina&Co mõjub suisa süütu lapsukesena. Või on teine pidevalt mingite mõnuainete mõju all? Kusjuures ma üldse ei halvusta teda ega ilgu teise kallal, lihtsalt inimlikult kahju haigest inimesest.

Inno ütles ...

Aga miks mitte toetuda kirjasaatjatele, kes üle maa, ehk rahvale, kui etableerunud meedia nagunii varjab infot, kasvõi selleks, et mitte jääda ilma ihaldatud kutsest presidendi vastuvõtule, sellele pingviinide paraadile?!

Ja minu arust on Varga Hirmu kirjutised huvitavad. Vähemalt enamik neist. Panevad mõtlema.

Anonüümne ütles ...

anole 18.41
Tänan tähelepanu eest.
Palun täpsustage millised minu postitused või mõtted on viinud teid sellisele arusaamisele minu tervise kohta? Palun argumenteerige oma arvamust ja seletage seda pikalt-laialt lahti.
Hüüa,iluminaatide hüpiknukud ahju!

Anonüümne ütles ...

vastan VH-le nagu vahel vastab mõne küsimuse peale Inno: aga vot ei põhjenda. Lihtsalt ei viitsi. Ja ei taha. Ei näe mõtet. Kes aru saab, saab niigi. Kes ei taha aru saada, ei saa ka siis, kui põhjendaks. Hüple edasi, VH! Ja käi vahel arvuti tagant värske õhu käes ka, muidu jääb lisaks mõistusele kõht kinni.
P.S. VH - kui veel on küsimusi, loe läbi siinsamas oma esimene postitus. Ja mõtle. Said millestki aru? Ei saanud? Siis mõtle veel. Kui sa muidugi tead, mida see tegusõna tähendab.
Mittelugupidamisega T.H.I.

Anonüümne ütles ...

Ma arvan, et enamus inimesi tunneb joodiku ära. Tõsi, on erandeid. Ning nüüd tean vähemalt kahte inimest, kes ei saa aru, kas inimene on joodik või mitte. Ju siis pole kokkupuuteid olnud, et ei tea. Aga ega see pole õnnetus, pigem õnn. Sest ega joodikutega kokkupuuted ei rikasta kedagi.
Ma olen näinud teie blogis umbes kolme versiooni Ilvese tervise kohta. Ja samas pole neist ühelgi ju tõepõhja all. vähemalt ei suuda te ju ühtegi neist tõestada.
seega on kõik üks suur spekulatsioon ja mull... ning kindel allikas on NSR (naised saunas rääkisid)