esmaspäev, 25. august 2008

Kas Just või Eesti Kass?


Tänase ajakirja Just esikaas.

Istusime Innoga oma tagasihoidlikus hoovis, vihma sabistas, koerad järasid konte ja kiisu pikutas mu süles, ja leidsime, et ajakirja Just võiks ümber nimetada Eesti Kassiks. Küsisin Villylt ka, et mis tema asja kohta arvab, ja kass Villy lõi seepeale nurru. Sest esikaanel on uhkelt kass! Ning esikaanelugu on samuti kassidest, kes kipuvad modellideks!

Milleks enam kirjutada tobedatest inimestest, kui on võimalus kirjutada suurepärastest kassidest, kes ka moealal andekad!?

Merike Taali pilt juhtkirja juures on väga seksapiilne, just paslik seltskonnaajakirja. Õige, ei ole tarvis eputada nagu Saagim. Seltskonnaajakiri peabki olema tõsine ning mida tõsisem, seda parem! Järgmises numbris võiks Merike Taal poseerida riigikogusaalis, Sven Mikseri seltsis näiteks. Või vanadekodus vanuritele suppi jagamas. Ja juhtkiri võiks olla poliitikast. Või situatsioonist Lähis-Idas.

Are we having fun yet? Sadly not yet.
Järgnevad mornid pildid selebrititest Ruja kontserdil (norrr...), Kuressaare golfiklubi avamisest, Tõrva Loitsust.

Kuumad poissmehed lk 26 on toredad, aga miks on neil püksid jalas? Briti Cosmo paljad mehed on värvilised ja seksikad.

Ja mis küsimus staaridele, et kui tähtis on teile rahvuslipp??? Keda see kotib, palun?

Loo Mikomäe kassidest luges Villy, mu kass, suure huviga läbi, aga mind jättis see külmaks. Mikomäelt oleks võinud sada muud asja küsida. Kus on Sverre?

Eda-Ines Barcelonas. Õukei, aga pealkiri "käis Barcelonas Miro ja Gaudi loomingut imetlemas" ajab une peale isegi kunstisõbrale. Artiklis on juttu sellest, et ta käis koos "kambaga". Aga kes sinna kampa kuulusid, mõni boifrend äkki? Ja pildid oleks kohe kindlasti võinud teha seksikamad.

Ja persoonilugu keskist Torsten Goodsist, tulevasest džässikuningast, võinuks ilmuda Sirbis.

Oleg Belokrõlovi intekas hakkaks nagu looma, aga jällegi, juures võinuks olla paremad, seksikamad pildid.

Ja miks keegi ei taibanud panna Playboy jänkut leheküljel 58 ajakirja esikaanele; meigi ja riietega oli ju tohutult vaeva nähtud? Kas tõesti kassid on kuumem uudis? (Villy palub siinkohal öelda, et ka järgmise ajakirja kaanel võiks olla kassid, ilmtingimata).

A ok, mis ma piinan teid, te panite ju meid esikaanele ja kõik, aga väike nõu kulub vast ikka marjaks. Kui eesmärgiks on teha head ajakirja. Kas on?

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Linna klatši- ja kõmukanalid teavad rääkida, et tädi Merike vallandas julmalt Just!-i tublid kirjutajad, väga head tööd teinud Sirje Rattuse ja Rando Toominga. Eriti nõme on, et Sirje lihtsalt sunniti lahkuma, kuna ta oli tädikesega teist meelt. Merike koostab endale lojaalset meeskonda, ja peatoimetajana on tal roheline tuli lahti saada kõigist, kes talle ei meeldi. Kusjuures juhtkonna motoks on mitte kedagi lahti lasta, vaid avaldatakse niikaua survet, kuni inimene ise ära läheb. Tädist endast ei oska muidu midagi arvata, peale selle, et oma viimasest töökohast, Viimsi valla lehest, sai ta mittemidagitegemise pärast kinga. Aga tõsine inimene on küll - lugege tema juhtkirju, kas enam igavamalt ei saa? Linnalegend räägib, et tädi on käinud ka mingil koolitusel,kus õpetatakse muuhulgas ka seda, kuidas oma allumatuid alluvaid maopilgul jõllitades ära süüa. Head isu!