neljapäev, 7. august 2008

Kas peaministriproua õpib uut ametit?


Väljavõte ajalehest SLÕhtuleht.

Sirvisin lehti ja avastasin esmaspäevasest SLÕhtulehest huvitava pildi. Kus peaminister Andrus Ansip, kes oli riietatud mulgi kostüümi, takseerib oma naist Anu kangastelgede taga. Millegipärast pole ajaleht naise nime kirja pannud. Mis toimub? Me kirjutasime hiljuti, et Ansip võib olla robot, kelle loomisel võib olla oluline roll tema naisel, kes tegeleb, või tegeles veel kuni viimase ajani mingite kahtlaste "meditsiiniliste uuringutega". Ja nüüd siis õpib kangastelgedel kuduma. Siin on midagi väga kahtlast, igatahes. Kas mingi jälgede segamine? Või on tõesti Anu otsustanud elus uue lehekülje pöörata. Paljud naised on hakanud vanemas eas ootamatult käpikuid kuduma.

On kellelgi mingit lisainffi? Ja kes on see teine, setu riietes naine seal kangastelgede juures? Tundub, et mitte Ansipi ämm. Kas mõni vene nuhk? Venelased kasutasid eesti ajal setusid eestlaste järgi nuhkimiseks, hiljem olevat olnud paljud setud seotud küüditamisega. Kas ka nüüd on miskit teoksil?

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Ei ole see on hiina spioon,olge valvel ja jälgige hiinas toimuvat seal on nõnda palju ilusat,ning nende Tao usk ja Feng shui on meie maausuga lähedased,nemad on oma usu lahti mõtestanud,meie omad ajavad asja tunnetuslikul teel.
Beijingi olümpia mängude avamislugu on väga väga väga ilus,kaunis,armas...oh ma sulan.
Nautige olümpia mänge ja jätke poliitika sinnapaikka.
Muideks,minu meelest hiina on üks rahumeelsemaid maid.Ma ei tea,et hiina oleks peale tiibeti mõnda muud maad okupeerinud või sõda alustanud.USA aga see eest...oi-oi kui palju ja venemaa samuti muudkui vallutavad maid ja rahvaid.Iisrael samuti jne.
Rõõmsaid olümpia mängudele kaasaelamisi youtube kaudu!