teisipäev, 26. august 2008

Väikse Inno 2G iPhone hakkaski EMT võrgus ilma lahtimuukimata tööle!!!


Pildil väike Inno.

Mingi täielik müstika, või ime on sündinud. Mu kevadel Ameerikast ostetud nn 2G iPhone hakkaski täna hommikul EMT võrgus tööle. Ma ei teagi, keda selle eest tänama peab.

Eile õhtul proovisin, ei töötanud. Proovisin ka ühe tavalise Simpeli kaardiga, ikka ei miskit. Tegin iTunesis kõik "restore"-id ja puha, laadisin uuesti viimase 2.0.2 tarkvara, ikka ei midagi. Telefon oli lukus. Siis panin oma EMT sim-kaardi vana Nokia sisse ja läksin tudule.

Täna hommikul laadisin iClarified saidilt alla nn lahtimuukimise tarkvara, no teate, see on selline asi, mille abil saab suht lihtsa vaevaga iPhone'i ükskõik mis võrgus kasutada. Tuleb ainult mõned programmijupid veebist alla laadida ja täita TÄPSELT instruktsioone. 3G kohta on olemas samuti vastav õpetus. Selline lollikindel ja tasuta variant. Ja panin selle tarkvara käima. Kusjuures kasutasin veel seda varasemat, 2.0.1 varianti. Panin telefoni uuesti sim-kaardi sisse ja telefon hakkas tööle, nagu ikka pärast lahtimuukimist. Olen sarnast operatsiooni teinud viimase mõne kuu jooksul juba neli-viis korda. Ja kui siis uuesti iTunesi käima panin, teatas see, et ma peaks ikkagi seda va tarkvara uuendama. Noh, ma siis uuendasin jälle, ehk tegin telefonile restardi, laadisin uuesti viimase 2.0.2 tarkvara. Nii nagu eile. Misjärel oleks pidanud telefon uuesti lukku minema nagu eile. Ent minu suureks üllatuseks hakkas telefon ise EMT võrgus tööle. Ilma lahtimuukimata!!!

Väga kummaline igatahes. Aga, noh, ma olen rõõmsalt üllatunud.

5 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kuule osta endale telefon, mida ei pea 3x päevas restartima ja sama tihti softi uuendama ja laadima. Nokia 6210 toimib juba aastaid ilma igasuguse vahelesegamiseta ntx. kindlasti on teisigi. Aga õunapeded, need ei kuula ju mõistlikku nõuannet ja ammugi mitte ei avalda seda, nii et jõudu oma aifööni "naudingutes"

Anonüümne ütles ...

ei, väga hea.
su telefon on aktiveeritud aka mitte jaiblrake'itud.
tõotab, et tänu emtile ei olegi enam aktiveerimise muret.

Inno ütles ...

Mul oli üks Nokia, või õigemini on neid olnud päris mitu, ja tead, nende sünkroniseerimine, selle Nokia tarkvaraga, mis istub arvutisse nagu sadul sea selga, see oli sada korda hullem ettevõtmine kui misiganes "vahelesegamine".

iPhone'i ei pea üldse restartima. Ja mis Apple'i toodetesse puutub, siis restart on seal suur haruldus, muide.

Ja tundub, et EMT on teinud senistele iPhone'i kasutajatele väikse kingituse. Tänud selle eest igatahes. Väike Inno on väga tänulik.

Anonüümne ütles ...

ma proovisin ka seda...aga vist keerasin midagi perse, enam ei lähe üldse tööle, huvitav kust ma leiaks kellegi targa kes selle taas korda teeks?

Anonüümne ütles ...

ei, väga hea.
su telefon on aktiveeritud aka mitte jaiblrake'itud.
tõotab, et tänu emtile ei olegi enam aktiveerimise muret.