neljapäev, 22. jaanuar 2009

Aasta Ansip


Väljavõte Postimehe veebist.

See vist pole kuritegu, kui valitsuse juhil on pikad juhtmed.

6 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

ekspressis on kruudast rääkiva loo juures...


tunguuz:
TÄNA 09:10
Kõva sõna, et Ekspress üldse on võtnud selle teema käsitlemisele. Meie ärieliidi lõbumajakäigud ja muu selline on siiamaani olnud väga suur tabu.

Aga ... Oliveri loo juures on lahti seletamata siiski veel üks tahk - see, kui peale naise surma mees suisa lolliks läks ning kogu oma võimutäiust kasutades hakkas Lennuametile ette kirjutama, mida too tohib rääkida ning mida mitte. Nii et lõpuks lennuõnnetuse uurimisraport hilines.

Selle sekkumise ulatus on Eesti oludes enneolematu ning näiteks minu Kruuda-vihkamine sai alguse just sellest sündmusest. Enamik "viisakaid" inimesi lihtsalt ei räägi sellest loost, ütlevad, et see toimus leina ajal ja veel midagi.

Samas, just Lennuameti lõppraporti lugu osutab, mis juhtub, kui võtta mehelt pidurid. Kuipalju on temas siis järel sisemist eetikat. Kas seda üldse on seal kunagi olnudki.


http://www.ekspress.ee/forum/6357


oskate valgustada?

Anonüümne ütles ...

Siinkohal võib hea paralleeli tuua Eesti majanduse ning maksusüsteemi näitel. Viimaste aastate jooksul on valitsus, olles pimestatud majandusprognoosidest ja majanduskasvu kinnitavatest andmetest, vähendanud sissetulekult võetavaid makse ning tõstnud tarbimisega seotud maksude osakaalu. Samas ei ole arvestatud võimaliku tarbimise languse ning sellest tulenevalt ka eelarvepuudujäägiga, ning mis kõige hullem, ei ole selliseks situatsiooniks ettevalmistusi tehtud. See tähendab seda, et puudub eksimise võimalus. Eksimise korral üritatakse süüd veeretada globaalsete tegurite peale, kuigi tegelikult oleks tulnud majanduslanguse võimalusega arvestada, vältides seeläbi ka ülemääraseid pingeid erakondade vahel.
NB! Kommentaar on võetud alljärgnevast blogist. http://www.kristjanvelbri.com/eesti/ Jätke selle elutarga noormehe (19) nimi meelde, sest temast me veel kuuleme ja loeme.

Anonüümne ütles ...

http://www.gamesindustry.biz/articles/sony-seeks-to-cut-USD2-8-billion-costs-by-2010 Ma hakkasin seda lugedes mõtlema, et kui palju Eesti valitsus kriisi korral oma rahasid vähendab? (jah, saan aru küll, et kaks uudist pole seotud) Kas Inno võiks teha väikese ülevaate, palju Toompealased viitsivad kriisi nimel kannatada?

Anonüümne ütles ...

http://www.postimees.ee/?id=69122


http://paber.maaleht.ee/?page=&grupp=artikkel&artikkel=12044




http://www.epl.ee/artikkel/455090


nb!Keila hariduse sihtasutuse nõukogu valis Keila uue kooli tulevaseks direktoriks David Rebase, kel on pikaajaline kogemus nii kooliõpetajana kui ka äriettevõtte juhina.___http://www.koolielu.ee/print.php?print=21652

Inno ütles ...

Mis Kruudasse puutub, siis vat ei oska täpselt öelda, minu arust on Kruuda olnud üldse pigem fassaad Kalevi ja Tere juures, tegelik omanik ja niiditõmbaja on Heino Priimägi, vanem härrasmees, kes eelistab varju jääda. kruuda pole kindlasti mingi vaimuhiiglane, aga ärimees peabki olema vähe loll, liiga tark inimene ei julge riske võtta.

Inno ütles ...

Mis Toompealasi puudutab, siis ma arvan, et nad viiakse sealt jalad ees, piltlikult öeldes. Nad ise ei hakka oma privileege kaotama, sest just nende privileegide pärast on nad sinna oma tagumiku upitanud. Niisama lihtsalt nad midagi ära ei anna. Ma ei kujuta ette, palju on seal tõelisi riigimehi, vast kümnendik. Nemad on selgelt vähemuses.