laupäev, 7. märts 2009

Tehnilised probleemid kohviku külastamisel?

Mitmed kohvikulised on andnud teada tehnilistest probleemidest kohviku külastamisel. Seda just viimasel nädalal. Ma ise pole midagi täheldanud (kasutan Firefoxi). Kas sina oled märganud midagi seesugust?

Samuti näib olevat probleeme teistel. Näiteks tuli selline teade:
Delfi nimeline portaal blokeerib kommentaare. Eriti selliseid kriitilisi, eriti selliseid Reformikriitilisi!!! Mina ei saa nt oma ip aadressilt enam ühtegi kommentaari kirjutada! Uurige asja!

9 kommentaari:

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

Mina sel nädalal pole täheldanud selliseid probleeme aga varemalt oli küll.Isegi kui käisin arvuti salongis kus on väga kiire arvuti
oli teie kohviku külastamisele mingi pidur peale pandud,iga liigutus käis väga aeglaselt.
Arvuti mida kasutan on täis igasuguseid spy ja trooja coociesid.))) Loobib aina aknaid ette ja emaile ei saa saata,yahoost ei lähe emailid teele ja kui lähevad siis kes teab kuhu nagu te väitsite,et teie emailid sattusid valele aadressile....omi pole veel kontrollinud.
Firefox on selles arvutis olemas.
Aeg ajalt pean jälle logima sisse googlesse.
Kommentaari ära saatmisel pean kirjutama kaks korda neid sõna kinnitamise tähti.Vahel harva juhtub,et esimesel korral läheb kommentaar teele s.o. saadab komentaari ära.
Selle arvutiga on veel selline asi ka,et mil lülitan sisse siis ekraan hakkab vilkuma,võtab tükk aega enne mil lõppeb see vilkumine ja saan arvutisse sisse logida.
Mingi viirus kindlasti...arvuti omanik ütles,et arvuti pidavat olema vana..kes seda teab...mina sellesse arvutisse ei hakka investeerima ostan parem uue arvuti ja sinna panen spy ja trooja vastased programmid.
Vargad ahju!

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

Eelmise kommentaariga vast sõnasin enda ära sest äsja mil klõpsasin
Inno ja Irja kohvik peale siis viskas ette suures mõõdus tähtede ja numbrite kombinatsiooni jpm.,ei tahtnud avada teie blogi,pidin klõpsama Back-i peale.
Vargad ahju!

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

Vaat kui imelik,peale esimese kommentaari kirjutamist saan saata kommentaare esimese korraga,ei pea enam kirjutama kaks korda sõna kinitamise tähti...
ja nüüd sõna kinnitamise tähtedest moodustub sõna:
"etogarmi"
,see on ju vene keelsetest sõnadest "seda toida".)))
Vargad ahju!

Anonüümne ütles ...

kasutan PC-d, Firefox'i. Kohvikuga probleeme pole. Delfiga ka mitte. Yhel päeval oli mu ip blokeeritud kommentaarideks Postimehes.

ken taur

Anonüümne ütles ...

Mul on ka firefox streigib? Nimelt lähevad kaotsi kommentaarid mida olen pidanud vajalikuks kohvikus avaldada, tavaliselt küll ainult need mis on venkude ja savisaare kriitilised!
Aidake kallid inimesed?

Inno ütles ...

Mul sama lugu!

Anonüümne ütles ...

On jah ja ka praegu on pilt väga naljakas (pool pilti jookseb, teine pool mitte). samuti ei lähe komm kohe teele, kasutan ka firefoxi. eelmine nädal jooksis arvuti teie kodukal lihtsalt kinni ja seda kogu aeg.

Anonüümne ütles ...

Tagaukse kaudu monitooritakse kohvikut usinasti, ju siis olete kellegile või millegile liiga lähedale jõudnud! Vaenlast tuleb ju tunda!

Anonüümne ütles ...

Kasutage http://www.torproject.org/
Kena lihtne Firefox plugina ja keegi ei saa pealt kuulata teie interneti liiklust või mis lehti külastate. See on loodud kaitsmaks demokraatlike ühendusi repressiivsete valitsuste, näiteks Hiina valitsuse eest, nii et kui Hiina valitsus selle vastu jõuetu on, siis kohalike jõustruktuuride pärast kohe kindlasti muretsema ei pea enam. Võiksite seda laiemale publikule blogi postina ka tutvustada.