laupäev, 4. juuli 2009

POMMUUDIS! MIHKEL KÄRMAS NÕUAB VELLO VÄÄRTNÕU VIDEOTE EEMALDAMIST BLOGIST!


Üks neist videotest, mille mahavõtmist koos vastava sissekandega nõuab Ekspressi ajakirjanik Mihkel Kärmas. Otselink videole on siin, klikka siia!

Khm-khm! Pidulik vaikus. Ja nüüd tõeline pommuudis! Vello, ma loodan, et sa oled oma Veltsa maakodus kohvikulainel. Hoia nüüd kõvasti kahe käega toolist kinni, sest Eesti Ekspressi ajakirjanik ja Pealtnägija saatejuht, Valdo Pandi auhinna laureaat Mihkel Kärmas, kes sind ühes oma artiklis "narkotalunikuks" tituleeris ja kui sa temalt õigust nõudsid, siis tähtsalt teatas, et "ma olen uuriv ajakirjanik ja kui sa vait ei jää, siis me leaime su kohta veel midagi", on nüüd esitanud Andmekaitseinspektsioonile kaebuse ja nõuab meie blogist sinu videointervjuude mahavõtmist, väites, et nendes töödeldakse tema isikuandmeid.

Sinu videod ei ole ainsad, mille mahavõtmist "ajakirjanik" nõuab. "Ajakirjanik" nõuab ka väga paljude valitsusvastaste kirjutiste mahavõtmist, olgu mõned neist siin üles loetud: "Reformierakonna kolm õiguspõrsakest" ja "Eesti liigub totalitaarse riigi suunas". Põhjus, miks Mihkel Kärmas eelnimetet artiklite blogist eemaldamist nõuab, on kulmu kergitama panev: ta väidab, et neis töödeldakse tema isikuandmeid. Kontrollisin järele ning tõepoolest, artiklis pealkirjaga "Reformierakonna kolm õiguspõrsakest" on korraks mainitud Kärmase nime, aga artiklis "Eesti liigub totalitaarse riigi suunas" pole Kärmasest juttugi. See, et Kärmas ka selle artikli mahavõtmist nõuab, on enam kui kummaline.

Vägisi hakkab tunduma, et Kärmase artikkel Ekspressis, kus ta väitis, et pöördus Andmekaitsesse, kuna teda siin blogis pedofiiliks tituleeriti, on vaid ettekääne ning tegelik põhjus peitub ses, et oli vaja eemaldada mõned valitsus- ja eelkõige Reformierakonna kriitilised artikid ning Mihkel lisas need sujuvalt oma kaebusele. Eriline lakei küll! Ma ei ole elus nii võimutruud ajakirjanikku näinud kui Mihkel Kärmas. Küllap ta seepärast Valdo Pandi auhinna saigi. Kuna ta oskas kõige paremini koogutada.

Hüva, aga lisaks nimetatud valitsuskriitiliste artiklite mahavõtmisele nõuab Mihkel Kärmas niisiis ka vabadusvõitleja ja ERSP asutaja Vello Väärtnõuga tehtud videointervjuude mahavõtmist. Neis räägib Vello Väärtnõu, kuidas Mihkel Kärmas temaga ülbitses. Mihkel Kärmasel on seega arusaam, et nõnda nagu ei tohi kritiseerida valitsust ja võimuerakondi, nõnda ei tohi kritiseerida ka ajakirjandust ja eriti õukonnameediat, mille parimateks esindajateks on ühelt poolt Mart Kadastiku Postimees ja teiselt poolt Hans H Luige Eesti Ekspress. Ehk: ajakirjanikel on õigus kirjutada mida iganes, aga ajakirjandust ennast kritiseerida ei tohi. Mihkel Kärmas ja Hans H Luik näevad siis vajadust tsensuuri ja totalitaarse ühiskonna järele, ilmselt seepärast nad selle totalitaarühiskonnast kõneleva teksti eemaldamist nõuavadki.

Nõnda kaugele on siis jõudnud Hans H Luik, kes kuulutas kunagi, et "kes ei loe Eesti Ekspressi, see kobab pimeduses". Tema ja ta Ekspress on muutunud riigiaparaadi üheks osaks, lüliks süsteemis, mille alandav ülesanne on selle süsteemi repressioone õigustada. Üha kaugemale vabast ajakirjandusest sammub Ekspress, aga sel, kes on juba oma hinge rahaks vahetanud, ongi juba väga raske määratleda seda piiri, kust ta enam üle ei astu. See piir muutub tinglikuks ning võib olla kus iganes, seda võib nii edasi kui tagasi nihutada. Hansu ähmane pilk ja higised käed selles "Värskes Ekspressis", kus ta pea pool tundi me blogi kirus, näitasid, et sel mehel enam seda sisemist piiri ei ole. Ega ole ilmselt ka südametunnistust. Nagu minu isa armastas öelda: selle asemele kasvas midagi muud.

Mihkel Kärmas meenutab aga üha enam nõukaaegset Mart Kadastikku. Kui Kadastikul oli hambus Lagle Parek, siis Kärmasel on jalus Vello Väärtnõu. Kärmas summutab täpselt niisamasuguse iiveldamaajava edevuse ja nomenklatuuritruudusega teisitimõtlejate hääli, ainult et erinevalt Kadastikust on tema vastik lõust nähtav nii lehes kui teleekraanil.

Aga kelle saapaid Mihkel Kärmas siis sedavõrd ennastunustava innuga lakub? Alustuseks muidugi oma leivaisa, kokaiininarkomaani ja sihitu taidleja Hans H Luige omi, aga kuna Hansule kuuluv Ekspress on mida aeg edasi, seda enam enam hakanud laulma kiidulaulu Reformierakonnale (ühes viimases Ekspressis ülistati näiteks "preili Pentuse" vapustavat ilu ning suurt tarkust), siis võib arvata, et üle tuleb lakkuda ka reformarite kirsad. Ja tallalakkumises on Mihkel osav. Kui kilavate silmadega vaatas ta kord Urmas Sõõrumaa autoparki! - ja ei ainsat kriitilist küsimust, ainuüksi kiidulaul. Oma unistustes veedab Mihkel ilmselt oma pensionipõlve Hispaanias, kuhu on vanaduspäeviks eduka tallalakkumise eest teenitud rahaga uhke mereäärse villa ja vähemasti ühe maserati ostnud.

Aga saab siis näha, mis Andmekaitse otsustab. Kas meil tuleb Mihkli nõudel valitsuskriitilised tekstid oma blogist koristada ja Vello Väärtnõu ajaloolised intervjuud maha võtta või mitte.

54 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

no mida ajakirjanikku, PALUN? minu meelest sellist nagu kärmas ei saa üldse ajakirjanikuks nimetada, öäkk!

Anonüümne ütles ...

Õige! Arvan, et Mihkel Kärmas võiks nüüd ajakirjanikuameti maha panna ja minna turule heeringaid müüma.

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

Mis loom see andmekaitse on?
Kadaka piraatturul sellest polnud ei kippu ega kõppu...Bill Geits sai nii kõvasti lüpsta ja Eesti Andmekaitse ei vaevunud tema õigusi kaitsma...aga Billil rahast ju puudus pole...
Mihkel Kärmas,ma palun teid,imege minu munni...te olete teeninud ära selle suure au...te võite mulle külla tulla ja imeda minu munni...
tegelt kui tulete külla siis annan teile naabri koera munni imemiseks...aga ma olen seda koera paitanud ja teile peaks see olema õnnistuseks...
Kärmas on debiil!
Elagu konkurents!

Anonüümne ütles ...

krt. ma juba vahepeal mõtlesin, et mida värki-särki, siin kuidagi igavaks läinud.. aga nüüd näha, et estonskis koorub konnatiigi hüpersuperkakukesi esile nagu kevadisi linnupoegi munadest, ikka edasi ja edasi. küll on lollidemaa tegevjüngritel tahtejõudu ja pealehakkamist.. kujutletakse vist ette, et estonski on hollywood. kui perse majas ja sittagi teha pole, siis süüakse teineteist suure isuga. ja kui maiad ollakse kaebama! andke võimalus siberisse saatmiseks, aetakse rongid kohe homme ette ja sinilinnukestest saaksid jälle punased raisakotkad. hea on see, et nende roogade nämmutamisel saab põhjalikult ka retsepti sisuga tutvuda, mis enamjaolt lollile orjarahvale klantspildina esitletud

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

Ma pakun välja milliseid sõnu hakkavad nad loopima
Vello Väärtnõu aadressil:
1.Vello on vene spioon.
2.Vello plaanib ühineda keskiga
3.Vello peab kübersõda EV korrumpeerunud võimude vastu
4.Vello on süüdi,et venemaal suleti kasiinod.
5.Vello on süüdi,et venemaal makstakse lapse sünni puhul 10 tuhat eurot.
6.Vello on süüdi kõikides IRL-i ja refikate,kesikute,sotside ühise partei hädades...
Elagu konkurents!

Anonüümne ütles ...

Kuulge, kuidas sellist nõmedat ajakirjanikku veel koondatud ei ole? Kas keegi teab, ah?

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

1.45-le
Varemalt oli Mihkel Kärmas väga tubli...küllap ta on nakatunud mõnda viirusesse,näiteks:
1.Pederastiasse
2.Pervorastiasse
3.Kleptomaaniasse
4.jne.
Mihkel Kärmas võiks tulla siia kohvikusse ja anda meile aru oma ebaväärika käitumise pärast...
Elagu konkurents!

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

Mingid tüübid on väga usinad kustutama minu kommentaare aga nüüd kus delfi arvamuses on juttu
laulu ja tantsupeo kontserdist on seal tohutult palju teemaväliseid kommentaare mis ei vasta headele kommenteerimise tavadele...ja neid ei kustutata...need tekstid on vene keelsed ja kas teate kes neid on kirjutanud? Mingid haiged kes on IRL-ist,sotsid,refikad vms.-illuminaadid.Illuminaadid kasutavad rahvustundeid selleks,et nende abil manipuleerida...
Juutjuubist David Icke-Big Brother
Elagu konkurents!

Anonüümne ütles ...

TUBLI KÄRMAS!!!!!!!! Õnneks on üks normaalne inimene, kes selle peldiku lapmpkasti tühjendamisega püüab tegeleda. Loodan, et asi võtab ilmet, ning leidub järgijaid. Idikad tuleks ravile saata. Sundkorras.

Anonüümne ütles ...

Postimehe kommentaarides on valitsuse vastu salmikene, miks Kärmas seda ei lase eemaldada?

Ood sambale

eesti raffas tahtis risti
see siis pandi mäele püsti
kiitsid seda papp ja vant
mäest küll üles ei saa sant

Sambal paistab kristall helk
Irvitab sealt vahva Šveik
Tsehhipõrgu meenub vist
selle auks meil ongi rist

Ristirahvas läinud närvi
Sammas see on muutmas värvi
Punane on sambal tolm,
süüdlasi võib leida kolm

päev ja öö ja linnapea
aga valitsus on hea

Anonüümne ütles ...

Tubli, Mihkel! Keegi ju pidi selle sitapumba mingilgi määral taltsutamise ülesande enda peale võtma, nii et aitäh sulle, toetame igati! Ja ma väga loodan, et ühel päeval leidub ka keegi, kes selgitab välja selle aastate viisi segast peksva - aga hää küll, selle elab veel üle -, jälgilt ropendava ja inimesi rõvedalt solvava (vihje: k 0.34) tegelase isikuandmed ja need teistele samasugustele hoiatuseks avaldab.
Las siis vähemalt sugulased (kui just tegemist pole leidlapsega, mis on vägagi tõenäoline) häbenevad, isikul selline võime ilmselgelt puudub.

Anonüümne ütles ...

Kärmas pole pädev ajakirjanikuna töötama. Ma ühinen kõigi nende tublide inimestega temavastases liikumises, kes tema tehtud laimulugudega seotud on!

Anonüümne ütles ...

kärmas on vana munn, ajudeta idikas, perse sitane!!!

Anonüümne ütles ...

no aga mida te kaks sibi veel ootate? pange aga oma sitahargid valmis ja alustage uut laimukampaaniat kärmase vastu. see on ju teie prioriteet. tuld. nagu te ise ütlete. kõik, kes julgevad olla teie vastu, tuleb ju maatasa teha.
huvitav, kas teil tuttavaid ka veel on?

Anonüümne ütles ...

on türad!vasakvitud ees ja mingid teised piidrid järel!lasku endale paugud näkku lahti need sõnvabaduse piirajad!te olete isegi palju asju blogist maha võtnud ma vaatan,näiteks selle punk-litsi jutud!vittu külll ma ütlöen kus on sõnavabadus ja demokraatia!

Anonüümne ütles ...

Hehee, kes see muu kui kärmas ise siin nüüd ennast kiidab ja "tubli!" karjub. Häbi peaks olema! Mine turule heeringaid müüma jah - 0:29-le 10 points!!! Alatu ja äraostetud ajakirjanik!

Anonüümne ütles ...

Mina lõpetan tänasest Ekspressi tellimuse. Mitte et seal midagi lugeda oleks olnud, aga tõesti, kuskil jookseb piir. Ja Hans ja co on selle piiri minu jaoks ammu ületanud.

a.

Anonüümne ütles ...

megairw...eestlased omavahel ja yksteisel hambus...

Anonüümne ütles ...

TÄNASES " PÄRNU POSTIMEHES" ON ARTIKKEL VÄÄRTNÖU KOHTA .

"Veltsa külla kerkib tükike Tiibetit"

Tasub lugeda

Anonüümne ütles ...

TÄNASES " PÄRNU POSTIMEHES" ON ARTIKKEL VÄÄRTNÖU KOHTA .

"Veltsa külla kerkib tükike Tiibetit"

Tasub lugeda !

http://www.parnupostimees.ee/?id=138077

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

Aga mina nõuan Laulu ja tantsupeost sellise sita repertuaari eemaldamist...
Need puhkpilli orkestrid kobigu tagasi oma kontserdi saali ja kuivagu sinna ära.)))
Tegemist on ju laulu peoga aga mitte puhkpilli peoga....
www.erkl.net
Elagu konkurents!

Anonüümne ütles ...

vat mina olen siin Kärmase poolt sõna võtnud, aga Kärmas ma küll ei ole! ja muide, ei usu, et ainult mulle tundub, et paari viimase tunni jooksul lisandunud kommid stiilis "Kärmas seebiks!" on kahtlaselt ühes stiilis ehk ühes arvutist pärinevad.

Anonüümne ütles ...

Huvitav mis neis vidotes siis nii erilist on?

Et Kärmase sugune meedia-limukas seda Väärtnõud nii ahistab?

Äkki on armunud ja sublimeerib enda tundeid sellisel moel?

Anonüümne ütles ...

Küsimus:

Kas isikuandmete käitlemise seadus ei käi nende kohta, kes omavad vastavaid andmebaase, kus on palju andmeid sees.

Kui mina aga näitan mihkel kärmase pilti suvalisel veebilehel ja kirjutan sinna alla mihkel kärmas ning räägin loo mihkel kärmase seiklustest, siis pole see isikuandmete töötlemine.

Või tuleb isikuandmete töötlemise seadust muuta....

Anonüümne ütles ...

Samas:

Kuhu on jäänud mihkel kärmase AVALIK VABANDUS tendentsliku "pealtnägija" saate pärast, kus ta tendentslikult seadis halba valgusesse investeerimispank LHV.

Tegelik olukord oli selline, et kaks lihtsameelset täiskasvanud onklit (üks neist kõrge hääletämbriga) olid rikkaks saaud palkasid oma vara kasvatamiseks mingi maakleri, kui eraisiku, kes nendele onklitele pakkus maakleriteenust kui eraisik. Ja onklid teadsid seda algusest peale.

Maakler töötas alguses LHV-s, aga sellise pakkumisega rikkus maakler rikkus LHV töölepingut ja sisekorraeeskirju.

Ning kui maalker oli LHV-st kinga saand, onklid suhtlesid selle maakleriga TEADLIKULT edasi, onklid paigutasid lisasummasid börsile ning kasvatasid veelgi oma kahjumit, kahjumite tõttu üritasid kogu süüd veeretada pärast LHV-le.

Ning "pealtnägija" jäi onklite juttu uskuma ning tegi tendentsliku saate, mille eesmärk oli LHV-le kui investeerimispangasektori esindajale, kõvasti lajatada.

Anonüümne ütles ...

Eka MIhkel Kärnas ikka Vello Väärtnõu vastu ei saa. Kui too mees omal ajal seljatas Vene impeeriumi luureteenistuse KGB, siis mida see Kärmas veel loodab? Et KAPO aitab teda?

Tundub et sel suvel on Väärtnõu asunud löpuks enda reputatsiooni päästma. Edu ja jõudu VanemTao-lasele neile pasapeadele ärapanemises.

Anonüümne ütles ...

Kui Kärmas oleks mees, siis ta läheks Vello juurde ja nad räägiksid asjad selgeks. Ja teeks ta seda ilmselgelt kaamera ees. Aga seda ei juhtu eales, sest Kärmasega puhul on selge, mis mehega tehu. Ei aita siin enam mingi video eemaldamine.

Anonüümne ütles ...

Mihkel oli Mihkel tegema ,kuid nüüd tundub Mihklil probleem olevat,kuna
Väärtnõu rääkis lõpuks rahvale isiklikult videos asja selgeks ja siis asus MIhkel kaebama.

Pole temast meest ja veel vähem on tast naist.

Sellised -kaebupunnid- said koolis kitlit tavaliselt.

Anonüümne ütles ...

Mihkel Kärmas juba kärnas.

Anonüümne ütles ...

Vale mehe otsa sattus see kirjatsura. Kärmas on sellise vaimujõuga inimese kõrval kärbes. Väärtnõu veel NSVL aegne rafineeritud vennike. Mees murrab selle kärbse lihtsa pilguga, sellepärast lendabki see kärbes kaugelt kaarega

Anonüümne ütles ...

te kanal2 uudiseid vaatate vä?
see teie sõbranna samaoilova andis seal inteka et käis laulupeol.

Anonüümne ütles ...

Minu arust võiks THEZEITGEISTMOVEMENT1 teistele teadmiseks rääkida oma eelnevast elust ennem, kui kommenteerima hakkab, et inimesed ikka teaksid tema frustatsiooni tagamaid. Nimelt sündis ta siia ilma sarimõrvari ja prostituudi soovimatust seksuaalaktist. Normaalsed naised oleksid peale akti surnud, kuid tema ema oli nii kole, et isegi sarimõrvar hakkas oksele, kui möödasõitnud auto valgusvihk langes tulevase ema näole. See on veel naljaasi, kui arvestada seda, kuidas ema peale sünnitust THEZEITGEISTMOVEMENT1i lõusta märgates ta automaatselt läbi akne tänavale viskas. Praegusel kõval kommenteerijal joppas, kuna ta kukkus otse tsirkuse väärakate vankrisse, kus teda järgnevad aastad kasvatati ja ilmarahvale näidata. Hiljuti põgenes ta aga tsirkusest ja nüüd üritab see rõve vennike saavutada mingit tuntust II blogis masskommentaare sisestades.

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

20.20
kommentaari on kirjutanud KAPO ametnik ja selline siis ongi "taasiseseisvunud" EV ideoloogia töö...
www.erkl.net
Elagu konkurents!

Anonüümne ütles ...

Nüüd on siis lõpuks selge, kuidas KAPO töötajat ära tunda - ta on kriitiline "zeitgeistmovement" vastu.
muig.
Nii võib juhtuda, kui enesekriitika on väljaarenemata.

moreta ütles ...

no jah, kui kärmast keegi puudub, siis on pill lahti, aga tema ise võib teha, mis iganes pähe tuleb. tema puhul on tendentslikkus lubatud. kuhu mujale siis tuleb liigitada tema avaldus 28.jaanuari 2009.a pealtnägijas, et mees (loe: meessoost heteroseksuaal, st normaalse seksuaalse suundumusega olend), kes vaatab naisi ja julgeb seda ka avalikult tunnistada, tuleb tembeldada perverdiks? ja kui sellisele mehele meeldivad fertiilses eas naisterahvad (loe: noorepoolsed vormikad vastassugupoole esindajad), siis on tegu eriti pervesse juhtumiga, millele annab külge monteerida, mida iganes.
tekib küsimus, kas kärmas lähtus oma oma isiklikest tõekspidamistest ja millel need sel juhul baseeruvad?
kusjuures ta ei häbene ka võltsida tõendusmaterjali: koostada olematuid kirju, millega rahvast hullutada ja valetada inimeste vanust, kui asja värvile kasuks tuleb.
kui sellise teemavalikuga leiba teeniv mees teenib leivakõrvaseks välja kõrge tunnustava preemia, siis milline on meie ajakirjandus üldse?

Anonüümne ütles ...

aina segasemaks läheb.
just tehti selgeks, et Eesti sai vabaks vaid tänu joog Mihkel Ram Tamme ponnistustele.
nüüd siis olla kõik see hoopis budist Vello Väärtnõu teene.
huvitav kas mainitud üksteist tundsid?

Anonüümne ütles ...

Mina ropendada kahjuks ei oska,aga toetan kõiki kõiki neid,kes selle Kärmase(kärnase)Mihkli läbi sõimasid nii nagu ta väärt on.
Või nüüd läks Vello Väärtnõu kallale?
Kahju,et Vahur Kersna haigeks jäi,mis temagi psüühikat räsinud on,et enam nii rasket ja vastutustnõudvat saadet teha ei saa.
Minule on Mihkel Kärmas kõige vastikumaks läinud peale lossiskandaali lavastamist.
Pärast seda olen hakanud kõiki tema saateid nägema avatud silmadega,ja suhtuma neisse eelarvamuse ja põlgusega.
Mis puutub tema nn.seksuaalsetesse hälvetesse,siis hakka või uskuma,sest normaalne inimene ei tegeleks kallutatud ja ilmselgelt tellitud jälkustega,inimeste tagakiusamiste ja nende elude ruineerimisega nagu tema on yeinud.
Küllap saab ta veel selles elus oma karistuse,nagu rahvtarkus ütleb,et kes teisele auku kaevab,see ise sinna kukub.
Varem või hiljem see juhtub.
Külvi ja lõikuse seadus kehtib aegade lõpuni.
Vähemalt president Ilves pani praegu käe ette nn,pronksipaketile,mis oleks andnud vabad käed sellistele kärnastele nagu M.Kärmas.

Anonüümne ütles ...

Kus siin Eestis ka õigus on, pedofiil ja liputaja selle asemel, et kinni istuda esitab mingeid nõudmisi.

Mis toimub ERR-is, et seal peetakse palgal lasteahistajast perverti?

Anonüümne ütles ...

Selliseid mehi nagu Vello Väärtnõu (ERSP looja) peab Eestimaal tikutulega taga otsima. Tõelisi tegijad ( Vello Väärtnõu) loobitakse nüüd rahulikult paska täis endiste kommunistide ja nende sabarakkude poolt.Ja rahvas vaatab tuimalt pealt.Ei ühtki sõna tema (Väärtnõu) eest või kaitseks.Seega sitt rahvas ,kes nii kiirelt unustab nood kes olid vabadusse ning iseseivusse teerajajad.Kujutan ette mida tunneb ja mõtleb Väärtnõu kui ta seda tantsu aurukatla ümber pealt vaatab.Ajaloovõltsimisse ei sekku isegi president Ilves kes tol ajal oli ERSP ettepaneku uudise eetrisse lugemise juures.Järelikult on ta samade eetiliste arusaamadega nagu endised kommunistid.
Kuule president Ilves kas piinlik ei ole et sul haugimälu? Rääkimata tolle aegsetest vabadusvõitlejatest kellest isegi polnud eriti asja uue omariikluse rajamisel ,Kuis need nii nimet dissidendid ei saa hetkel aru ,mis Eesti riigis toimub.

Vilets rahvas ja nõmedad valitsejad ,kes iseseivuse alguse maha panijad (Väärtnõu) nii maha salanud et lausa jõuga püüavad tolle aegset ajalugu Kärmase kärnaste kätega ümber kirjutada.

Väärtnõule edu ja visadust enda eesmärgi saavutamisel selles elus.

Austusega eestlane.

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

0.44.le
1.Meie rahvusel pole häda midagi samasugune lambakari nagu mistahes muu rahvus üle maailma...Eriti lambad on iirlased sest nad on veel pealekauba lollid ja tuulepead...vene rahvus on kaldus joomarlusele...kõik latiinod on laisad jne.
2.Aga mina ei tea midagi selle aja sündmustest ja küllap paljudki teised sest informatsiooni levik on vilets sest KAPO abil hävitatakse informatsiooni levikut ja seeläbi meie rahvust...
3.Palun väga olge lahked rääkige kõigest... ja mina ootan huviga kõike seda mida lehtedes pole kirjutatud ja mis aitaks panna rääkima meie pööbli ja tekitaks diskussiooni igas elu valdkonnas,igas riiklikus küsimuses...
Kas alustuseks võiksite teha juttu ajaloo võltsimisest...
Sest inimeste mõjutamiseks on kaks väga võimast vahendit:
1.Sõjategevus ehk sõda
2.Ajaloo võltsimine ehk ümber kirjutamine ehk ajaloo muutmine
Näiteks noored Sakslased ei teagi,et meie olime nende orjad...ei teagi,et meie kodumaa oli nende koloonia...sest ajaloo õpikutest on vahele jäetud terved sajandid...

USA koolides lastele õpetatakse,et Amazoonase veekogude omanikuks on USA...USA lapsi valmistatakse ette
veesõjaks Brasiilia vastu...

Kuidas siis on lood ajaloo võltsimistega "taasiseseisvunud"
Eesti Vabariigis?
Kas Mart Laar võltsis?
Küllap võltsis sest ta ju jultunult esines lastele väitega ,et kesse seda kindlaks teeb mis tegelikult toimus ajaloos...kasvatab meie koolides
lapsi kuritegelikus vaimus...
kallutab meie koolilapsi kuritegelikule teele...
Tõbras selline...
Elagu konkurents!

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

0:44-le
1.Ja kas olete pannud tähele,et Kesikud väidavad seda,et nemad panid aluse iseseisvusele selle rahvarinde abil...
2.Lehtedest ma mäletan,et esmalt neli meest kuulutasid välja IME...
neli KGB-last(noh Tiit Made on kindlasti endine KGB-lane)kuulutasid välja Ise Majandava Eesti...
Kes need ülejäänud kolm olidki?
Siim Kallas...kes need kaks veel olid?
3.Iseseisvuse ja "taasiseseisvuse"
koha pealt on kirjas palju www.iseseisvuspartei.ee
koduleheküljel...
4.Telekast näidati stuudios rahvarinnet istumas ja siis pandi lauale sinimustvalge...

Rääkige meile siis kuidas tegelikult asjad olid!!!!

Elagu konkurents!

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

21.30-le
Mul on väga arenenud enesekriitika ja sinu sellise
värdjaliku
kommentaari
peale tuleb
lüüa su pea lõhki...sa tõbras
KAPO
ametnik sa ei julge isegi oma nime avaldada,idioot selline...poo ennast oksa jonbannõi vene maffia tallalaune kapopede!!!
Elagu konkurents!

Anonüümne ütles ...

Kuula "Elagu konkurents" Sul on küll raskelt juba ära keeranud.

Anonüümne ütles ...

"Elagu konkurents" on netiPede!

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

09.31 ja 09.32 tõestavad minu õigsust...siin ja mujal käivad kommenteerimas pederastid KAPO-st
sest nende tööks on ideoloogia töö...ja selline sita loopimine ongi KAPO töö...sellise sita eest tasustatakse neid maksumaksjatelt röövitud raha eest...
Röövlid röövisid meie põlevkivi,Ülemiste järve vee,sadamad,hotellid,bensiinijaamad,meie ausa politsei organisatsiooni,maksuameti-ja nüüd
nad teevad iga päev meile ajupesu...neti kommentaariumites KAPO peded nussivad meie ajusid igal sammul...
Eesti vabaks!
Elagu konkurents!

Anonüümne ütles ...

"Elagu konkurents" ,kas oled ka teadlik enda diagnoosi kohta? Siin jutt käib rohkem Kärmase pretensioonidest Väärtnõu ja tema videote aadressil aga sinusugune harimatu vahutab siin lõputut ila , mis täiesti teemast väljas. Hoia mokk maas ja räägi asjast .Kui pole võimeline kao uttu ,kuid ära ilatse siin.Sulle peaks väikese füüsilise märkuse tegema sest suulisest ei piisa et sinugust harimatut ja arenematut psühhopaati korrale kutsuda.

Anonüümne ütles ...

Mina soovitaksin ka Innol ja Irjal see "elagu konkurents" ära blokkida. Tuleks kohvikule kasuks.

Anonüümne ütles ...

Kärnas on ju kärmas liputaja ja pisikeste poiste näppija, ma ei saa ari, miks ta endale siin pidevalt tähelepanu norib, ta peaks riiki ja nime vahetama, mitte siin endale reklaami tegema.

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

11.02
ja 18.21
on arvatavsti samad värdjad kes panid põjuseta hullarisse selle reformierakondlase...ja hiljem ei vabandanud...rikkusid seadust...ja ei saanud karistada...sest nad on vene maffia käpa all olevad
KAPO-lased...

www.erkl.net
Elagu konkurents!

Anonüümne ütles ...

Täiesti kohutav koht - Inno ja Irja kohviku kommentaatorid - kas te sööte ka selle suuga??? Täiesti jube, millise keelekasutusega inimesed Eestis elavad. Kõike seda kriitikat saab ju korralikus keeles välja paisata. Kärmase teemal ma ise sõna ei võta sest pole tutvunud antud materjaliga (ei viitsigi tutvuda) aga siinsed kommentaatorid paistavad tõelised ajukääbikud - krt kui kritiseerite ja avaldate arvamust, siis tehke seda väärikalt ja konstruktiivselt mitte labaselt ja rõvedalt sõimates. Kui ma siin mode oleksin - kustutaksin enamus kommentaare.

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

08:32-le
Sa pederast KAPO-st,käi putsi!

Elagu konkurents!

Anonüümne ütles ...

Ekspressist pole niikuinii midagi lugeda. Lugege parem mõnda muud nädalalehte. Maaleht ja Nelli on päris head.

Anonüümne ütles ...

ma ei saa aru, mis luuludes te vaevlete õige või mängite teadlikult lolli: kui inimesel on seaduse järgi õigus nõuda oma isikuandmete töötlemist, siis miks ta ei või seda teha? Teie,lgp blogijad aga kohe nagu haiged hagijad - hhaahhaa, valistust tahtis, poliitika ja mida kõike veel.
Või on tegu teie soovunelmatega?

Anonüümne ütles ...

Kõrvaltvaataja: No aga on inetult kirjutatud. Normaalsed inimesed ei nimeta teisi talla või saapalakkujateks, eks. Aga 4 klassi tase jätkub paljudel täiskasvanuna. MIs selle vastu aitab- peaaegu miski, ei saa suid kinni panna.