neljapäev, 1. oktoober 2009

Pilv Galojani peale vihane, sest Galojan jäi Pilvele võlgu?

Kohviku käsutuses on jõudnud vandeadvokaat Aivar Pilve büroo kirjad Anna-Maria Galojanile, kus Pilve büroo ähvardab Galojani, et kui too rahasid ära ei maksa, siis on büroo sunnitud pöörduma inkassosse.

Advokaadibüroo heidab Galojanile ette, et ta on vaatamata korduvatele meeldetuletustele ja antud lubadustele jätnud täies ulatuses tasumata nende poolt 06. novembril 2007 väljastatud arve ning palub Galojanil arve (12 000 krooni) hiljemalt 05. juuniks 2008 ära maksta. Büroo väljendab Galojanile saadetud kirjas ka oma nördimust, teatades adressaadile (s.o Galojanile), et nende hinnangul on tegu ilmselgelt pahatahtliku venitamisega, kuna arve on väljastatud juba 2007nda aasta novembris, ning selgitab, et büroo on olnud kannatlik.






Järgnevas ja juba kurjemal toonil kirjutatud kirjas annab büroo Anna-Maria Galojanile uue tasumistähtaja, mis on 20. juuni 2008. Ja ähvardab inkassoga, kui Galojan ära ei maksa.



Seega oli Pilve büroo vähemasti ajavahemikus 06. 11. 2007 - 20. 06. 2008 Galojaniga nugade peal. Huvitav, kas ka edaspidi?

Anna-Maria Galojan on kohvikule väitnud, et kõik arved on klaaritud ning ka vandeadvokaat Pilv ise on kinnitanud, et tal ei ole Galojaniga "mingeid probleeme". Võib-olla tõesti.

Saatsime asjakohase meili ka vandeadvokaat Aivar Pilvele, kus küsisime talt, kas eeltoodud kirjad on ikka tema büroo poolt väljastatud ning tegu ei ole kellegi pahatahtliku inimese järjekordse katsega Anna-Maria Galojani mustata. Anna-Maria Galojanilt ei olnud võimalik kommentaari võtta, kuna tema telefon oli välja lülitatud. Küll saatis Galojan kohvikule meili, kus andis teada, et on nüüd Kuubalt tagasi jõudnud.

Kohviku uuriv toimetus uurib igatahes asja edasi.

Siit ka väike kohviku nõuanne: makske alati oma võlad ilusti ära, esmajoones advokaatidele, sest kui te seda ei tee, siis võib juhtuda nagu juhtus Anna-Maria Galojaniga: teie advokaat läheb teie vaenlaste punti ja hakkab teile käru keerama. See ei ole ilus ja see ei ole eetiline, aga ka advokaat on inimene, kahjurõõm ja kättemaksujanu ei ole temalegi võõrad.

30 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

See kindlasti ei ole jälle nii nagu siin välja ilastasite :)
..ja miks see teema teid üleüldse kotib?

Anonüümne ütles ...

Tere, mind huvitaks, kui palju on neid, kellele on Galojan võlgu. Huvitaks ka, kellelt ta on võtnud laenu ja andnud näiteks mõne firmamärgiga eseme panti, nagu ta tegi selles riidepoes, kuhu viis kaltsuse vastu oma Chopardi ehted. Teen ettepaneku - kõik, kes on Galojanile võlgu, võiksid siin oma loo rääkida. Näiteks Ants Päär räägib, et Galojan oskab inimesi mingil määral hüpnotsierida või on lihtsalt harjutanud peegli ees kannataja ilme selgeks.

Anonüümne ütles ...

aiaiaia, kas hakkate Viva-Cuba-Galojannile truudust murdma? toon na kahtlane juba...

Anonüümne ütles ...

Ants Päär teab mida räägib, ausalt!
iluspoiss

Anonüümne ütles ...

Galojan pidi kuuldavasti ühele riietepoele 150 000 krooni kleitide eest võlgu olema ning oli viimasele oma ehted pandiks viinud.

Aga Saul-Gross olevat ajakirjanduse andmeil samuti advokaadibüroodele külma arvet teinud, nii et vahel ikka juhtub.

Anonüümne ütles ...

inno ja irja, palju teile harlamov on maksnud?

Irja ütles ...

Harlamov ei ole meile mitte sentigi maksnud. Mis puutub siia Harlamov? Küsimus on selles, kas advokaadil on eetiline talle maksmata jätnud klienti kottima hakata.

Anonüümne ütles ...

huvitav. miks te galojaniga sõdite ja palju teile savipäts selle eest maksab?

Anonüümne ütles ...

essKüsige Pilve käest, kas see vasdtab tõiele või mitte?
Tänu teile galojani ja pilve läbisaamine on palju paremaks muutunud muidu.

Anonüümne ütles ...

miks te ei kirjuta sellest, et kui palju ollaks üldse Anna-Mariale võlgu?
Kas või teie sõbrants Kadi Viljak, keda ajab taga Galojani palgatud inkassofirma juba üle aasta.

Anonüümne ütles ...

Galojan on kõigile võlgu. Harlamovi 50 tonni ja olla ka laenanud Sepalt.

Irja ütles ...

1. Ei sõdi Galojaniga. Tahame lihtsalt tõde teada saada. Et miks Pilv Galojani selja taga intriigitseb.
Ega see, kui inimene advokaadile võlgu jääb, anna advokaadile õigust oma klienti selja taga mustata.

2. Meile ei maksa selle eest mitte keegi. Leiame, et Anna-Maria Galojanile on liiga tehtud ja tahame välja selgitada temavastaste niitide punujad.

3. Saatsime meili ka Kadi Viljakule, küsides talt tema ja Galojani vaheliste suhete jm kohta Ta ei ole veel vastanud.

Anonüümne ütles ...

to 15:19

kuidas saab keegi sellele tšurkinile võlgu olla? ta pole ju töötanud.

Anonüümne ütles ...

eelmisele:
töötand ta muidugi pole aga varastas nii et tore taga. käšši see vargaplika liigutada oskab.

Anonüümne ütles ...

Irja räägib info lekitamisest eetika kontekstis - muhhhhhhahhhhaaaaaaa (kukub naerust laua alla). Inno ja Irja - Eesti esieetikud (kuulajad lämbusid naerust).

Anonüümne ütles ...

no mida, nendest , kes oma arveid ei maksa, tuleb igal pool rääkida. Et teised teaksid, mis inimesega tegemist on ja oskaksid end eemale hoida.Ja mis tähendab kottida? see, mida siin blogis tehakse on kottimine kuubis.

Anonüümne ütles ...

nagu te ise oma blogis kirjutasite,
harlamov on kooliajast homo. seega tal ei saa olla mingit pistmist galojaniga, ega galojan pole sepa moodi lesbi.
http://innojairjavabaks.blogspot.com/2009/05/oleg-harlamov-on-homo.html

Mõtlesin, et pean homodega veidi pausi, et on neist juba küll kirjutatud, aga tundub, et ei saa. Kui hakkad Reformi asjades kaevama, siis põrkad kohe homode otsa. Ja üks selline näib olevat ka Oleg Harlamov.

Esiteks on tema elukaaslane Ulli Sats suht inetu naine, või õigemini oli kena noorena, aga nüüd on koledaks kätte ära läinud. Tavaliselt muutuvad sellisteks naised, kelle seksielu pole, ütleme, korras. Ja nüüd küsimus, miks Oleg temaga ei seksi. Ok, üks võimalus on, et vaatab teisi, noori tüdrukuid, nagu siis Karin Kiviste või Kadi Viljak, kellega ta on mitmeid asju ajanud koos. Ja siis seksib hoopis nende nooremate tšikkidega. Aga siis, sellisel juhul vaevalt et Ulli temaga koos püsiks. Seal peab miskit muud olema, miks Ulli on jätkuvalt tema kõrval. Ja üks võimalus on, kahtlemata, et Oleg vaatab hoopis mehi. Ja naistega käib selleks, et oma tegelikku soodumust varjata. Või umbes nii. Et see, Olegi seksuaalne orientatsioon on tema ja Ulli suur saladus. Millega siis Ulli oma mehelt raha ja asju välja pressib. Selline perversne suhe välja kujunenud.

Siis on veel huvitav, et Oleg elab Ulliga juba aastaid koos, aga nad pole ikka veel abielus. Samuti pole neil lapsi.

See on üks asi. Nüüd, nagu selgub, soovitas Olegi BNSi asutajale Allan Martinsonile selline mees nagu Raul Mälk, legendaarne homo, välisministeeriumi homo-compound'i veteran. Ja mis veel huvitav, Olegi tennisepartner on Indrek Kannik, samuti homo, Kadrioru homo-compound'i juht, kes ka Eesti kaitseväest tahab teha homo-kolooniat. Kolm korda nädalas käib siis Olegi ja Indreku vahel korralik keberniit, tõenäoliselt.

Kas kellegi on infot Olegi kohta. Ma mõtlen mingeid lähemaid viiteid tema homomeelsusele. Ta ise sellest vaevalt et räägib.

Anonüümne ütles ...

Irja,
Vilajk ei vastagi. Ta peidab ennast nii inkassode kui ka AKI eest. Muidu ta pole ainulgt anna+mariale võlgu, vaid ak sirje rattusele ja päris palju. uurige välja. rattusel ka kõik ametlikud viljaku vastu tõiendid ju olemas.

Anonüümne ütles ...

11.12 ano taga peitub Inno (või Irja, vahet pole). Selle blogi järjepidevatel lugejatel ei jää selles osas kohe mitte mingit kahtlust. Väljendite homo-compound;... seksielu pole, ütleme, korras; jms tagant paistavad I&I kõrvad ikka korralikult välja. Kirjutise teemast ja üldisest tonaalusest ei hakka siinkohal rääkimagi.

Anonüümne ütles ...

see evelyn sepa morda hirmutaks vanakuradi enda kah ära!
mida ta muida galojani koguaeg mustab? Kas ta ei saa aru, et Anna ja tema on kaks väga erinevad tasemed?
vanapeerul mingi suurem kompleks vää???
KÕVA JURIST MY ASS.
Evelyn Sepp, pidutsegu Riigikogu kuluhüvitiste eest ja olgu vait!
Galojan talle võlgu, huvitav mida? Oma ilu ja tarkust, mida Jumal sepale pole andnud?
sepp on ikka nii kole,ärajoonud näoga.see on see maksumaksja raha eest joomine, hale morda!

Anonüümne ütles ...

14.46 - No tjere, Galojann!
...Anna ja tema on kaks väga erinevad tasemed...
Hirnu herneks, milline eesti-armeenia-vene õigekiri! Õpi grammatikt, tibukene, või palka endale keeletoimetaja, või veel parem - ära mängi ano-d, vaid kirjuta oma õige nimi postitustele juurde. Sel juhul võib sulle kui muulasele ka kirjavead andeks anda. Kõike muud küll mitte.

Anonüümne ütles ...

laupäev, 3. Oktoober 2009. a 14:46

Selle viimase kommentaari on kirjutanud nüüd küll Galojan. Esiteks sõimab ta Evelyn Seppa selle eest, et too riigikogu hüvitisi halvasti kulutab. Kui Galojan ise riigikogus oleks, siis ei saaksi teised kuluhüvitisi, sest see mutt kulutaks ka teiste rahad ära.

Teiseks pole mõtet Galojanil kedagi mordaks sõimata. Beib võib praegu end näljutada, et ilus välja näha ja suht kena ta ongi. Kuid aeg teeb oma töö. Ühel päeval ta enam end näljutada ei jõua ja siis läheb paksuks ning on ise paras morda.

Anonüümne ütles ...

Galojan on väga ilus neiu, mulle ta küll meeldib.

Mees, mitte PEDE

Anonüümne ütles ...

Eriti haige jutt, ega see Viljakut ei päästma, et ta varastatuid dokumente levitab. Kadi-oina päev(aeg) on käes.
Muidu kelle huvides see mustamine on?
Kindlasti mitte Pilve ega Galojani.
Kes siis see kirja saatja? Ilmselt saamatu seltsimees Harlamov, kes vihkab oma jõutuses kogumaailma, k.a. Pilve ja Galojani.

Anonüümne ütles ...

Kogu siinsed Galojani ja Pilve vastast näägutamist ja tõmblemist BNSst kinga saanud Harlamovi “meheliku” saamatuse rahustamiseks, tuleb tunnistada silmakirjalikuks!
Korruptsioon ja rahapesu väärivad igal juhul hukkamõistu! Ka siis, kui seda harrastab Savisaare nõunik Harlamov.
Nüüd jään ootama kirjutist, kus uurite ja mõistate hukka Harlamovi korruptiivset tegevust.

Anonüümne ütles ...

Anonüümne ütles...
14.46 - No tjere, Galojann!
...Anna ja tema on kaks väga erinevad tasemed...
Hirnu herneks, milline eesti-armeenia-vene õigekiri! Õpi grammatikt, tibukene, või palka endale keeletoimetaja, või veel parem - ära mängi ano-d, vaid kirjuta oma õige nimi postitustele juurde. Sel juhul võib sulle kui muulasele ka kirjavead andeks anda. Kõike muud küll mitte.

laupäev, 3. Oktoober 2009. a 16:59
___________________________________
Kle Evelyn Sepp, jätta lõpuks Anna-Maria Galojani rahule.
See on juba koomiline. See, et neiu on sinust etem, kenam, noorem ja veel haritum ei anna sul õigust kadedusest teda koguaeg norida. Rahune maha!
ELU KÄIB MÖÖDA SPIRAALI, KARTA ON ET KUNAGI KAHETSED VÄGA OMA KIBESTUMIST JA KADEDUST, MUL ON SINUST KAHJU JA MUIDU, MA POLE GALOJAN, KUIGI TA MULLE VÄGA MEELDIB NII INIMESE KUI NAISENA JA OLEN VALMIS TEDA SINUSUGUSTE EEST VAJADUSEL KAITSMA!

Anonüümne ütles ...

reede, 2. Oktoober 2009. a 17:01
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Vanapreili sepp, vaatasin sinu pilti ja seal on SELGED JOONED et sul on nii mees hormoonid, nais hormoonid segamini kuna KAOTAD juukseid otsmikul kohtadest kust MEHED LAHEVAD KIILAKAKS...eks see ongi põhjus miks oled KESKSOINE seltsimees ja ajad rumalat juttu. Oled ajuturse, aga mida tahta kutseka lõpetanud jobust.
Ebaregulaarne suguelu, täitumata unistused, tigedus ja permanentne taksoõit on kadeduse põhjusteks.

Anonüümne ütles ...

Anna - Maria Galojan on väga ilus, armas ja edukas neiu, olen temaga tööalaselt kokku puutunud. Äärmiselt viisakas ja sõbralik inimene tundus. Ja kui ta on noorpoliitik, kas tema siis ei või seda kõike omale lubada, et olla õnnelik? Ma ei saa aru, kas teil pole tõesti muust enam kirjutada? Lugedes siinseid kommijaid ikka paneb imestama, kui õelad ikka on eestlased! Ju on see nii ja siis me viriseme, et miks meid eestlasi ei austata.

Anonüümne ütles ...

AM oled ilus(;

Anonüümne ütles ...

14.46 - No tjere, Galojann!
...Anna ja tema on kaks väga erinevad tasemed...
Hirnu herneks, milline eesti-armeenia-vene õigekiri! Õpi grammatikt, tibukene, või palka endale keeletoimetaja, või veel parem - ära mängi ano-d, vaid kirjuta oma õige nimi postitustele juurde. Sel juhul võib sulle kui muulasele ka kirjavead andeks anda. Kõike muud küll mitte.

laupäev, 3. Oktoober 2009. a 16:59
_________________________

Vanapreili peeru-sepp, hoia oma närve! Ja katsu väärikamalt käituda. Kui ei suuda, siis pea end ülal vähemalt mingilgi määral inimesemoodi. Praegu reedavad rapslevad read küll kõike muud.