laupäev, 19. detsember 2009

Iseseisvat Eestit ei ole enam kauaks (Eesti riik kui peata kana 2)

Minu meelest on tänavapoiste kombel kakelnud ministrid Eesti riiki sedavõrd naeruvääristanud, et maha tuleks võtta kogu valitsus. Kogu see kamp. Peaminister, justiitsminister ja välisminister, kes tegid end naerualuseks kogu maailma silmis. Ma arvan, et isegi Tarja Halose kass ja Barack Obama portugali veekoer naeraks, kui teaks, kuidas Lang, keel vestil, Pihli kuriteoteadet avalikustama tõttas ning teda telekaamerate ees tõrvas.
Aga. See üksteise vastastikku riigireetmises süüdistamine on ikka sedavõrd tõsine asi, et tagasi peaks astuma kogu valitsus ning Eesti Vabariigi juhtimise peaks üle võtma sõltumatu Euroopa Liidu komisjon, mille ülesandeks oleks teha kindlaks, kes siis õigupoolest see riigireetur on. Õhku on visatud tõsiseid süüdistusi. Keegi on riigireetur. Keegi lekitas riigisaladuse. Kui kisma käib sedavõrd kõrgel tasemel, tuleb sekkuda veelgi kõrgemalt tasemelt ning seks kõige kõrgemaks tasemeks on Euroopa Liit ja Liidu organisatsioonid. Euroopa Liit peaks saatma Eestisse oma emissarid ja need emissarid peaks siin tõe välja selgitama.

Meie enda prokuratuurist ja kohtust pole asja, sest mõlemad on Refi käpa all. Proks on Rein Langi käpa all, seda juhib tema junkur Norman Aas. Ja kohus, mida juhib Refi tähtis nina Märt Rask, on samuti Refi käpa all. Eesti Vabariigi kohtusüsteem koosneb suuresti nõukaaegsetest kohtunikest, keda on väga kerge survestaada - minevikupattude pärast.

Eesti Vabariigi kohtusüsteem on tegelikult sedavõrd naeruväärne ja kohtunikud sedavõrd rumalad, et seda on raske ja kurb kommenteerida, kuna olen nende naeruväärsust ja rumalust ise näinud. Üht ma teile, kallid kaimud, ütlen: õigust ei maksa sealt, Eesti Vabariigi kohtust siis, otsida.

Õigust hakkab Eesti Vabariigi kohtutest saama siis ja ainult siis, kui vanad, nõukaaegsed kohtunikud, punajuristid pinsile lähevad või maha surevad, või kui Eestisse tuleb sõltumatu Euroopa Liidu komisjon, mis reformib kohtusüsteemi täielikult. Saadab kõik vanad, nõukaaegsed punajuristid, keda on võimalik minevikupattude pärast survestada, pinsile ja jätab alles vaid uued, noored, kes ei ole mõjutatavad.

Alles siis on võimalik saada Eesti Vabariigi kohtutest õigust. Praegu, paraku, võtke seda kui teadet kelleltki, kes on nendesamade naeruväärsete ja rumalate kohtunikega väga lähedalt kokku puutunud - seda sealt võimalik saada pole. Vahel, tõsi, võib, aga väegade harva.

Seega ei parane lood Eesti riigis enne kui komsomolijuhid eesotsas Ansipi ja Langiga kas pinsile lähevad või maha surevad või sekkub Euroopa Liit. Ma hästi ei usu seda pinsile minekut või maha suremist niipea, sest Ansip ja Lang näevad veel täitsa kobedad välja ja võimuga harjunu hoiab sest veel surivoodilgi kümne küünega kinni, kui aga võimalust on (meenutagem Brežnevit!), nii et ainsaks võimaluseks jääb Euroopa Liidu sekkumine.

Euroopa Liit peaks oma emissarid siia saatma ja need võimuahned ülburid lihtsalt võimult maha tirima. Ise nad ju ei lähe, enne panevad kõik oma vastased vangimajja või hullumajja. Lang juba tahtis Pihli hullarisse saata, kui vihjas "kohtupsühhiaatriale".

Ma olen Johaniga ses suhtes 100 prossa päri, et Eesti Vabariigi iseseisvust ei ole kauaks. Aga seda iseseisvust ei tule võtma mitte Venemaa. Oo ei. Selle iseseisvuse võtab kui naksti ära Euroopa Liit, kui tal sest pornost, mida siin ministrite tasemel tehakse, villand saab. Pakun, et see juhtub üsna pea. Johan pakkus iseseisvat Eesti Vabariiki veel kümneks aastaks. Irja pakub kaks. Max.

11 kommentaari:

Inno ütles ...

Lätit juba juhitakse Brüsselist, varsti Eestiga sama lugu.
Eesti riiki kui sellist ei eksisteeri enam de facto alates 2004. aasta maikuust.

Anonüümne ütles ...

Oot-oot,aga ennustaja Harri Egipt ütles ,et aastaks 2012 oleme jälle kenasti Venemaa nime all ja rahaühik on euroruubel...
Elu võib ka perse minna,,seda keelata ei saa.Aga tee,mis viib meid sinna,olgu täidet viinaga!
Osta pudel,Inno,siis on mõtted veel soojemad,Edgar Suurel ka.
Moskiito

Anonüümne ütles ...

Ongi juba tagumine aeg.
See lollus on juba niiii ära tüüdanud.
Mina ennustan kah, aasta veel ja ongi läbi, uued valimised jäävad ära, sibligu või ärgu sibligu nad seal oma mätta otsas, meid on rohkem, meie otsustame.

Franz ütles ...

Ingerlane on ikka ingerlane.

Anonüümne ütles ...

Püha Jüri kiusamine.
http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=359588

Anonüümne ütles ...

Kui uskuda, et ajalugu kipub oma mittejuhuslikes kordustes inimestele midagi õpetama, siis - meeldib see või mitte - eestlase halba iseloomu saab lammutada ja vennaarmastust õpetada vaid vene kirsa. Kui seegi.

a.

Irja ütles ...

Aamen, a!

Anonüümne ütles ...

Kuulge tiblaperverdid Irja ja a, toppige endale see vene kirsa perseauku kui teil sitt iseloom on, aga jätke tõelised eestlased oma haiglastest fantaasiatest välja. Tõmmake tiblamaale vene kirsat lutsima, värdjad.

Anonüümne ütles ...

Mina ei maksaks palka Langile. :(

Väga imelik subjekt selline.

Keegi teab täpsemalt, mida ta Moskvas omal ajal tegi???

Anonüümne ütles ...

Kes kurat see ''tõeline'' eestlane siis on ja mida ta mõtleb ning teeb ?

Vähemalt minu arust on tõeline eestlane tüüpiline ori, kellele ei meeldi, kui talle reaalsust nina alla hõõrutakse.

Anonüümne ütles ...

Kulla sõimaja! Kahjuks pole mina eesti rahva kehvas saatuses süüdi. Kuigi, jah, juhuslikult pole minagi siiakanti sündinud. Siin on võimalik palju õppida.

Paraku, siin-seal on lugeda prohveteeringuid (mittekristlikud allikad!), et Venemaa võtab (peagi) põhjamaad.

a.