kolmapäev, 13. jaanuar 2010

Sahin: Kallas lubas, et Ansip võetakse maha

Kirjasaatjad, kes laiali üle maa, ja naksid nagu taksid, annavad teada, et Eesti endine peaminister, praegune Euroopa Komisjoni liige, ehk maailma mõjukaim eestlane Siim Kallas on näinud kõvasti vaeva, et euro Eestisse tuleks ning lubanud, et Andrus Ansip võetakse sellega seoses maha. Rahva usalduse kaotanud valitsuse juhi väljavahetamine oli olnud tingimus, et Eesti võetakse eurotsooni liikmeks.

See on ka põhjus, miks mõjukas majandusajakiri Economist ennustas, et Eestis tulevad erakorralised valimised. Eestis peeti seda uskumatuks. Valitsusjuhi vahetumisel on selline asi üsna tõenäoline.

Asjast on ilmselt teadlik ka Ansip ise, kes põrutas aasta lõpus suures vihas Aafrikasse. Tal pole enam rohkem midagi kaotada.

Ansip on olnud Eestis ikkagi Siim Kallase marionett ajal, kui Kallas ise seoses töökohustustega eemal viibib. Samuti ei saa Kallas pealt vaadata Reformierakonna lagunemist.

7 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Räägi parem, kes võttis Juhan Saul Grossi maha? Ansip või Kallas jälle?

Anonüümne ütles ...

Selline sahin ka: Inno pistetakse peatselt pokri.

M.K. ütles ...

kas just pokri, aga kõvasti seletamist tuleb arvatavasti PEDOFIILI-INNOL kaitsepolitseis, et kust ta põhjalikud teadmised eesti pedofiiliaringkondade kohta pärit on. sest on ju üsna selge, et normaalne eesti mees, kes pedofiilia ning pedofiilidega seotud ei ole, ei teaks selliseid asju nagu inno teab.

Anonüümne ütles ...

ruudulist päikest, innu

Anonüümne ütles ...

Kust see info pärineb, Inno, sa koguaeg kõva mees rääkima, aga mis allikad? Või said need ka telepaatilisel teel nagu oma pedofiiliringkondade lood?

Anonüümne ütles ...

Ja miks kõik Grossi videod ära kadusid? Kas läksite tülli, kamoon vaba ajakirjanduse hunt, rahvas tahab ju teada...

Inno ütles ...

Juhan Saul Gross palus videod maha võtta, et aidata kaasa kokkuleppele tütrega kohtumisõiguse saavutamiseks.