esmaspäev, 15. märts 2010

Tööd saab müügiagent

Väljavõte CV Keskuse veebist.

26 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Hästi lühike nimekiri nõudmistest mida töötajalt nõutakse.

Anonüümne ütles ...

Notšnoi Pazoori rünnatakse!

Kordan, Notšnoi Pazoori rünnatakse!

Ansipi verise terrorirežiimi kombitsad on end juba ajanud ka paljukannatanud läti rahva ihusse! Kui hunt murraksin sind, Kaitsejs Politsejs!
Kahtlemata ruttab vennasrahvale, Läti Punaste Küttide järeltulijatele juba appi Putlerjugendi Eesti filiaali korrespondentliige Türja Tähismaa, hoiame talle pöialt!

Anonüümne ütles ...

Age Ploom (31) võitis küll ETV" Tööotsija" saates töökoha, aga pidas seal vastu vaid nädala.

"Ma arvan, et saade oli rohkem reklaami mõttes tehtud, sest seda teatrit ei tea eriti keegi," rääkis Age Ploom ETV saates "Ringvaade" saatejuht Marko Reikopile. "Mind valiti projekti juhiks, aga kui ma nägin oma projekti, siis selgus, et oleks pidanud otsima kahe kuuga pool miljonit. Kuna mu projektijuhi tasu oli 5000 krooni miinus maksud, siis leidsin, et asi ei ole naeratamist väärt. Ma leidsin, et ma ei suuda leida poolt miljonit kahe kuuga."

Unknown ütles ...

Täitsa absurdikas.

Anonüümne ütles ...

Kohvikupidajad! Ma olen juba nii paranoiliseks muutunud, et sellise postituse juurde peab kindlasti käima selgitav lause - Esmakordselt kohviku ajaloos ei ole postituse sisu kuidagi seotud Ansipi ega Reformierakonnaga.

Anonüümne ütles ...

Aga kuidas teil endal tööga on? Pidite ju tänasest Võrus tööle asuma. VT veebikülg aga väidab, et lehel on jätkuvalt ainult peatoimetaja ning üks (!) reporter :)

Anonüümne ütles ...

http://www.cvkeskus.ee/view_jobad.php?job_id=192511&w=1

http://www.tvremont.ee/TVRemontElektroonikainsener.html

http://www.tvremont.ee/

iluspoiss

Anonüümne ütles ...

Inno ehitab ammu kodus elektrituulikuid. Tasuta. Irja aga joonistab bussi pileteid Tallinna linnakodanike jaoks. Samuti tasuta.

Anonüümne ütles ...

Riias pidasid politseinikud kinni pronksiööjobu, noorteliikumise Naši luuseri Mark Sirõki.
Noorteühingu Ühtne Läti täna avaldatud pressiteates öeldakse, et organisatsioonile on selgusetu, miks nende kolleeg arreteeriti keset päeva, kui too Riias ringi tuigerdas ja ühiskonna julgeolekut mingil moel ei ohustanud.
Läti piirivalveamet kinnitas, et Sirõk peeti varem kinni piirivalvurite poolt, sest ta on kantud ebasoovitavate jobude nimekirja.

iluspoiss

Anonüümne ütles ...

http://www.economist.com/displaystory.cfm?story_id=15657249

Päevakohane artikkel. Lisaks huvitav vaidlus kommentaariumis New Yorgi venelase ja ühe lätlase vahel. Soovitan lugeda.

Anonüümne ütles ...

, lisada tuleks veel, et kõige sellega peab müügiagent saama hakkama ja oma kvalifikatsiooni/oskusi hoidma vaid 5 000 EEK kuus, millest maksud maha arvestatakse...

* ei maksa unustada, et madal tööviljakus ja kõrged palgad meid majanduskriisi tüürisid...

Anonüümne ütles ...

12.03.2010 13:17
1234 : eurostatist natza infot:
* Töötavaid inimesi vanuses 15+ 2009Q03 oli 598100
* Töötavate inimeste osakaal 15+ 2009Q03 oli 52,6%
* Kokku inimesi 2008a oli 1 336 200
* Kokku vanuses 0-15 ja 65+ oli 2008a 198700

=> seega 1336200 - 198700 - 598100 = 539400
ja see on mitte töötavad inimesed. Nendest 96900 on vanuses 15-19 (Gümnaasium, kutsekas) ja 104000 on vanuses 20-24 (kutsekas, Ülikool).

=> seega kõige madalam võimalik töötute arv (mis praeguseks on tõusnud) on 539400 - 96900 - 10400 = 338500

Töötuse % kogu elakikkonnast => 338500/1336200*100 = 25,3%
ja tööealistest 25-65a (642800 tk) 52,7% on töötud
ja vahemikus 15-64a (907400 tk) 37,4% on töötud
-----------------

Kokkuvõtte:
kogu elakikkonnast 25,3% on töötud
25-65 aastased 52,7% on töötud
15-64 aastased 37,4% on töötud

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

http://www.ap3.ee/article/2010/03/13/Nota_bene_Mis_ettevotja_jaoks_muutub_kui_Eestis_tuleb_kaibele_euro
Nota bene! Mis ettevõtja jaoks muutub, kui Eestis tuleb käibele euro?
13.03.2010, 09:00

Eurole ülemineku õigusloome töögrupi juht Tiit Rebane rääkis Äripäevale, et juhul, kui Eesti uue aasta algusest euroga liitub kujuneb aktsiaseltsi asutamiskapitaliks 25 000 eurot, osaühingu saab aga registreerida 2500 euroga.

Järgneb lühiusultus Tiit Rebasega:

Millised on olulisemad ja suuremad muudatused ettevõtjate jaoks seoses selle eelnõuga?
Reklaam

Ühinguõigust puudutavad muudatused kehtestatakse äriseadustiku ja teiste seaduste muutmise seaduse eelnõus. Euro kasutusele võtmiseks ühinguõiguses tuleb võimaldada ühingute asutamisel hakata väljendama kõiki ühingu tegevuse seisukohalt olulisi rahalisi näitajaid eurodes, samuti tuleb võimaldada juba tegutsevatel ühingutel hakata summasid eurodes väljendama.

Aktsiaseltside miinimumkapitaliks kehtestatakse 25 000 eurot ning nimiväärtusega aktsiate minimaalseks nimiväärtuseks 10 eurosenti.

Osaühingute miinimumkapitali suuruseks kehtestatakse 2 500 eurot ning osa minimaalse nimiväärtusena 1 euro.

Enne euro kui seadusliku maksevahendi kasutusele võtmise päeva Eestis (edaspidi €-päev) äriregistrisse kantud osaühingud ja aktsiaseltsid võivad väljendada põhikirjas osa- või aktsiakapitali ja osade või aktsiate nimiväärtusi edasi Eesti kroonides.

Äriseadustiku ja teiste seaduste muutmise seaduse eelnõu jõustumisest alates, eeldatavalt 2010. a 1. juulist, võimaldatakse uute äriühingute asutamist eurodes väljendatud aktsia/osakapitaliga. Samuti tuleb arvestada, et aktsia võib välja lasta nimiväärtusega aktsiana või nimiväärtuseta aktsiana. Nimiväärtusega ja nimiväärtuseta aktsiate samaaegne väljalaskmine ja kasutamine ei ole lubatud.

Äriseadustiku ja teiste seaduste muutmise seaduse eelnõu jõustumisest alates, eeldatavalt 2010. aasta 1. juulist, on ettevõtjatele riigilõivusoodustus äriühingu aktsia- ja osakapitali kroonidest eurodesse konverteerimise muudatuse äriregistrisse kandmisel (soodustusega toiminguteks oleksid põhikirja muutmine ja kapitali suuruse muutmine ning põhikirja muutmisel nimiväärtuseta aktsia kasutusele võtmiseks).

Millised on peamised ohukohad, milliseid probleeme võib ettevõtjatel ette tulla, mida ette teades saaks vältida?

Eestis euro kasutusele võtmise sujuvuse tagamiseks peaksid ettevõtjad aegsasti alustama ettevalmistusi infosüsteemide viimiseks olukorda, et oleks võimalik pärast €-päeva tõrgeteta kasutada eurot nii äriühingu siseste teemadega tegelemisel kui suhtlemisel äriühingu väliste isikutega.

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

Lepingute osas tuleb arvestada lepingute järjepidevuse põhimõtet, st krooni käibelt kõrvaldamine ei muuda lepingute ega muude õigusliku vahendite tingimusi, ei vabasta ühegi õigusliku vahendi kohase kohustuse täitmisest ega anna poolele õigust sellist vahendit ühepoolselt muuta või lõpetada, kui õigusliku vahendi tingimustest või poolte kokkuleppest ei tulene teisiti.

Euro kasutusele võtmise seaduse eelnõus sätestatakse kroonisummade eurodeks arvestamise põhimõtted ning eelnõu seletuskirjas ilmestatakse neid põhimõtteid selgituste ja näidetega.

Äriühingud peaksid hindama oma sularaha vajadusi, et €-päevast alates oleks neil võimalik vahetusraha tagasi anda eurodes. Paralleelkäibe perioodil saab kõikides kaubandus- ja teeninduspunktides maksta nii kroonides kui eurodes.

Kuna paralleelkäibe perioodi eesmärgiks on sujuvalt kroonid käibelt kõrvaldada ja eurod ringlusse lasta, siis tuleks äriühingutel võimalusel alati vahetusraha tagasi anda eurodes.

Arvestades võimalusega, et €-päevaks ei pruugi kõikidel kaubandus- ja teeninduspunktidel olla varutud piisavalt euro sularaha, siis on paralleelkäibe perioodiks jäetud võimalus vahetusraha tagasi anda ka kroonides.

Äriühingutel on euro sularaha võimalik saada krediidiasutustelt eeldatavalt kuu aja jooksul enne €-päeva, kuid sularaha optimaalne vajadus tuleb äriühingutel endil välja arvestada.

Kokku muudetakse selle seadusega 227 hetkel kehtivat seadust. Eurole üleminekuks kokku on vaja muuta 236 seadust, mis on 56,60% kogu meie seadusandlusest. Valitsuse tööpäevad pole hetkel just lühikesed - mis ajaks loodetakse kõikide seadusemuudatustega valmis saada?

Vajalikud seadusemuudatused sisalduvad euro kasutusele võtmise seaduse eelnõus ning sellega paralleelselt Riigikogus menetletavates riigilõivuseaduse eelnõus ning äriseadustiku ja teiste seaduste muutmise seaduse eelnõus. Nimetatud eelnõudest viimases reguleeritakse ühinguõigusega seotud muudatusi.

Riigilõivuseaduse eelnõuga kehtestatakse samanimelise seaduse uus redaktsioon, mis erineb eelmisest redaktsioonist sellega, et lõivumäärad on kehtestatud eurodes.

Euro kasutusele võtmise seaduse eelnõu II peatükis sätestatakse muudatused seadustes, mida ei hõlmata riigilõivuseaduse eelnõus ega äriseadustiku ja teiste seaduste muutmise seaduse eelnõus.

Asjakohaste seaduste muudatusettepanekud sisalduvad eelnimetatud kolmes eelnõus ning tänasel (11. märtsiil - toim.) valitsuse istungil otsustas valitsus esitada eelnõud Riigikogule menetlemiseks.
Kaisa Tahlfeld
toimetaja

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

Küüslaugu hind on tõusnud 605%
16.03.2010, 10:32

Küüslaugu hulgihind on Hiinas tõusnud 2009. aasta märtsi 170 dollarilt tänavu veebruariks 1200 dollarile tonn (13,7 krooni kilo) ehk 605 protsenti, kirjutab USA ajakiri Fortune.

Hiinas on toodang vähenenud 50 protsenti. Seagripi hirm kasvatas nõudlust.

Kuigi sellele toorainele puuduvad tuletistehingud nagu futuurid, ei takistanud see spekulante küüslaugusibulaid kokku ostmast, mis ajas omakorda hinda üles. See avaldab juba mõju küüslaugu hinnale USAs, kus hind tõusis läinud aastal 70 protsenti. See on hea uudis kasvatajatele, kuid kehvem kasutajatele.
Reklaam
Romet Kreekromet.kreekatchararipaev.ee

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

Prantsusmaal euro kasutuselevõtu tagajärjel kasvas inflatsioon 40% aga Eestis kasvab 1000%...
ja töötuks jäävad ka peaminister ja mart laar...

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

Aktsiaseltside miinimumkapitaliks kehtestatakse 25 000 eurot ning nimiväärtusega aktsiate minimaalseks nimiväärtuseks 10 eurosenti.

Osaühingute miinimumkapitali suuruseks kehtestatakse 2 500 eurot ning osa minimaalse nimiväärtusena 1 euro.

Selliseid asjad panite juba paika aga:
Kui suureks kehtestatakse miinimum töötunnitasu?
Iirimaal kus on vaid idioodid s.o.
Iirlastel puudub igasugune mõttetegevus on miinimum umbes 9 eurot tunni eest siis Eestis peaks olema miinimum 15 eurot tunni eest.

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

http://veebikiri.ee/mida-toob-endaga-kaasa-euro-kasutuselevott-eestis/
Kõrgemate hindade tõttu väheneb Eesti krooni kasutusalas toodetud toodete ja teenuste konkurentsivõime. Seeläbi kaotame ekspordi võimes, mis on riigi rikastumise aluseks, kaotame põhjuses siin toota ja teenuseid pakkuda. Järelikult ka töökohtade arvus ning investeeringute mahus Eestisse. Laenude ja investeeringutega on seotud eluasemed, sõiduvahendid, tootmisvahendid, tehnoloogiad, töökohad, jms. Ühesõnaga kõik see mis aitab kvaliteetset töö- ja eraelu elada ning korraldada. Laenudelt ja investeeringutelt võetavad riskitasud mõjutavad meie elu kallidust ja elu kvaliteeti. Euro kasutuselevõtt elavdab Eesti majandust, muudab Eesti majandust stabiilsemaks ja seetõttu ka odavamaks, konkurentsivõimelisemaks.

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

Valdo Künnapas sööb oma sõnu,algul räägib euro kasutuselevõtu kahjuliikusest Eesti majandusele ja siis väidab vastupidist:
1.Kõrgemate hindade tõttu väheneb Eesti krooni kasutusalas toodetud toodete ja teenuste konkurentsivõime. Seeläbi kaotame ekspordi võimes, mis on riigi rikastumise aluseks, kaotame põhjuses siin toota ja teenuseid pakkuda. Järelikult ka töökohtade arvus ning investeeringute mahus Eestisse. Laenude ja investeeringutega on seotud eluasemed, sõiduvahendid, tootmisvahendid, tehnoloogiad, töökohad, jms. Ühesõnaga kõik see mis aitab kvaliteetset töö- ja eraelu elada ning korraldada.


2.Euro kasutuselevõtt elavdab Eesti majandust, muudab Eesti majandust stabiilsemaks ja seetõttu ka odavamaks, konkurentsivõimelisemaks.

Anonüümne ütles ...

Mida aeg edasi, seda enam kostab seltskondades mõtteavaldusi stiilis: ei no ega ma sellest reformist ka teab mida pea ega arva, aga kui on vaja valida refi ja keski vahel, siis pole küsmustki - loomulikult ref!

Anonüümne ütles ...

Need tuttavad päris lollid ju. Kas sellest, mis praegu juba käes, kogu riigile vesi peale tõmmatud, veel ei piisa. Peab ikka veel hullemaks minema enne kui lõpuks aru saadakse, et ref kõige sitem valik.
Nad on puhtalt omakasu peal väljas, rahvas närigu muru.
Küllap su tuttavateni varsti ka jõuab see töötuse spiraal, siis on kahjuks hilja halada, majanduses kehtivad omad seadused.

Anonüümne ütles ...

Juhul kui oleksid kesikud puldis, oleks riigi seis veel kordi hullem, st vähemalt sama hull kui Lätis. Nii et peame refi tänama, et meil niigi hästi läinud on.
Teistele halva soovimise asemel, tegele millegi kasulikumaga vahelduseks ja näed, et ühel hetkel hakkab ka sinul ja su tuttavatel paremini minema.

Anonüümne ütles ...

No unista siis edasi, mina olen realist edasi, ainult mul on lisaks ka piisavalt empaatiat nende suhtes, kellel kehvasti läheb. Alati õngest pole abi, tuleb ka kala anda.

Anonüümne ütles ...

paras koera amet see müügiagendi töö...

Anonüümne ütles ...

Elektrikul on ka siin raske töö...

Anonüümne ütles ...

parem juba raske, kui koera töö...