neljapäev, 8. aprill 2010

Hannes Rummilt parim ülevaade allikakaitse teema kohta

Väljavõte Õhtulehe veebist.

Endiselt Eesti Aja ja Ekspressi ajakirjanikult, praeguselt poliitikult ja Riigikogu liikmelt Hannes Rumm'ilt täna asjalik lugu (Rummi kohta käib sama tõde, mis ka Indrek Tarandi ja Rein Veidemanni kohta: kui kirjutatakse asjast, mida tuntakse, siis on ka tulemus hea) Õhtulehes. Seni ilmunuist kindlasti parim ülevaade nn allikakaitse eelnõu teema kohta.

Kus on tabavalt toodud ära ka asja sisu: kättemaksuhimuline justiitsminister on loonud seaduse üksikjuhtumite tarbeks. Tekib paratamatult küsimus, miks lastakse nõnda riigivõimu kuritarvitada?! Ma saaks aru, kui sellise seadusega tegeleb kodanik Lang, kel on mingi oma isiklik asi ajada. Ent kui sellega hakkab tegelema minister Lang, kasutades selleks maksumaksja ressurssi, on küll kuri karjas.

Aga igal juhul, tubli Hannes, jätka samas vaimus!

5 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Teate,2007 a.tegite seksikate(?) blogi top 10 või midagi sarnast.Palun korrata,aega on küllalt möödas ja enda silmanägemine ei kannata ringi tuustida.Ootan abi!

Anonüümne ütles ...

punapeni langi koht on vangis, koos näksipiga

Anonüümne ütles ...

Savisaar kutsus täna Kuku raadios ülesse kodanikke koerasitta korjama! Samas palus ta Mupole suurtest koerasitahunnikutest teatama! See ei ole nali!

iluspoiss

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

Super film lennukist
http://www.ted.com/talks/lang/eng/bertrand_piccard_s_solar_powered_adventure.html

Anonüümne ütles ...

Elektrijobu miks sa spämmid igasse teemasse ühte ja sama asja? Jobu!!!

Ryan Air