teisipäev, 22. veebruar 2011

Kroonikast on saanud Reformi reklaambrošüür?

Viimase kroonika esikaas.

Alles see oli, kui Kroonika tegi esiküljele (idioodi)intervjuu minister Laine Jänesega, kus oli ebakroonikalikult delikaatselt küsitud ministrilt süütuid ninnu-nännu küsimusi, juskui oleks tegemist mõne lasteajakirjaga. Nüüd on uus Reformi tegelane esikaanel, see kord poliitikasse pürgiv Siim Kallase tütar Kaja. Kellelt niisamuti, ebakroonikalikult ei küsita ühtegi teravamat küsimust. Ega ka ühtki küsimust tema arvukatelt eksidelt. Kuigi teised staarid ja staarikesed saavad Kroonikas nii et tolmab, see ju ongi selle ajakirja ampluaa, kiskuda rikaste ja ilusate eraelu avalikkuse ees lahti. Ent Reformi tegelasi on säästetud, mis näitab, et Kroonika on lasknud end Reformil ära osta. Loodevasti küsiti selle eest ikka miljoneid, mitte näruseid tuhandeid. Eurosid ikka. Sest riigipiruka juurde saamine on nüüd eriti hinnas, vastasel korral tuleb end töötukassas arvele võtta, sest erasektoris, vähemalt Eestis mingeid erilisi kohti pakkuda pole, kui sa just pole tuntud arst või advokaadibüroo partner, nagu Kallas.

Etteruttavalt peab ütlema, et kuum nö nädala pomm, mis oleks pidanud kajastuma vähemalt Kroonika esikaanel, oli Kati-mistapereniminüüdoligi uus kallim, kelle hüüdnimeks sai kohe Terminaator, ning kelle jutu järgi ei tea Kati veel seksist pooli asjugi. Vau! Mis oleks sobinud Kroonika esikaanele paremini kui Kati ja Terminaator koos eri seksipoose katsetamas! Vaevalt et Katil oleks selle vastu midagi olnud, ta on palju hullemaid asju teinud.

Aga Kati ja Terminaatori asemel peame lugema surmigavat heietust noorukese Kaja Kallasega, kelle jutust tuleb välja, et ta on väga-väga-väga naiselik naine, kes samas veedab kõik oma vaba aja golfiväljakul. Tõeliselt ja üdini naiselik harrastus, eksole! Kaja puhul on näha suurt soovi oma isa jälgedes käia, samas tundub, et ta on oma isast palju targem ning pole sellist poliitiku tüüpi, kes on valmis häälte nimel igaühega voodisse ronima, piltlikult öeldes muidugimõista. Poliitik peab olema heas mõttes prostituut, Kajas seda „soont” ei näi olevat. Pigem näib ta ihkavat sellist traditsioonilist pere-elu, ses osas on ta ilmselt emasse. Kes on valmis oma meest kuude kaupa ootama, üle lugama vahepeal mehe kaelale ilmunud maasikad, ja siis malbelt mannaputru keetma. Vähemalt selline mulje jääb intervjuu põhjal.

1 kommentaar:

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

"Kroonika tegi esiküljele (idioodi)intervjuu minister Laine Jänesega"
Väga julgelt öeldud aga kas sa ei karda,et blogspoti administratsioon tekitab sanktsioone sinu blogile.
Ma ise tegin idiootidest terve nimekirja aga ma otseselt ei öelnud,et nad on idioodid,sedasi peaks olema asi JOKK.Või kuidas?
Igatahes monetarism on teinud tervest maailmast idiootliku keskkonna meile kõigile,hävitanud teaduse ja majanduse,vaata:
Juba nõuka ajal teati kuidas ELEKTRIAUTODE akusid laadida mõne minuti jooksul...Электромобили в СССР
Электромобили в СССР

http://fooyoh.com/car_video/watch/_dzW1K5-iy4