pühapäev, 10. juuni 2012

Eestis alanud vaikiv ajastu: Reform surub Meikarit maha nagu Valgevene valitsus

Väljavõtted Meelis Atoneni kodulehelt Facebookis Reformierakonna tänase üldkogu teemal:



Reformierakonna liikmete suhtumisest Silver Meikarisse tuleb välja, et erakond surub teda maha nagu Valgevene valitsus. Huvitav on see, et kui Meikar varem kritiseeris Valgevene valitsust ja analüüsis Valgevene juhtkonna tegevust, siis oli see ok, aga kui sama mees ütleb ausalt välja, mis ta Reformierakonnast mõtleb, siis on ta "kitse panija" ja sama hea kui rahvavaenlane. Tundub, et Reformil on tõsine plaan teha Meikarist märter, nii nagu Ukraina valitsus on teinud märtri opositsiooni liidrist Julia Tõmošenkost.

Kui veel mõni aeg tagasi võis loota, et Reformierakond suudab seesmiselt ise puhastuda, siis nüüd muutub see lootus iga päevaga üha kahvatumaks. Kõik märgid näitavad, et Reformierakonna huvi on Valgevene valitsuse kombel asi kinni mätsida ja Meikarist lihtsalt teerulliga üle sõita.

Häbi, Reformierakond, häbi!!!

P.S. Huvitav, et Kapo seda kõike vaikides pealt vaatab. Kui must raha oli mängus Keskerakonnas, kes isegi pole valitsuses, siis püüti riigi tipptasemel kõigi jõududega seda tegevust takistada, nüüd aga, kui tegemist on valitsuserakonnaga ja oht seetõttu Eestile palju suurem, ollakse nagu halvatud. Ka president, kes peaks sellises olukorras otsustavalt reageerima ja kes muidu võtab iga väikse asja pärast sõna ja keset ööd leiab aega, et lausa nobeliste noomida, on vait. Mis toimub, kas Eestis on tõesti alanud vaikiv ajastu?

P.P.S. Huvitav, mis kärbes Atoneni hammustas, et just tema Meikari teemal otsustas FB-s sõna võtta. Kas raha, mis erakonna kontoris seina ääres väidetavalt kilekottides seisis ja ootas erakonna liikmete kaudu puhtaks pesemist oli pärit Atoneni juhitavast Tavidist, selle eest et Reform aitas Tavidi rahapesuafäärid Eestis puhtaks pesta? Loodetavasti olid selle füüri pealt maksud vähemalt makstud.

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kahjuks kestab uus vaikiv ajastu Eestis juba mõnda aega. Erinevus esimese vaikiva ajastuga eelmise iseseisvuse ajal on see, et siis oli keelatud rääkida, praegu aga on rääkimine lubatud, sõnum lihtsalt summutatakse ülekarjumise ja sõnumitooja naeruvääristamise teel.
Siis vangistati ja hävitati inimesi füüsiliselt, praegu aga püütakse inimese tasalülitamiseks lõhkuda tema tõsiseltvõetavus. Lisaks üritatakse võimudele ebamugav indiviid viia eriteenistuste võimalusi kasutades majanduslikku pankrotti isiku tegevuse halvamiseks, usaldusväärsuse ja maine rikkumiseks.

Näiteks Eesti võimude poolt Tiit Madissoniga kättemaksuks tehtu. Kui Madissonil oleks omal ajal õnnestunud Eesti võimuladvik väljavahetada, siis oleks kogu Eesti poliitiline areng võinud minna teist, ausamat ja selgemat teed pidi. Ja siis ei istuks poliitikud praegu lõhkise küna ees.
Minu arvates tuleks Madissonile vähemalt eripension määrata, igal juhul on ta Eesti jaoks rohkem teinud kui enamus praegusi eripensionit nautivaid isikuid.

Anonüümne ütles ...

Irv, r22gitakse suure suuga aia august nagu ajalimiit, mitte aiast milleks on korruptsioon.

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

Kellele ja mis eesmärgil siis raha anti?