reede, 24. mai 2013

Rootsi mäsu peaks kainestama uus-sovjeete

Väljavõte Expressen.se veebist.

Rootsi immigrantide meeleavaldused peaks kainestama uus-sovjeete, kes oma nõukogude ideeliste kolleegide eeskujul on asunud propageerima immigrantide sissetoomist Eestisse. Jutuga, et odav tööjõud on väga hea ja lahendab kõik probleemid.

Eestil peaks olema endal värske kogemus meeles pronksiööst, mis oli samuti klassikaline immigrantide mäsu. Siis oli küll jutt, et kohe-kohe kukub Eesti riik. Kas siis seda tahetaksegi saavutada?

Eestisse on immigrante juba sisse veetud küll ja küll. Kõigepealt tuleks nendega seotud probleemid lahendada, enne kui uut õnnetust kaela tõmmata.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Rootsi immigrantide mässu ja Eesti "pronksööd" ei saa võrrelda!Ei usu ,et Rootsi valitsus oleks selle oma maal esile kutsunud aga Eesti kohta seda öelda ei saa.Gruusia ,Ukraina ja ka Eesti olid(Eesti on siiani) "värviliste" revolutsiooni vili koos kohale saadetud ja erikoolituse läbinud riigipeadega.Eesti pronksjunni kangutamine oli mõeldud otseselt Putini reziimi haavamiseks millele viimane reageeris ja Eesti transiidimajanduse momentaalselt põhja lasi.5-s kolonn ei ole Venemaa noorte patriootide ühendus vaid juudilobiga kokkuklopsitud organisatsioon Vene eriteenituse poolt üle võetud võimu halvustamiseks.Linter ,Reva ,Ilves jne. on rahvuselt juudid ja nii erimeelsete väljaastumiste puhul seob neid siiski Karu tn. sünagoog.Sellepärast ei olgi neid süüdi mõistetud vaid maksti lausa peale.Eesti vabanes tõesti NLiidu alt kuid tänaeks allub juudiikkele.Eks iga elanik teeb oma valikud ise ,on see hea või halb!?Mis puutub "multikultisse" siis sellised mässud on selles programmis sees ja see ongi eesmärk kutsuda esile kodusõda ,et luua analoogselt USA-ga ühendriigid.Kaovad religioonid ja vaated ,lisandub vaid kontroll ja alluvus ning suuremahuline rahvastiku vähendamine!

Anonüümne ütles ...

Mis on pildil valesti?-

http://narvahaigla.ee/index.php?page=42&


Sõna "aadress" peaks nagu kahe s-iga käima. Piinlik. Sotsiaalministeerium võiks oma allasutuste kodulehekülgedel ikka silma peal hoida.