reede, 6. jaanuar 2017

Kust tulevad pedofiilid?

Viimasel ajal on kuidagi palju pedofiile välja ujunud. Üldiselt räägitakse, et pedofiilia on eluaegne ravimatu haigus, millesse nakatutatakse siis, kui sind ennast lapsena väärkoheldakse. Ehk pedofiilia sünnitab vägivalda, uut pedofiiliat. See on põhjus, miks pedofiilia on ohtlik ja miks sellega nii aktiivselt tegeletakse.

Aga ma ei taha seda päris uskuda. Ma arvan, et põhjus, vähemalt osaliselt on mujal, nii-ütleda välistes tegurites. Ja ma mõtlen siin moemaailma peale. Kuigi modellid ei või olla alaealised, valitakse modellideks põhiliselt lapse kehaga noori tüdrukuid. Kes pole lapsed, aga näevad välja nagu lapsed. Jätavad mulje, et on lapsed. Ja neid eksponeeritakse ajakirjade ja ajalehtede esikülgedel erootilistes poosides. Pole ime, ma ütlen pole ime, et paljudel poistel või noormeestel tekib seetõttu perversne, väärastunud ettekujutus naise ilust ja seksuaalsusest tervikuna. Kus noori poisse ja mehi hakkabki erutama lapse keha. Sealt on ainult väike samm pedofiiliani.

Ma enda puhul pean tunnistama, et minu seksuaalsuse arenemises oli oluline tegur see, kui käisin oma vanemaga koos paljalt saunas. Mulle meeldivad siiamaani sellised, ma ütleks naiselikud kehad nagu oli mu vanaemal. Ja seetõttu on mul väga hea meel, et ajakirjade esikaantel juletakse jälle avaldada naiselikke kehasid. Ma arvan, et sel on oluline mõju paljude noormeeste seksuaalsuse arengule, ma mõtlen eelkõige neid, kel pole olnud võimalust väiksena oma vanaemaga koos saunas käia. :)

4 kommentaari:

olge ise ka tublid ütles ...

Why Hundreds of Thousands Of Children Go Missing Every Year

Satanists & Pedophiles Run The World

https://www.davidicke.com/search?search_query=pedophilia

Anonüümne ütles ...

Loll jutt. Seksuaalne eelistus on kaasasündinud. Ükskõik kui palju Mart Sanderile paljaid naisi ka ei näita - tema vaatab ikka metsa poole.
Niisama kui pederastia, on ka pedofiilia kaasasündinud. Paljud pedofiilid elavad tõenäoliselt oma elu ära oma tõelist eelistust mahasalates ja valivad second best'i - suhted priske mammi või libeda onkliga, aga sellest hoolimata unistavad oma higistes unenägudes saledatest lapsekehadest.
Tõde on see, et valdav enamus pedofiilidest ei jõua iial tegudeni ja oma tõelise iha isegi verbaalse väljendamiseni, sest see on nii kohutava stigmaga kaetud, et kogu homoseksuaalsusele väidetavalt osakslangev tagakiusamine on selle kõrval nagu imiku lalin.

Tegelikult on see ju sügavalt traagiline iga sellise inimese jaoks. Nad ei ole oma seksuaalsust ise valinud.
Kui nüüd sihuke onuke kuskil korteris piltide peale lahti lööb, siis minu meelest selle eest ei peaks teda karistama. Kui need pildid on juba nagunii olemas, siis onukese karistamine selle fakti põhjal, et tal on siuksed nilbed pildid, on sama hea kui koolipoiste karistamine paariaastase vangistusega pornoajakirja voodi all hoidmise eest.

Triin ütles ...

Kust sellised andmed, et keda on lapsena väärkoheldud, need on pedofiilid? Mina olen just lugenud, et enamasti see nii pole siiski.

Ei usu ka eriti sellesse teooriasse, et kõhnad modellid pedofiiliale kihutavad. Pedofiilia kui häire on sajandeid vana ja sel ajal küll ajakirjade kaanel lapskehaga modelle polnud.

Minu silmis aga pedofiiliale nulltolerants ja need inimesed peavad olema ühiskonnast eemldatud kui käituda ei oska.

Triin ütles ...

Minu arvamus on, et tuleb karistada ka piltide, videote omamise eest. Sest kui pole nõudlust, pole ka pakkumist!