reede, 13. jaanuar 2017

Veel Antsla Egoni teemal, emotsioonideta

Ma ei saa ikka päevagi ilma Antsla Egonita ...

Triin tõi välja, et Egon tahab ise arestimajja.

Ma arvan, et põhjus, miks ta politseile nö muret teeb ongi see, et ta TAHAB arestimajja. Seal on ju prii söök ja arstiabi. Kõik tehakse ette-taha ära.

Muide, paljud täiemõistuslikud tahavad tänapäeval vanglasse. Pole ime, sest vangi ülalpidamine on mitu korda paremini makstud kui näiteks laste oma - paar aastat tagasi oli 1313 eurot kuus, nüüd ilmselt veelgi rohkem. Ma pakun, et nüüd on 1500 eurot kuus. Pole ime, et vanglad on rahvast paksult täis. Võrdluseks, lapsetoetus on Eestis 45 eurot kuus, 30 korda väiksem.

Seal, kus ma ÜKT-d teen, oli üks ÜKT-d teinu pannud toime varguse, et vanglasse pääseda, sest seal ei pea mingit rasket tööd tegema ja tagatud on prii toit ja arstiabi, isegi hambad tehakse korda tasuta. Ma pole ise saanud juba mitu aastat hambaarsti juurde, sest lihtsalt pole raha selleks. :(

ÜKT kestab mitu aastat, vanglas saab karistuse kantud mõne kuuga. Pärast seda saab rahulikult tööle minna, ÜKT kõrvalt ei tee mingit tööd. Kui mul väikseid lapsi poleks, siis oleks valinud samuti ilma pikalt mõtlemata vangla.

3 kommentaari:

Triin ütles ...

Täpsustu. Esimese ja teise lapse toetus on 50€ kuus, 3. laps ja järgnev 100€ kuus. Juulikuust saab 3+ laste arvuga pere täiendavalt 300€ kuus, 7+ laste arvuga 500€.

Anonüümne ütles ...

Inno, lapsed ja Irja toidavad ja katavad sind, elu nagu lill aiult arvuta kui palju keegi saab. :)

Anonüümne ütles ...

Vanglas ei tehta hambaid korda vaid antakse esmaabi.