laupäev, 8. aprill 2017

Eesti peaks islami usku pöörama?


source: tradingeconomics.com

Ma olen varem kirjutanud, et NSV Liidu lagunemine mõjus laastavalt Eesti rahvaarvule. Ja et sama saatus oli teistel liiduvabariikidel.


source: tradingeconomics.com

Aga ma eksisin. Kui vaadata ülal olevat Kirgiisi rahvaarvu, siis näeme, kuidas viimase paarikümne aastaga on juurde tulnud mitu miljonit inimest. Kirgiise on praegu 6,1 miljonit, kusjuures 1950. aastal oli kirgiise ainult poolteist miljonit:

Population of Kyrgyzstan.PNG
By LokiiT - Own work, CC BY 3.0, Link

Rahvaarv on kiiresti kasvanud kõigis islamiusulistes Kesk-Aasia maades.

See näitab, et Isamaa 2.0 on täiesti võimalik. Eestis on võimalik saavutada kaks miljonit inimest. Tuleb pöörata islami usku. Kõigi islamimaade rahvaarv on viimastel aastakümnetel kasvanud ja kasvab jätkuvalt edasi. Eesti põhiseaduses pole usu kohta midagi öeldud, aga on öeldud, et riigi ülesanne on rahva ja kultuuri säilitamine. Eestlased on katsetanud ristiusku, aga see pole erilist tulemust andnud. Praegusel kursil jätkates sureb eesti rahvas välja. Võibolla on see halb karma, sest ristiusku pole eestlased ise vastu võtnud, see on toodud tule ja mõõgaga. Eestlased võiks ise pöörata islami usku. Kas on võimalik Eestis inimnäoline islam. Noh, rätipead?! :D

Ma olen Koraani läbi lugenud, selles pole midagi eriskummalist. Sisuliselt on tegemist Piibli ümberjutustusega veidi teise nurga alt. Jeesuse asemel on kõige tähtsam tegelane prohvet Muhamed, aga muidu on kõik sama. Näiteks see, et maapealne elu on kõigest ettevalmistus hauataguseks eluks - täpselt nagu Piiblis. Ja et on suur ilma nimeta Jumal - Allah (Jehoova, Jahwe).

Ja last but not least, praeguses olukorras on islami usk turvaline, kuna pole karta usuvendade kättemaksu ja terrori atakke. Samas on vaenlase agressiooni puhul loota vendade toetusele. Islam on võimas, isegi USA paljukiidetud sõjamasin ei suutnud seda alistada. Venemaa pole enam mingi oht, vaid võimalus. :)

Samuti avanevad islamiusu vastuvõtmisega täiesti uued turud ja võimalused islamimaades, näiteks Türgis. Või mis, kallid sõbrad eestlased?! Kas teeme koos maailmale väikse üllatuse. :D

10 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Mine prse, Inno!

Inno ütles ...

Ok, aga kuidas päästa eesti rahvas välja suremise kursilt?

Anonüümne ütles ...

Kaas Sa või Irja oleksid nõus minema islami usku?

Inno ütles ...

Kui see eesti rahva hukust päästab, siis olen.

Anonüümne ütles ...

Oletame, et kusagil keegi tuhande nimega nimetu tõepoolest eksisteerib - aga milleks hakata seda kõike taandama kristlusele, islamile või ükskõik millisele muule religioonile? Koraanis öeldakse muuhulgas täiesti otse, et palju koraani tarkustest on pärit veel vanematest raamatutest.

Kui eesti rahvusel kollektiivselt on eluisu otsas, siis ei päästa seda rahvust ilmselt ka islam, vähemalt puudub sellises väites loogika.

ann ütles ...

Kui nendest teie eelnevatest sündimuse tõstmise juttudest ma pole midagi pidanud (olen neile vastu vaielnud), siis selles jutus, ni veider kui se ka pole, on point isegi olemas!

Tõesti mõjutab kultuuritaust sündimust palju-palju enam kui mingi rikkus, toetused, majad vms. mida te olete eelnevalt väljasuremisest päästjatena välja pakkunud - need jäävad lahjaks, kui kultuuriline pool jääb samaks.

Juba 1970-tel ilmusid ajakirjanduses nutulaulud, et ENSV sündimus (nagu ka Läti NSV, Vene NFSV Euroopasse jääva osa) sündimus on liiga madal, samas Usbeksitani jt. selle kandi liiduvabariikides on sündimus kõrge. Juba nõukogude ajal usuline taust mõjutas, kuigi riigikord oli justkui sama - pole midagi uut. N.Liit "päästis" Eestit (ja Lätit) võõrtööjõu sissetoomisega, mitte kohalike imelise iibega.

ann ütles ...

Me siin mehega vahel naljatame,et meil ongi muhameedlik elukorraldus - mina lastega kodus, tema tööl, mina autot ei juhi - seega ilma meheta ja 2 lapsega kodust kuhugi minna ei saa, kui läheme, siis kõik koos kambas ehk siivsalt mehe valve all. Ainult suvel sooja ilmaga pole mul piisavalt katvaid riideid üll - see kõrvalekalle on.

Inno ütles ...

Ja kuidas on, Ann, selline muhameedlik elukorraldus. Kas naiselikkus ei kannata?

Irja ütles ...

Khm, meil sama :). Mina ei juhi ka autot, lihtsalt ei ole huvi. Samas kõik islamiriigid ei ole sugugi nii karmid, et nõuavad naistelt burka kandmist, nii et Eesti võib vastu võtta leebema islami vormi :).

50-liikmelised pered ütles ...

http://www.mirror.co.uk/news/world-news/truck-driver-claims-fathered-fifty-10243621