laupäev, 10. juuni 2017

Kas Eestit valmistatakse ette Venemaale üleandmiseks?

Ajakirja Kaitse Kodu viimane number.

Ma pidin toolilt pikali kukkuma, kui nägin ajakirja Kaitse Kodu, mis minu jaoks on eestluse sümbol, nägin selle ajakirja kaanel vene keelt. Ja see pole veel kõik: pool ajakirja ongi täis vene keelt. Umbes nagu nõuka ajal, kus paljud väljaanded olid kakskeelsed.

Kuidas siis nii? Kaitsevägi ja Kaitseliit pidid ju olema need asutused, kus Eestis elavad venekeelsed inimesed saavad eesti keele selgeks, nii nagu eesti poisid õppisid kunagi vene kroonus ära vene keele. Aga nüüd on sellest põhimõttest loobutud. Ja seda ka laiemalt: Eestis võtavad võimust venekeelne raadio ja televisioon. Ida-Virus anti raadioluba eestikeelsete kanalite ees suisa Kremli-meelsele kanalile Jumor FM. Kas tõesti on hakatud Eestit vaikselt üle andma Venemaa mõjusfääri. Harjutama eestlasi nö uue eluga uutes oludes, kus Eestis on kaks riigikeelt.

Ma olen üha enam veendunud, et selline plaan on olemas. Sest lääneriigid on aru saanud, või õigemini kartma löönud, et kui Balti riike ja Ukrainat ära ei anta, siis jätkub vastasseis veel aastakümneid ning ei lase Lääne inimestel rahulikult oma head elu nautida. Juhtub sama, mis 1945. aastal, kui Balti riigid ära anti. Tookord krahmas Stalin omale ka Poola, Tšehhi, Ungari ja pool Saksamaad, aga need riigid jäävad nüüd ilmselt sellesse teise, vabasse tsooni.

Ma olen ühtlasi täiesti kindel, et seekordses Euroopa jagamises mängib võtmerolli Saksamaa. On ju Saksamaa Venemaale tänu võlgu riigi ühendamise eest. See oli saksa rahva jaoks viimase aastatuhande kõige olulisem sündmus ja aitas maha pesta teise ilmasõja häbi. Selle nimel mõni endine koloonia venelastele ohverdada - ein Stück vom Kuchen, nagu öeldakse. See on ka põhjus, miks Saksamaa & Co vilistab kaitsekulutuste tõstmise peale - sest ta teab, et ta relvi kunagi Euroopas kasutama ei hakka. Ukrainas on Saksamaa koos Prantsusmaaga teinud Venemaale ühe järelandmise teise järel - sest mõlemad, nii prantslased kui sakslased teavad hästi, mis tähendab venelastega sõdida.

P.S. Ja see pole veel kõik. Rail Baltica ehitus muutub selles valguses arusaadavaks. See oleks nagu lahkumiskingitus Euroopalt Venemaale. Taustaks olgu lisatud, et erinevalt Venemaast Euroopas raudteel kaupa ei veeta, aga Rail Baltica põhiline funktsioon on just kaubavedu. Ja mis peamine: see raudtee läheb ainult Poola piirini. Pole raske aimata, miks.

6 kommentaari:

mati68 ütles ...

Enne paanika külvamist võiks blogijad vähemalt selle välja uurida, et KK trükib juba ammu aeg-ajalt kakskeelseid numbreid.

Inno ütles ...

See on jutt stiilis, et Eesti oli ammu Venemaa osa.

Anonüümne ütles ...

no siis tähendab ,et see üle andmine käib juba ammu mati68

Enn Kaljo ütles ...

Kui praeguses ELis saaks Saksamaa või Lääne-Euroopa suurte riikide kohta kuidagi öelda vabad riigis, siis on see küll liialdus ja üle pakutud - nad pole ammuilma enam vabad, sest nende kodanikkonna moodustavad juba varsti suures osas sisserännanud sealt, kust kõige vähem tahetakse. Kui te olete käinud Pariisis ja Londonis aegajalt, siis saate vaid nõustuda sellega.
Poola, Tšehhi ja Ungari, aga ka Slovakkia on need tugeva selgrooga riigid, kus valitsused on juba pikemalt suunanud oma teravad nooled Brüsseli mitmekümnepealise lohe vastu. See kõik ei ole kuidagi seotud Venemaa ja Kremli huvides tegutsemisega, Venemaa paraku teguseb oma tegevusväljal iseseisvalt ja nagu Fengshuis öeldakse, et on hea olla võimsa naabri kõrval, mägede või suure metsa veerel, mis kaitseb külmade tuulte ja muude jamade eest. Nüüd on oodata jamasid pigem Brüsseli suunast kui idast.
Muretsemine ei anna kellelegi ühtegi sekundit, ega õhtki elupäeva juurde. Keskenduge siin ja praegu elamisele ja panustage Eesti ülesehitusse. Elage Armastuses ja teadvustage, et Kõik on maailmas ammu ette teada ja plaanitud Kõrgemate Jõudude poolt. Ja inimene on Igavene Vaim - Mõõtmatu ja Surematu.

Unknown ütles ...

Sllise paanika külvamine ongi Venemaa huvide, vene on alati lolle ära kasutanud.

Anonüümne ütles ...

Vene on alati lolle ära kasutanud? Oioioi. Sel juhul on eesti vist juba läinud, sest lollikesi on eestis lihtsalt paljuvõitu! :D