laupäev, 1. juuli 2017

Juhis ajakirjanikele (ja teistele ka), kuidas jälitusmaailmas ellu jääda

Väljavõte vpnmentor.com veebist.

Ajakirjanikel on kaasaja maailmas üha raskem oma tööd teha, näiteks oma allikaid kaitsta, kuna maailma on haaranud paaniline jälitusmaania. Veebis on üks juhis-abivahend ajakirjanikele, ja teistele ka, kes töötavad tundliku infoga, mis aitab tööd natuke kergendada.

Midagi väga uut seal pole, aga hea on aeg-ajalt põhitõed üle korrata.

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

See arvutivärk sind ikka huvitab. Jagad ka juba asja. Kas sellist võimalist oled kaalunud, et mingeid kursusi juhendaksid (lastele või pensioniealistele näiteks)?

Inno ütles ...

Ma võiks neid kursusi korraldada, aga keda see huvitab. Nagu ekspresident, kes paaniliselt kõike ise kinni kattis väitis, et ausal inimesel pole midagi karta. :)

Anonüümne ütles ...

Miks sa ennast alahindad? Võiksid proovida, sinus on teatav koolipapalikkus täitsa olemas. Kas Võrus mingit tegevus- või päevakeskust pole, mis sellist juhendajat vajaks?

Anonüümne ütles ...

Tänapäeva lapsed võivad ise keskealistele arvutikursusi anda. Pole neile midagi õpetada, mida nad juba ei teaks. Pensionäridele võib-olla küll, jah, mutikestele noored mehed meeldivad, sest nende vanusegrupis on alles veel ehk 1:10 mehi. Samas, pensionäridele jälle korraldatakse raamatukogudes tasuta kursusi.