laupäev, 8. juuli 2017

Kas Venemaa on tõesti nii hirmus?



Eestis on tavaks inimesi Venemaaga hirmutada, üks suurematest hirmutajatest oli ja on jätkuvalt edasi ekspresident Toomas Hendrik Ilves. Ilves õõnestab sellega Eesti julgeolekut ja heaolu, ta on teinud Eestile korvamatut kahju sellega.

Ilves meenutab kangesti Gruusia ekspresidenti Mihhail Saakašvilit, kes suurest hirmust oma lipsu näris. Ilvese kohta on teada, et ta kleepis suurest hirmust paaniliselt kinni oma MacBooki kaamerat.

Ma vaatasin Oliver Stone'i tehtud intervjuude sarja Vene presidendi Vladimir Putiniga ja see võttis hirmusid kõvasti vähemaks. Üks näide on kasvõi see, et USA sõjalised kulutused on aastas 600 miljardit dollarit, seda on rohkem kui kõigil ülejäänud maailma riikidel kokku. Venemaa kulutused on 50 miljardi ringis. Ja siis räägitakse, et Venemaa kujutab USA-le ohtu. See on absurd!!! Soovitan seda intervjuud vaadata! See pole mingi ilane intervjuu, vaid Stone küsib väga valusaid ja teravaid küsimusi.

Venemaa ainus „süü” on selles, et ta keeldub olemast USA vasall nagu ülejäänud riigid ning tahab ajada suveräänset poliitikat. Aga kas see pole iga riigi õigus?!

Eesti on oma suveräänsuse ilusate lubaduste ja klaashelmeste eest maha müünud ja nüüd püütakse seda õigustada mingi Venemaa „ohuga”. Näiteks tuuakse Gruusia ja Ukraina. Aga kuulge, Gruusia ja Ukraina on kaks kõige korrumpeerunumat ja mädamat riiki üldse, mida lähikonnast võib leida, seda näitab kasvõi Eesti ettevõtjate kottimine seal. Iga lapski saab aru, et need pole mingid õiged riigid. Kas Eesti võrdleb end tõesti nende pätirežiimidega?!

Loodetavasti õnnestub USA presidendil Donald Trumpil paranoiadest võitu saada ning Venemaaga normaalselt asju ajada. See tuleb kasuks ka Eestile.

7 kommentaari:

Ametiseisundi kuritarvitamisest ütles ...

Eesti on oma suveräänsuse maha müünud ja nüüd püütakse seda õigustada mingi Venemaa „ohuga”.
Oleks aeg need meie kahjurpoliitikud avalikkuse ette tuua? Kui neid on ajendanud halba tegema mitte oskamatus vaid omakasu, siis on see ju korruptsioon,

Anonüümne ütles ...

Venemaaga hirmutamine on kasulik ka Kaitseväe kõrgetele funktsionääridele, kellede palgatõus on sellest võrdelises sõltuvuses.

Anonüümne ütles ...

venemaa oht on vägagi reaalne ja mitte usale vaid eestile, kujuta ette vene sõdur marsib sulle uksest sisse ja ütleb et see maja on nende, see kui kuskil on korruptsioon, see on kahtlemata probleem, aga see ei tähenda et peaks inimesi tapma hakkama nagu puutin, puutin on verine mõrtsukas ja kui selline inimene on puldis siis võib kõike juhtuda

Anonüümne ütles ...

Kui meie meedia jääb vahele üheainsa valega, siis ei saa selle meedia muid jutte ka uskuda. Näiteid valedest: Ukraina Tõmošenko - miljardeid varastanud kurjategija, keda meie meedia taga nuttis ja meelsusvangiks nimetas. Või Krimmi teema. Ajalooline Vene maalapp, kus USA püüdis oma huvisid rakendada, aga võta näpust. Ja mis siis massimeedias sellele järgnes. Jne, jne. Ka Savisaare teema, näiteks.

Enne kommentaari ärasaatmist lugesin viimast, 10:17 anokommentaari. Meedia ajupesu õpikunäide.

a.

Anonüümne ütles ...

Džohhar Dudajevi ja Aslan Mashadovi retsisid venelased ära selle eest, et nad olid korrumpeerunud ning Putin pani nende asemele, pthui, rahvas valis Tšetšeenia presidendiks aususe etaloni Ramzan Kadõrovi?
Kui te vaid teaks, missugust infot KaPo ja mõned väljavalitud poliitikud rahva eest varjavad, põrutaksite te kohe poodi kummipaati ostma...

Anonüümne ütles ...

Vene ohu kohta Ilves ütles nõnda:
https://russian.rt.com/inotv/2014-11-24/Prezident-Estonii-Rossijskaya-ugroza-ischezla

Globaalne eliit, mis koosneb vähemalt kaherst erinevast sekstist ehk maffiagrupeeringust labaselt öelduna, on Vdnemaast ammu oma koloonia teinud:


https://www.youtube.com/watch?v=ppqjDH4l9hU

Kõikide rahvusriikide hävitamise plaani hulka käib terrorism koos hirmutamise ja vihkamisega.

Istusin täna Viljandis Aasia toitude restoranis ja kuulsin, kuidas üks seltskond noori laia juttu ajas, ehtsad zombid ja peavoolu*ning m,assihüsteeria mõju all noored, kes reisivad maailmas ringi, teevad oma muusikat ja poliitikast eri jaga tuhkagi nagu see kahuriliha, kes raha eest aafriklastelt ja teistelt koloniaalriikidelt nende maavaru röövivad: http://arhiiv.err.ee/guid/20140121172214401000300112290E2BA238B440000004280B00000D0F032859

Siin üks juhm anonüüm pajatab ka vene ohust ja see on sama naljakas kui hullumajas hakkab keegi rääkima, et on Napoleon. Ainukesed ohud on juhmid kodanikud ja globaalne eliit, kes harjunud parasiteerima: valetama, terrorit looma, sõdu alustama, valitsusi kukutama ja muid saatanlikke tegusid tegema.

Anonüümne ütles ...

see kui hullumajas keegi räägib et on napoleon, see pole üldse naljakas vaid täiesti normaalne hullumaja patsient