pühapäev, 3. september 2017

Kas selline asi on tõesti võimalik?


Pilt Haridusministeeriumi prügikastist Tallinnas.

6 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

eks ikka on võimalik, ilmselt koliti kedagi-midagi. huvitav on see, et ei viitsi eesti kommete peale enam isegi õlgu kehitada.

Anonüümne ütles ...

Olid omal-ajal kenad trükised aga täna on kõik info internetist kättesaadav

Anonüümne ütles ...

Uude superministeeriumidemajja ei ole haridusministeeriumile vist riiuleid ette nähtud, sestap raskused kolimisel.

Anonüümne ütles ...

Entsüklopeedias on defineeritud homoseksualism, pederastia, lesbiline armastus, olemas on ka erinevad sood, rahvused ja rassid. Loomulikult kuuluvad sellised pahad raamatud liberastide arvates hävitamisele

ann ütles ...

Nojah, emotsionaalselt küll - konteiner+raamat nagu solvab raamatut.

Teisalt - kui sageli sa ise paberentsüklopeediat loed? Osa infot on seal pealegi aegunud, tõsi, ajaloo mõttes on vahel ehk huvitav sirvida.

Ka meil on palju igasugu raamatuid, "Eesti NSV järved" ja käsiraamatud ja mis nad kõik on. Loodusraamatuid on vahel huvitav vaadata, ilusad fotod ja puha. Ilukirjandust võib aeg-ajalt üle lugeda. Aga teatmeteoseid-käsiraamatuid, kuigi mõtled, et mine tea, mõnda vana infot või töövõtet võib äkki kunagi vajagi minna - tegelikkus on see, et nad seisavad ja avastad, et 10a ei ole neid juba lahti teinud. Pööningukorrusel seisab mingi tolmune hunnik lihtalt.

Nii ta on, et majad (isegi asutused) ei ole kummist. Ei ole ruumi, et kõike ladustada-arhiveerida, kolimisel kaasa tassida. Arhiveerimisega tegelevad vastavad asutused. Mujalt läheb paratamatult osa raamatuid ja trükiseid äraviskamisele - vanapaberisse või põletamisele (kuidas kasulikum on).

Anonüümne ütles ...

"Nii ta on, et majad (isegi asutused) ei ole kummist"
Paraku tehakse reaalse ajaloo arvelt ruumi inglise keelest tõlgitud pahnale ja igasugu kräpile nagu tuntud nägude "elulooraamatud", mis kirjutatud või enamasti lastud kirjutada juba ajal, kus mõnel veel kõrvatagused märjad.
Omaette tase on muidugi poliitkorrektseks väänatud ajalugu.