pühapäev, 31. detsember 2017

Vana-aasta õhtu Lissabonis



See on üks mu lemmikpilte :) Ma olen siin kaks aastat tagasi Lissaboni Apolonia rongijaama ees tehtud pildil nii cool :) Ja Roosi muidugi ka on väga šeff :D Tehtud on see 2015. aasta vana-aastaõhtul. Kuna meie restoran oli kinni, siis sõime lõunat ühes välirestoranis rongijaama lähedal. Kui ma ei eksi, siis sõime kaheksajalga, mis on üks minu vaieldamatuid lemmikroogi.



Pärast läksime jalutama ja tegime Roosi söötmiseks pausi Tejo jõe lähedal asuvas pargis. Nagu näete, oli ilm täitsa mõnus. Sellist ilma polnudki, kus poleks saanud lapsi väljas tissitada :).



Meie ilus Lullu :) Siis kolmeaastane, nagu Roosi praegu :). Ainus vahe selles, et kui Juulikese juuksed on heledad ja silmad helesinised, siis Roosi juuksed on helepruunid ja silmad pruunimast pruunid :).

Aastane Roosi mänguväljakul, seljas Portugalist ostetud lahe jope.



Ja minu lemmikkoht kogu maailmas, Lissaboni Praca do Comercio õhtuhämaruses :). Koht, kus lissabonlased uut aastat vastu võtavad. Tegime seal enne kojuminekut selfi.

Muide, täna on Lissabonis juba 17 kraadi ja näitab ka natuke päikest. Siin Võrus näitas ka korraks päikest. Suurt vahet tegelikult ilmas pole :).