laupäev, 27. november 2021

MIS ON SEIS IKEAGA? KAS PAKK SIIS LÕPUKS OMETI TULI???

Tellisime Roosile Ikeast sünnipäevaks, 18. novembriks, uue voodi, mis pidi kohale tulema 17. novembril. Samal päeval, kui pakk pidi tulema, helistati meile Ikeast, et pakk ikkagi ei tule ning tuleb 27ndal (!!!). Pärast seda helistas SAMA häälega mees umbes nädala pärast ja küsis, kas oleme Ikea paki kätte saanud. Et meile pidi pakk tulema 17ndal. Ütlesime, et loomulikult ei ole, te ise helistasite, et Ikea pakk tuleb 27ndal! 

Seepeale mees lubas asja uurida ning kohe tagasi helistada. Möödunud on mitu päeva ning Ikeast ei ole tagasi helistanud KEEGI. Eile käisime Tartu Ikeas küsimas, et kas siis TÄNA pakk tuleb. Sealt helistati Tallinna Ikeasse, kust vastati, et jaa, tuleb. Nüüd me siis ootame täna kodus Ikea pakki. Mida ilmselt EI TULE. Roosi kogu aeg küsib, kus on tema uus voodi ning mänguköök (õnneks oli teisi kinke veel).

Nii et stand by. Anname iga päev jooksvalt teada, kuidas asjad Ikeaga on. Ja mida Ikea mehed järgmiseks paki tuleku kohta räägivad. 

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Loen su seiklusi IKEA-ga ja meenub oma seiklus nende kauplusega. Soovisin seal köögimööblit tellida, kuid kui süvenesin nende tööstiili, jätsin tellimuse sinnapaika. Jätku ja jõudu teile, ma ise hoidun sellest kohast kaugele.