laupäev, 3. august 2024

VEDELUNG

Ega see haige olemine nüüd teab mis halb asi ka ole. Näiteks saad igasuguste süümepiinadeta vedeleda ja teised teenindavad sind. Teevad süüa, toovad juua, kõik, mis vaja. Mulle see poputamine täisa meeldib. Muidu ma teen ju alati kõik asjad ise teiste eest ära, kuna ma ei viitsi oodata, kuna nemad teevad. Nüüd lihtsalt ei jaksa ja oled sunnitud vedelema. 

Eile proovisin ka kuidagi kasulik olla ja mõtlesin, et viin prügikoti kõrvaltänavasse kiriku kõrvale. Noh, esimesed sammud olid täitsa reipad, aga siis hakkasin ähkima ja puhkima ning lõõtsutama. Teist korda enam ei proovi. Täis prügikott on minu jaoks praegu liiga raske.

Aga millega ma siis oma aega sisustan? No vedeledes on hea filme vaadata. Näiteks Indiana Jones'i - plaanin ära vaadata kõik osad. Koostasin endale nimekirja, et mis filme vaadata nüüd, kus ma eriti midagi muud teha ei jaksa. Raamatute lugemine nõuab vaimset pingutust, seda veel ei jaksa. Küll aga on mul terve hunnik lahedaid naiste- ja kõmuajakirju.

Ja no eks ka Facebookis tolknen ma ka rohkem, kuna kodused toimetused tehakse praegu minu eest ära. Ehk siis sihuke mõnus vedelung

Kommentaare ei ole: