reede, 6. veebruar 2009

Eesti Panga töötajatel on vähemalt stiili


Väljavõte Eesti Panga töötajate krediitkaardimaksetest, Äripäeva veebist.

Hirmus kärkimine läks lahti, kui Äripäev avaldas Eesti Panga töötajate krediitkaardiväljavõtted, mille nimel oli ajaleht mitu kuud vaeva näinud. Ja mis sealt siis välja tuleb? Kõigepealt, et kõrgepalgalised noored inimesed armastavad palju reisida, väljas süüa ja osa elab ka aktiivset ööelu, ning et neis inimestes on stiili. Näiteks Tanel Ross on ööbinud USAs Washingtonis hotellis Hay-Adams, mis kuulub kahtlemata maailma tippu. Seal näiteks oli ööd ka Barack Obama oma perega, enne kui ta Valgesse majja sisse kolis. Ja 2200 dollarit ühe öö eest, no see pidi olema tõenäoliselt mõni sviit. Pluss siis õhtusöök restoranis, mis on omaette elamus, kokku ligi 2500 dollarit.

Kui nüüd Eesti Pank elab läbi salenemiskuuri, mis ilmselt peagi juhtub, siis sealt vabanevate töötajate näol saab Eesti ettevõtlus omale terve trobikonna väga laia silmaringiga inimesi. Kasutagem neid siis! Näiteks turismisektoris, miks mitte, ma arvan, et iga Eesti Panga töötaja teab täpselt, mis on hea.

Ja näiteks ajakirjade turismirubriikidesse, palun, kohe teada, kellelt kommentaari küsida. Ning Epp Petronele kohe soovitus: uute raamatute jaoks on hea kasutada Eesti Panga töötajaid, näiteks seesama Tanel Ross võiks kirjutada raamatu "Minu Washington", Andres Kurgpõld raamatu "Minu London", Andres Laisk raamatu "Minu Frankfurt", Andres Lipstok raamatu "Minu Basel", Andres Sutt raamatu "Minu Stockholm", Aurelijus Dabušinskas raamatu "Minu Madriid", Indrek Ostrat raamatu "Minu Tulika takso" (koos Kadi Kaadu ja Raul Malmstein'iga), Jaanus Kroon raamatu "Minu Luksemburg", Kilvar Kessler raamatu "Minu Pariis", Kristel Leo raamatu "Minu Lissabon", Kristjan-Erik Suurväli raamatu "Minu Toronto", Martin Lindpere raamatu "Minu Limassol", Natalja Viilmann raamatu "Minu Barcelona", Priit Rikas raamatu "Minu Leipzig", Rait Roosve raamatu "Minu Soome takso" ning Ülo Kaasik "Minu Sarajevo".

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

kas eerik niiles kross mitte selle eest lahti ei lastud riigikantseleist, et ta kasutas ametikrediitkaarti omaks tarbeks?

Anonüümne ütles ...

Kui välisriigis ööbimine ületab 2000.- EEKi, tuleb ülejäänud summalt (luksushotelli sviidi puhul 20000 kroonilt?) tasuda erisoodustusmaksu, mis lisab summale nii 14 tuhandekest öö pealt veel otsa. Rasked ajad, pingutame püksirihma, tõesti...

Anonüümne ütles ...

Väga kõva, et selliseid blogisid leidub. Olen ise Eesti Pangas olnud ja minug meelest valetatakse seal inimestele pidevalt...