teisipäev, 3. veebruar 2009

Kas oled team Lilit või team Veigo?


Väljavõte Õhtulehe veebist.

Tänane Õhtuleht tuleb taaskord vana-armsa Tõehetke-Liliti ja Tõehetke-Veigo teema juurde. Sõna saab Tõehetke-Veigo, kes väidab, et tema eksnaine Lilit käib väga harva last vaatamas, keskmiselt kord kuus. "Paar tundi on koos lapsega, rikub tal närvid ära, ja siis läheb minema," kurdab Veigo.

Vastavatud portaalis lass24 on aga sootuks teistsugune "tõde". Nimelt vihjatakse seal, et Lilit küll tahaks oma lapsega kohtuda, aga Veigo ei lase teda lapse lähedalegi ning hoopleb sellega kogunisti oma sõprade ees.

Huvitav, kus on tõde. Kas keegi kohvikulistest teab?

Ja mis te üldse asjast arvate? Kas olete ses kismas Tõehetke-Veigo või Tõehetke-Liliti poolt?

13 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

ma ei laseks ka lapse ligi naist, kes on avalikult teatanud, et nii laps kui abielu oli eksitus ja tema pole veel lpse kasvatamiseks valmis.Ja kes mööda ööklubisid palja tagumikuga ringi laseb. Ema on ikka midagi muud kuis sihuke lõbulind

Anonüümne ütles ...

pakun, et yhed otud mõlemad :)
nad on ju abielus olnud ja lapski soetatud. tark mees poleks sellist valikut ju teinud :P
no ei ole kumbki jätnud eriti sympat muljet...

Anonüümne ütles ...

Ma ei näe üldse põhjust sel teemal arutleda. Õhtulehel pole lihtsalt muuga oma paberit täita, kui ühe korra televiisoris esinenud isikutega. Ei ole mõtet ÕLi labasusega kaasa minna ja hakata arvama, et need ongi inimesed, kelle üle tasub avalikult arutleda.

Unknown ütles ...

Veigo Kaaret

See olen tõesti mina ise.

Kui Lilit on nüüd suur ohver, siis kommenteerin lühidalt: "Täpselt niipalju kui ta on soovinud last näha on ta ka näinud! Kus on siis teie "tõe" ja laimu alus?" Olen veendunud, et Teie "kirjutajad" ei ole tegeliku olukorraga absoluudselt kursis!!! Nii et soovitan mitte sekkuda teid mitte puudutavatesse teemadesse!

Õhtulehe artikkel oli Õhtulehe enda uurimus, mitte minu laim. Lilitil on neid "prohmakaid" kapis päris palju. Järgmine kord kui artiklikest teete nõuan, et ka minult kommentaare küsitakse, sest minuteada on Lilit saanud selle võimaluse alati!

Paluks nüüd välja tuua ka kohad, kus ma Lilitit laimanud olen. Minumeelest ja ka Lilitikese teada on asi tegelikkuses palju hullem.

Anonüümne ütles ...

millal sa inno vesti dnjasse artikli tegid?
http://www.regnum.ru/news/1077795.html

p.s vaadake bännerit kah see kupi tur v talinn.seal ju aavo savits ja tiit madisson.
http://img.rg.ru/img/content/14/25/34/pamyatnik1.jpg


http://www.syndikaat.ee/komm.php?uID=2758&lang=est


äkki irja annab madissonile juriidilist abi et regnum ru nende maskoti rahad ära maksax.

Inno ütles ...

Küsitud on küll, ja olen lahkesti lubanud tsiteerida oma tekste. Ma ei mäleta küll, kas Vesti on küsinud, aga ega mul sellegi vastu midagi pole. Las aga kirjutavad.

Ja Madissoni oleme valmis abistama kui vaja.

Irja ütles ...

Veigol ei tasu ärrituda, meie lihtsalt tsiteerisime, mida kirjutas Õhtuleht ja mida portaal lass24. Ja palun, siin on võimalik kommenteerida ning need Liliti "luukered" kõik välja tuua. Kui neid muidugi on :). Me ei ole ka väitnud, et oled Lilitit laimanud. Võimalik, et kõik, mida oled öelnud, on tõde. Lihtsalt kusagil on keegi, kes väidab vastupidist, et sa ei lase Angelyl emaga kohtuda. Huvitav, miks see nii on?

Selle kuulsusega on aga sedapsi, et kui sa ei taha, et sinusse puutuvatest asjadest kirjutatakse, siis ei tasu telesaatesse ronida.

Ahjah, mina isiklikult leian, et Lilit on veel noor, 21 ju, eks ta seepärast ütleski, et pole lapse kasvatamiseks valmis. Mis ei tähenda, et ta oleks paha ema.

Ja ma ei arva ka, et Veigo oleks paha isa. Ehk sa lihtsalt pelgad, et Lilit võtab sult lapse ära ja ei lase tal seepärast temaga kohtuda? See on muidugi vaid minu oletus. Sul on vaba voli kommenteerida, kuidas asjad tegelikult on.

Anonüümne ütles ...

Yeah, yeah ... cry me a river. http://www.youtube.com/watch?v=SMwXPueu-RM

Anonüümne ütles ...

Irja, sa muidugi ei tule selle pealegi, aga iga inimene pole valmis oma naist meedias ja teie blogis ropult sõimama.
Ja veel, lapsel pole aega oodata kuni tema "EMA"täiskasvanuks saab. laps kasvab praegu ja tema elus on 3 esimest aastat kõige tähtsamad, nii et Lilit saagu suureks omaette, lapsest saab niisamagi inimene.

Irja ütles ...

Seda küll, aga küsimus on ju selles, et emal on seadusest tulenev õigus oma last näha ja temaga kohtuda.

Anonüümne ütles ...

ometi kord üks eesti mees, kes ei lase jalga naise juurest (oli ju vastupidi) ega hülga oma last. ma ei saa selle isa materdamisest üldse aru. toetada tuleb seda noort meest ja miks mitte ka teistele eeskujuks tuua. jah, ema ja pere aitavad tal last kasvatada. ka tavalises kahe lapsevanemaga perekonnas aitavad ämmad-äiad, vanaemad-vanaisad.

blogger ütles ...

Oioioi Irja!
Ei ole küsimus selles kas on seaduslik või mitte!
Küsimus on selles et nii väike laps tahab nii isa kui ema.Ja kui ükskõik kumb elab eraldi ja käib ennast lapsele kord nädalas või veel hullem kord kuus näitamas siis lapsele on see trauma.
Sellisel puhul on parem kui laps juba ise teab millal ta vägaväga tahab emmet/issit näha üldse ja siis läheb ja helistab ise või läheb külla.
Kahjuks minu jaoks läbielatud kurb isiklik näide...

unihiir ütles ...

ma ei saa üldse aru - kui mingi mees ütleb, et ta polnud lapseks valmis, siis on kõik ok. kui mingi naine ütleb, et ta polnud lapseks ega abieluks valmis, pole tegemist isegi mitte inimesega.

eestlased on ikka nii-i kahepalgelised ning topeltmoraaliga.

ja tegelikult on lool hoopis teistsugune moraal: kasutage, noored, ikka rasestumisvastaseid vahendeid.