kolmapäev, 8. juuni 2016

Kas sotsid visatakse valitsusest välja?

Väljavõte Delfi veebist.

Sotsid põgenevad uppuvalt laevalt? Pärast seda, kui Mihkel Raud otsustas lahkuda nii Riigikogust kui üldse poliitikast, võib arvata, et sotsid visatakse valitsusest välja. Ja sellega oleks Raud saanud otsa ette kaotaja pitseri. Mida Raud loomulikult ei taha, kui tahab olla veel tõsiselt võetav. Nii ta siis lasigi jalga enne kui asi päris hapuks läheb.

Sotsid Reformierakonna puudlina on varemgi oma näo kaotanud ja valitsusest välja visatud. Nüüd oli neid vaja selleks, et Riigikogus homoseadus vastu võtta. Ja see tehtud, võib nad allavett lasta kõige täiega. Ega neist ju mingit asja pole olnud, kui üksikud erandid välja arvata. Selline ei liha ega kala punt.

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Ajakirjaniku küsimuse peale, kas Raual on julgust oma saadikuvolitused peatada, kui ta leiab, et see töö pole tema jaoks, vastas Raud toona: «Ma ei nimetaks seda julguseks, vaid arguseks. Küsimus ei ole tööga hakkama saamises. Ma olen täiesti veendunud, et iga inimene on võimeline selle tööga hakkama saama. Küsimus on, kas ta viitsib ja tahab seda tööd teha, kui ta avastab, et see pole päris see, mida ta ette kujutas. Kui ma teataksin poole aasta möödudes, et nüüd lähen ikkagi tagasi televisiooni ja teen edasi oma võrratuid meelelahutussaateid, siis see pole julgus, vaid argus.......seega ARGPÜKS

Anonüümne ütles ...

Raud ju veiderdab ja eputab, lihtinimesed võtavad teda aga sõna-sõnalt!

Inno ütles ...

Ta on jah seda tüüpi, et tahab olla pidevalt tähelepanu keskpunktis. Nagu öeldakse, igas pulmas pruut ja matusel kadunuke. Raske juhtum.