kolmapäev, 19. september 2018

Vägivald on loomulik asi sõjaks valmistuvas ühiskonnas

Sõda tähendab eelkõige tapmist.

Kas pole kummaline asi, et ühelt poolt valmistutakse Eestis suureks sõjaks ning Eesti kõrgemad sõjaväejuhid räägivad, kuidas Tallinnas tapetakse kõik venelased maha, teiselt poolt imestatakse, kui vene poisid kogunevad kampadesse ja on agressiivsed.

Aga mida te vene poiste asemel ise teeksite, kui oleks teada, et teid võidakse tapma tulla? Mina valmistuks küll selleks ja prooviks nö kätt. Ja kelle muu kui nõrgemate peal. Sõjas on samamoodi: nõrgemad saavad surma. See on julm, aga reaalsus. Tugevamad jäävad ellu. Seetõttu on kaasaja sõdades peamised ohvrid naised ja lapsed.

Ehk siis, kui algab konflikt Eestis ja sellega seotud massiline tapatalg, peavad kõik selleks olema valmis. Pead olema valmis tapma, sest sõda on tapmise kunst. Sõjavägi tähendab tapjaid. See on reaalsus. Kui sa ise ei tapa, siis tapetakse sind. Nii lihtne see ongi.

Ja siis imestatakse, miks kogunevad noortekambad ja vägivallatsevad. Tegelikkuses mina, kui ma oleks venelane ja elaks Tallinnas, siis ma harjutaks samuti juba tapmist. Teeks nö kuiva trenni. Päris tõsiselt. Sest sõda pole naljaasi ja inimene tahab ellu jääda. Sõjas jäävad ellu need, kes rohkem teisi ära tapavad.

Ja kui Eesti tahab sõja võita, siis peab andma vägivallale vaba voli. Nii nagu see on islamimaades, kus käib sõda ja kus edukalt oma maad kaitstakse - isegi ameeriklased peksti välja. Juba 5-aastastele lastele antakse püssid kätte ja pannakse täitma kergemaid ülesandeid nagu reeturite või kinni nabitud vangide hukkamine. Siidkinnastes sõda ei võideta, see on täiesti selge.

Ja kui räägitakse, et Eestis käib Külm sõda, et Eesti on selle sõja eesliinil, siis siis peaks olema ka reeglid sõjale kohased ehk reeturid lastakse kohapeal maha. Metsavase-sugused kaabakad tuleb kohapeal maha lasta, muu ei aita. Ainult hirm ja veelkord hirm aitab selliste asjade vastu. Tuletagem meelde, kuidas Stalin võitis sõja: politrukid käisid soldatitel järel ja kõik, kes taganesid said kuuli. Samuti lasti maha kõik ülejooksikud ja reeturid. Samamoodi käitusid soomlased Talvesõjas: kedagi vangi ei võetud, kõik kätte saadud punaväelased lasti maha.

Eesti peab olema samuti resoluutne: kui kõik vaenlased ja nende sabarakud lastakse maha, siis nad lastakse maha. Mitte ei tehta nalja. Dressen jäeti ellu, selle tõttu nabiti kinni Kohver, ainult selleks, et ta Dresseni vastu vahetada. Mis Eesti sellest kokkuvõttes võitis?

Kommentaare ei ole: