Inno käis Roosiga hommikul kell kümme poes, kuna see on ainus aeg, kui kannatab väljas käia, aga juba siis oli väljas 30 kraadi.
Nüüd pikutame ja peame siestat nagu siin tavaks. Inno ostis poest paella tegemise materjali (riis, mereannid, safran) ja tegi meile suure pannitäie paellat. Hirmhea. Küll on ikka hea, kui mees kokkab. Minu emal oli ka lukselu - isa tegi kogu aeg köögis, põll ees, süüa. Ta jäi 60-aastaselt pensionile ja mina olin siis alles kümnene. Ema pidi pärast ainult nõus ära pesema. Mul pole ka nõudepesu vastu midagi :D
Nüüd pikutame ja peame siestat nagu siin tavaks. Inno ostis poest paella tegemise materjali (riis, mereannid, safran) ja tegi meile suure pannitäie paellat. Hirmhea. Küll on ikka hea, kui mees kokkab. Minu emal oli ka lukselu - isa tegi kogu aeg köögis, põll ees, süüa. Ta jäi 60-aastaselt pensionile ja mina olin siis alles kümnene. Ema pidi pärast ainult nõus ära pesema. Mul pole ka nõudepesu vastu midagi :D
Isa firmaroogadeks olid igat sorti liharoad, eriti hästi kukkus tal välja romstek. Mäletan siiani selle maitset. Ja pärast küpsetas ta veel plaaditäie saiakesi või õuna- või rabarbrikooki. Oma aia õuntest või rabarbritest. Mu sõbrannad jumaldasid mu isa küpsetisi ja seepärast oli meil laua taga alati hästi palju sööjaid :D
Sedasi. Nüüd on kõht täis, no mõni arbuusitükk ehk mahub veel sisse. Kuis teil? Surete palavusest või peate veel mõned päevad vastu?