kolmapäev, 1. aprill 2009

Äraostetud sots


Kujutised teleriekraanilt.

Vaadake ja jätke nägu meelde. Selline näeb välja üks äraostetud sots.

ETV saatejuht Priit Kuusk küsis talt täna hommikul, kuidas tema sotsina suhtub sellesse, et valitsus läheb pensionide kallale. Tema sellele küsimusele ei vastanud, ajas mingit oma iba, mis andis tunnistust vaid sellest, et tal küll jutt jookseb hästi, aga rahandusest mitte mõhkugi ei jaga.

Normaalses demokraatlikus riigis astuks selline mees tagasi, kui ei suuda oma partei poliitikat ellu viia. Eestis, pange tähele, Eestis edutatakse selline mees selliste "teenete" eest veel Euroopa parlamenti.

Kohvik soovitab kül sellist meest mitte kuhugi lasta. Las istub kodus ja võitleb oma erakonna huvide eest, kas siis valitsusliidus või opositsioonis.











4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

See on selge, et sotsid on küll vaimust vaesed aga võimu ihkavad!

Anonüümne ütles ...

Nii lolli süüdistust pole tükk aega lugeda saanud. Kui Padar eelistab jäigale parteipoliitikale tervet mõistust, siis ei saa seda kuidagi hukka mõista.
Siililegi selge, et praegu on Eesti majandusele iga sent tähtis ja 1,5 miljardi jätmine juba sel aastal meie igapäevasesse ellu pakub nii tööd inimestele kui makse riigile. Mis kasu on saata raha sundkorras kuhugi USA majandust turgutama või krt teab kuhu karu p-sse? Niigi on pensionifondidega kõvasti mööda pükse saadud.

hiidvana ütles ...

Padaril on küll komme ootamatule küsimusele vastates esitada ka mõni lausrumalus (piisab kui lugeda Riigikogu istungite stenogramme). Teisalt, kui ta on jõudnud küsimuse tagamaaga tutvuda, siis on vastused ka arukad. Ega kõik peagi käigult säravatele lahendustele tulema.
Eelnev ei tähenda, et ma majandusest/rahandusest miskit tean, kuid inimesi tunnen päris kenasti.

Anonüümne ütles ...

need pensionisambad tulekski ära kaotada. täiesti mõttetud asjad. ainult pankade nuumamiseks välja mõeldud. nõme. ma olen sinna sellise papi sisse maksnud, aga ... miinuses olen. miks? kas asja eesmärk ei ole mitte raha kasavatamine, mitte hävitamine.
ära kaotada. kohe