neljapäev, 7. märts 2019

Juhhei, sotsid hävisid täielikult!




Mina olen valimistulemustega väga rahul. Sotsid hävisid täielikult :) Mis pole ka mingi ime, sest viimasel ajal on nad põhiliselt tegelenud puuetega laste ründamisega. Kui läinud aasta lõpul Riigikogus Vabaerakonna poolt esitatud puuetega laste toetuste tõstmise eelnõud arutati, siis olid sellele vastu just sotsid. Muidu oleks toetused juba sellest aastast tõusnud, aga sotside vastuseisu tõttu tõusevad alles järgmisest aastast.

Enne eelmisi kohalikke valimisi ründas sotside nimekirjas kandideerinud endine sportlane Silja Suija Facebookis Juulikest, irvitades tema krambihoogude üle, ja nimekirja esinumber, praegune Võru sotsiaaldemokraadist linnapea Anti Allas kiitis selle heaks.

Enne Riigikogu valimisi kaebas jälle Tartu sotside fraktsiooni juht Gea Kangilaski sügava puudega lapse vanemad kohtusse ja nõudis neilt raha, kuigi oleks võinud asja kohtuväliselt ära lahendada.

Loo moraal: irvitada ja kraagelda võib ju tore olla, aga valijatele see üldiselt ei meeldi. Ja selline käitumine ei käi ka kuidagi kokku sotside hooliva kuvandiga.

Ilmselt tuleb sotsidel nüüd oma käitumisest järeldused teha ning mõelda, kas poleks ehk aeg oma käitumise pärast andeks paluda.  Aga võib muidugi ka vabandamata jätta ja poliitiliselt areenilt üldse ära kaduda. Sest tegelikult ei ole sotse enam vaja - liberaalide lippu kannavad Reform ja Eesti200, konservatiivide oma EKRE ja Isamaa ning seda nõndanimetatud hoolivust teeb Keskerakond juba ammu sotsidest paremini :).

Ülal üks valimiste kaotaja, Riigikogu ukse taha jäänud Tartu sotsiaaldemokraat Gea Kangilaski, kujutis SDE veebiküljelt.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Eelmiste piltide peal olid vuntsid ees, kas ajas maha?

Anonüümne ütles ...

Sel nädalal asus Arengukoostöö Ümarlaua juhi ametisse Gea Kangilaski, kes on varem töötanud Eesti Seksuaaltervise Liidus, Eestimaa Looduse Fondis ja Ametiühingute Keskliidus.
https://bioneer.ee/gea-kangilaski-asub-arengukoot%C3%B6%C3%B6-%C3%BCmarlaua-juhiks